Σελίδα 36 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686136 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρέπει να ανεβάσεις λίγο το budget σου αν θες να πάρεις καλό Μ3. Με 13,000 τι περίμενες να είναι???
    + 10000

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

γιατι ρε παιδια του monsta το αμαξι του το πουλησε 14,900 και ηταν υπεραριστο(τυχερε vag mag),οποτε τι 13κ τι 15κ...το θεμα ειναι οτι μπορει να βρεις ενα μετριο αμαξι με 14 κ και οτι ζημια να σου βγαλει αντε να πατησεις τα 20κ αλλα να ξερεις πως θα τα εχεις φτιαξει ολα τα προβληματα που θα σου βγαλει..το ρισκο ειναι να παρεις ενα Μ3 με 20-22κ και να σου βγαλει παλι προβληματα...εκει ειναι που το budget ξεφευγει

3. The Following 7 Users Say Thank You to panose30 For This Useful Post:

bill_m3 (24-09-12), ghost-rider (25-09-12), nikos1400 (24-09-12), Panos 316T (24-09-12), Thomelef (24-09-12), Vasilis M3 (24-09-12), Vassilis ///M (24-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panose30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ρε παιδια του monsta το αμαξι του το πουλησε 14,900 και ηταν υπεραριστο(τυχερε vag mag),οποτε τι 13κ τι 15κ...το θεμα ειναι οτι μπορει να βρεις ενα μετριο αμαξι με 14 κ και οτι ζημια να σου βγαλει αντε να πατησεις τα 20κ αλλα να ξερεις πως θα τα εχεις φτιαξει ολα τα προβληματα που θα σου βγαλει..το ρισκο ειναι να παρεις ενα Μ3 με 20-22κ και να σου βγαλει παλι προβληματα...εκει ειναι που το budget ξεφευγει

Ακριβώς.

Και ως αγοραστής θέλω να έχω ένα 2-3Κ ακόμα στην άκρη για πιθανές ζημιές/μαζέματα, λάστιχα, τέλη κλπ.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    Nikos

5. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Panos 316T (24-09-12)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς.

Και ως αγοραστής θέλω να έχω ένα 2-3Κ ακόμα στην άκρη για πιθανές ζημιές/μαζέματα, λάστιχα, τέλη κλπ.

Nick τί έγινε με τον Δαμιανό?????????
    Βρήκες άκρη????

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η περιπτωση του Κωστα (monsta) ηταν μια απο τις ελαχιστες καθως και το αυτοκινητο το γνωριζαμε, οπως και το ιστορικο του, αλλα και η συντηρηση του(και οχι μονο η μηχανικη-ολοι εχουν κολησει με το μοτερ και παραβλεπουν αλλα πραγματα οπως το εσωτερικο) ηταν αριστη καθως ο Κωστας τυγχανει να ασχολειται επαγγελματικα με την συντηρηση του αυτοκινητου. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ακομη και σχολαστικα να συντηρειται ενα αυτοκινητο δεν θα βγαλει ζημια, αλλα γνωριζαμε οτι το συγκεκριμενο δεν θα εβγαζε ζημια απο αμελεια σωστης συντηρησης.

8. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

Panos 316T (24-09-12), pilot (24-09-12), S8N (24-09-12), Vassilis ///M (24-09-12)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς.

Η περιπτωση του Monsta αφορουσε καθαρα μια αγορα τοις μετρητοις. Εσυ ψαχνεις αυτοκινητο για αγορα μετρητοις η για ανταλλαγη με το αυτοκινητο σου συν καποια μικρη διαφορα? Γιατι η ανταλλαγη οπως καταλαβαινεις και μαλιστα με αυτοκινητο σχεδον ισοποσης αξιας, περιοριζει το ευρος των επιλογων σου κατα πολυ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 24-09-12 στις 12:28

10. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

S8N (24-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το να ξεκινάς μια αγορά και να υπολογίζεις το τι θα σου μείνει για σήματα ασφάλειες και ότι άλλο ΔΕΝ έχει να κάνει με την αυτού καθε αυτού συντήρηση του οχήματος, μου ακούγεται πολύ οριακό πάντως.
    αυτά είναι δεδομένα και υποτίθεται ότι δεν κολλάς στο τυπικό μέρος όταν πάς να προβείς σε μια τέτοια αγορά.
    αυτό που συμβαίνει, είναι ότι απλά αυτός ο οποίος δεν κωλώνει σε αυτά τα θέματα, είναι η ώρα του να γλυτώσει μια 20άρα απο την αγορά και μόνο, λόγο καταστάσεων και τπτ άλλο.
    τα υπόλοιπα είναι δεδομένα.
    αν απο τώρα ψάχνεις να συρικνώσεις τόσο πολύ το κόστος απο ένα αμάξι που η αγοραστική αξία του είναι ήδη ξεφτιλισμένη για να καπάρεις το σήμα και την ασφάλεια, τότε του χρόνου τι θα κάνεις?
    θα ψάξεις να κόψεις απο αλλού?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η περιπτωση του Monsta αφορουσε καθαρα μια αγορα τοις μετρητοις. Εσυ ψαχνεις αυτοκινητο για αγορα μετρητοις η για ανταλλαγη με το αυτοκινητο σου συν καποια μικρη διαφορα? Γιατι η ανταλλαγη οπως καταλαβαινεις και μαλιστα με αυτοκινητο σχεδον ισοποσης αξιας, περιοριζει το ευρος των επιλογων σου κατα πολυ.
    Ανταλλαγή ψάχνω και το γνωρίζω, αλλά δε μπορώ να κάνω διαφορετικά. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Αν κάτσει, έκατσε. Αλλιώς μένω όπως είμαι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vassilis ///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nick τί έγινε με τον Δαμιανό?????????
    Βρήκες άκρη????
    Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να βρεθούμε. Τη μια λείπει αυτός, την άλλη εγώ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να ξεκινάς μια αγορά και να υπολογίζεις το τι θα σου μείνει για σήματα ασφάλειες και ότι άλλο ΔΕΝ έχει να κάνει με την αυτού καθε αυτού συντήρηση του οχήματος, μου ακούγεται πολύ οριακό πάντως.
    αυτά είναι δεδομένα και υποτίθεται ότι δεν κολλάς στο τυπικό μέρος όταν πάς να προβείς σε μια τέτοια αγορά.
    αυτό που συμβαίνει, είναι ότι απλά αυτός ο οποίος δεν κωλώνει σε αυτά τα θέματα, είναι η ώρα του να γλυτώσει μια 20άρα απο την αγορά και μόνο, λόγο καταστάσεων και τπτ άλλο.
    τα υπόλοιπα είναι δεδομένα.
    αν απο τώρα ψάχνεις να συρικνώσεις τόσο πολύ το κόστος απο ένα αμάξι που η αγοραστική αξία του είναι ήδη ξεφτιλισμένη για να καπάρεις το σήμα και την ασφάλεια, τότε του χρόνου τι θα κάνεις?
    θα ψάξεις να κόψεις απο αλλού?
    Δε κατάλαβες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα όσον αφορά το σήμα ούτε φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε και του παραχρόνου.

Εξηγώ ότι υπάρχει ένα διαθέσιμο budget το οποίο περιλαμβάνει μέσα τη διαφορά από το δικό μου συν ένα σεβαστό ποσό για τυχόν μαζέματα, σέρβις κλπ. Τα τέλη δεν είναι κανένα τρελό ποσό...για 440 ευρώ επιπλέον από τα 660¤ δικά μου μιλάμε. Παρ'όλα αυτά, περιλαμβάνεται στο συνολικό κόστος του αυτοκινήτου τη δεδομένη στιγμή και πρέπει να υπολογισθούν.

Γνωρίζω ότι τα Μ3 έχουν ήδη χαμηλές τιμές (όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα άνω των 2.000 κυβικών) και γιαυτό κοιτάω προς εκείνη τη κατεύθυνση, αλλά θα το κάνω μόνο όταν με συμφέρει σαν κίνηση. Δηλαδή δεν είμαι διατεθειμένος να μου φύγει ένα 10άρικο επιπλέον. Αυτό εννοώ. Να δώσω δηλαδή το δικό μου, συν 7Κ συν ένα ακόμα 3άρι στην άκρη για σέρβις, μαζέματα, πιθανές ζημιές κλπ.

Πάντως όποιος έχει Μ3 Ε46 το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να το κρατήσει στο γκαράζ, με πινακίδες στο υπουργείο κατ'ανάγκη κι ας μη το κινεί. Αμαρτία να σκοτώνεται ένα τέτοιο αμάξι, γιατί και στα 20Κ που είναι στις αγγελίες και στις μάντρες δεν πάνε πουθενά.

Κανένας δεν έχει να διαθέσει 20.000 ευρώ για τέτοιο αμάξι. Το πιθανότερο για τον μαντρά είναι να το διώξει με ανταλλαγή + διαφορά.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, έχουμε και λέμε:

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2770454/ --> τραγικό και τρισάθλιο

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2791936/ --> δεν τον ενδιαφέρει ανταλλαγή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2713759/ --> δεν τον ενδιαφέρει ανταλλαγή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2819140/ --> γνωστά τα θέματα, αλλά θα πάω να το δω

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1557583/ --> εκτός budget

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1429298/ --> δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε

Αυτά.
    Nikos

13. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

BILL007 (24-09-12), Vassilis ///M (24-09-12)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Στις παρουσες ελληνικες τιμες τα Μ3 οποιος αντεχει τΑ κραταει.
    και τα 25000 ακομα σκοτωμα ειναι αν το πληρωσες 67000 το 2006 και καινουργιο εκανε 100000.
    η αν αντεχεις χτυπας ενα Μ5 Ε60<για μενα μιλαω,μελλοντικα>.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

15. The Following 2 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

pilot (24-09-12), Thomelef (24-09-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το οτι ειναι σκοτωμα, ειναι και παραειναι.
    Βασικα ξευτιλισμα ειναι και οχι σκοτωμα. Αλλα ετσι ειναι. Εδω στην ψοροκωσταινα τι περιμεναμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 36 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686136 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP