Σελίδα 46 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3644454647485696146 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 451 έως 460 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις τώρα μιλήσαμε και του είπα για τα χιλιόμετρα. Μου είπε ότι στις 20 του μήνα έβαλε το κλειδί στο Σπανό για να το ελέγξει ένας Γερμανός που ήρθε να το τσεκάρει. Γιαυτό έγραψαν λέει και τα χιλιόμετρα στο σύστημα.

Αυτό είναι κάτι που δεν μου είχε αναφέρει χθες, το παρέβλεψε λέει.
    'νταξει. Έχουμε ακούσει και καλύτερες δικαιολογίες...

2. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

ghost-rider (27-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο STREETRACING Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο το δικό σου τι βλάβες έχει βγάλει μέχρι τώρα;
    Καμία απολύτως.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    'νταξει. Έχουμε ακούσει και καλύτερες δικαιολογίες...

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.

Btw... δεν κατεβαίνει ευρώ.
    Nikos

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις τώρα μιλήσαμε και του είπα για τα χιλιόμετρα. Μου είπε ότι στις 20 του μήνα έβαλε το κλειδί στο Σπανό για να το ελέγξει ένας Γερμανός που ήρθε να το τσεκάρει. Γιαυτό έγραψαν λέει και τα χιλιόμετρα στο σύστημα.

Αυτό είναι κάτι που δεν μου είχε αναφέρει χθες, το παρέβλεψε λέει.
    Νικο,ξεχασες να του πεις οτι τα χιλιομετρα στην αγγελια στο Car.gr "κυλανε" προς τα κατω!!!!

...απο 58,000 που εδειξε το κλειδι στο Σπανο, στην αγγελια δειχνει 56,000χιλ.!!!...ρε μπας και τρεχει μονο του το κλειδι???...πες του να το κλειδωσει σε κανενα ντουλαπι!!!.... γιατι το σκαει τα βραδια και παει για "clubing"!!!

απο την αγγελια του:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2819140/
    Περιγραφή

TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ[ΓΝΗΣΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΚΤΟΣ]ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ,SMG,NAVIGATION-TV,ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΗΛ.ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ,ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΗΛ.Γ ΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ,ΧΕΝΟΝ,ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ PARKING,ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 19 ΙΝΤΖΩΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ,ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ,ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ,ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ.

παρ'ολα αυτα πολυ ωραιο οχημα!!!

5. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Stathis (26-09-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γενικά συμφωνώ με τον Θωμά σε ότι αφορά την χρήση..τα σίδερα τα πίνουμε δεν μας πίνουν!

Βέβαια εγώ στην δουλειά πάω με το σμαρτάκι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα θέλω το μιτρίο..και ούτε το έχω για μια φορά το μήνα ούτε τίποτε, βέβαια εγώ πρέπει να ''κοπώ'' και στα 4 ώστε να χρησιμοποιώ όλα μου τα οχήματα..και τα χιλιόμετρα,τις περισσότερες φορές, δεν λένε την αλήθεια. Πολύ εύκολα μπορεί ένα αυτοκίνητο με 40.000χλμ να είναι για πέταμα ενώ ένα με 200.000 να είναι λουλούδι! Και φυσικά δεν εννοώ τρακάρισμα κλπ αλλά καθαρά από θέμα χρήσης.

Αν εγώ μπαίνω στο αμάξι το πρωί και με την πρώτη μιζιά είμαι στους κόφτες, δεν χρειάζονται καν 40.000χλμ.. μέσα σε 1000χλμ τέλος το μοτέρ!

Αυτό που ''σκοτώνει'' τους κινητήρες είναι η μεγάλες ταχύτητες περιστροφής, όχι τα χλμ! Δεν μπορεί να είναι κάθε μέρα, όλη μέρα στον κοφτή για παράδειγμα..
    Και το σκίσιμο θα το φάει και το παντηλίκη του αλλά με μέτρο και όταν πρέπει και όταν είναι σε θερμοκρασία λειτουργίας.. σωστή και τακτική συντήρηση, όλες οι βλάβες να διορθώνονται και θα ζει για πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

7. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

BILL007 (26-09-12), Panos 316T (26-09-12), S8N (26-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υγ. Δλδ ρε αλεξ εμεις που αν ειχαμε σι ες ελ θα το κυκλοφορουσαμε καθημερινα, ειμαστε βλακες?
    Εκτος και αν για να πας στη δουλεια σου περνας απο χωματοδρομους. Τοτε παω πασο. Θα ηταν μεγαλη χαζομαρα να το επαιρνες.
    Άν είχατε ίδιες συνθήκες χρήσης, ναι

Για εμένα η δουλειά από το σπίτι είναι απόσταση 1.5χλμ.
    Επίσης, όταν πάω π.χ. στο κέντρο, είναι απόσταση 15χλμ, στα οποία το ανώτατο όριο είναι 80χλμ/ώρα για μόλις 1 χλμ.
    Τα υπόλοιπα 14 είναι με 50 και 60 χλμ/ώρα.
    Άν αυτό είναι δηλαδή περιβάλλον ή συνθήκες χρήσης για ένα CSL, τότε είμαι και εγώ αστροναύτης.
    Είδα τις αποστάσεις που κάνεις εσύ.
    Η χρήση που κάνεις, δεν έχει καμμία σχέση με την καθημερινή χρήση που κάνω.

Να συμπληρώσω κάτι ακόμη.
    Θα κυκλοφορούσα συνέχεια με το σκουτεράκι αλλά έλα που ο καιρός εδώ είναι κρύος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexk : 26-09-12 στις 17:57

9. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

S8N (26-09-12), Stathis (26-09-12), Thomelef (26-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο,ξεχασες να του πεις οτι τα χιλιομετρα στην αγγελια στο Car.gr "κυλανε" προς τα κατω!!!!

...απο 58,000 που εδειξε το κλειδι στο Σπανο, στην αγγελια δειχνει 56,000χιλ.!!!...ρε μπας και τρεχει μονο του το κλειδι???...πες του να το κλειδωσει σε κανενα ντουλαπι!!!.... γιατι το σκαει τα βραδια και παει για "clubing"!!!

απο την αγγελια του:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2819140/

παρ'ολα αυτα πολυ ωραιο οχημα!!!
    Όμορφο πολύ.

Αλλά!

Μίλησα με τους γνωστούς μου στο Σπανό και estoril μπλε δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ για έλεγχο...
    Nikos

11. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

aristent (26-09-12)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το εχω ξαναπει καπου.
    Ειναι σα να μην πηδας τη γκομενα που εχεις για να την παρει ο επομενος στενη και αμεταχειριστη
    Μα καμία σχέση....

Μην μπαίνετε στη λογική: "το πλέρωσα, θα του πιώ το αίμα, τι το έχω να το κοιτάω?"

Πιείτε του το αίμα αλλά εκεί που πραγματικά χαίρεσαι ένα αμάξι σαν το Μ3, σε μία γρήγορη βόλτα ή σε μία εκδρομή...όχι στο σταμάτα ξεκίνα της καθημερινότητας! Προσωπικά έτσι το βλέπω, και αφού έχω την πολυτέλεια να υπάρχουν στο γκαράζ δύο 1600άρια αυτοκίνητα δεν το βρίσκω λογικό να πηγαίνω δουλειά με το τρίλιτρο...δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας αλλά και πρακτικότητας/άνεσης.

Όσων αφορά στο θέμα χιλιόμετρα, καλά τα λέτε ότι η συντήρηση πάνω απ΄όλα και και δεν πα να έχει και 200,000χλμ....αλλά πάρτε ένα Μ3 με τόσα χλμ και στην πρώτη βόλτα θα θέλετε να το πετάξετε σε γκρεμό έτσι όπως θα κάνουν όλα τα πλαστικά του στο εσωτερικό σαν κουδουνίστρα....

πάντα με την προυπόθεση ότι θα είναι άριστα συντηρημένο και δεν θα κάνουν και οι αναρτήσεις, και η μετάδοση, και το διαφορικό, και το vanos, κλπ σαν κουδουνίστρα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 26-09-12 στις 19:05
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

13. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

PANOS-E60 (26-09-12), S8N (26-09-12), saulm3 (26-09-12)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όμορφο πολύ.

Αλλά!

Μίλησα με τους γνωστούς μου στο Σπανό και estoril μπλε δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ για έλεγχο...
    Ειναι γνωστο οτι οι μαντραδες εχουν τασεις μυθοπλασιας. Οπως ανεφεραν και καποιοι αλλοι παραπανω, δες το αμαξι αν ειναι καθαρο απο ολα τα υπολοιπα, κανε τους προτεινομενους ελεγχους πχ συμπιεση, vanos check, SMG check, πισω πατωμα και αν εισαι οκ με αυτα προχωρα. Το μοτερ αν δεν συντηρειται σωστα ακομα και με 60 000 χλμ μπορει να εχει θεματα. Δεν ειναι απαραιτητο οτι ενα αμαξι με λιγα χιλιομετρα θα ειναι απροβληματιστο
    Εμενα αυτο που θα με απασχολουσε αν τα παραπανω ηταν ΟΚ, ειναι η αδιαπραγματευτη τιμη του. Βασικα ουτε και αυτο αλλα κυριως το ποσο ανταλλαγης του. Τι ακριβως σου ζητησε ως ανταλλαγη?

15. The Following 7 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (26-09-12), ghost-rider (27-09-12), hades7 (26-09-12), pilot (27-09-12), S8N (26-09-12), Stathis (26-09-12), Thomelef (26-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι γνωστο οτι οι μαντραδες εχουν τασεις μυθοπλασιας. Οπως ανεφεραν και καποιοι αλλοι παραπανω, δες το αμαξι αν ειναι καθαρο απο ολα τα υπολοιπα, κανε τους προτεινομενους ελεγχους πχ συμπιεση, vanos check, SMG check, πισω πατωμα και αν εισαι οκ με αυτα προχωρα. Το μοτερ αν δεν συντηρειται σωστα ακομα και με 60 000 χλμ μπορει να εχει θεματα. Δεν ειναι απαραιτητο οτι ενα αμαξι με λιγα χιλιομετρα θα ειναι απροβληματιστο
    Εμενα αυτο που θα με απασχολουσε αν τα παραπανω ηταν ΟΚ, ειναι η αδιαπραγματευτη τιμη του. Βασικα ουτε και αυτο αλλα κυριως το ποσο ανταλλαγης του. Τι ακριβως σου ζητησε ως ανταλλαγη?
    Κατά 99% το όχημα θα είναι σε τέλεια κατάσταση, δεν κολλάω εκεί. ΔΕΝ δίνω 8.000 ευρώ συν το αυτοκίνητό μου για ένα όχημα με αγνώστου ταυτότητας χιλιόμετρα.

Nikos

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να σου πω ρε φιλε...
    Γιατι δεν πουλας το αμαξι σου, και να πας γκραου με το κασερι στο χερι να παρεις το Μ-τριο που θελεις?
    Απλα.προσεχε μονο αν πουληθει, μην μετανοιωσεις που δεν εδωσες το αμαξι + 8κ, για ενα αμαξι που οπως λες, εχει αμφιβολα χιλιομετρα.
    Εγω θα στο ξαναπω, και θα στο πω και αλλες φορες.
    ΞΕΚΟΛΑ με τα χιλιομετρα απο το Μ-τριο...9/10 εχουν γυρισμενα χιλιομετρα, και αυτο το ενα δεν θα σου κανουν το χατηρι να το παρεις οπως θελεις.
    Ψαξε για καθαρο αμαξι, και γ@μ@ τι λεει ο χιλιομετρητης.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (26-09-12), panose30 (30-09-12)

Σελίδα 46 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3644454647485696146 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •