Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: [Ε46] αισθητηρας λαμδα απορια

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει να κάνει αν υπάρχουν 3-4 αμάξια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα,για όλα υπάρχει πρώτη φορά.
    Πέρα όμως από αυτό θες να πεις πως όλα τα αυτοκίνητα τόσο καιρό βάζουν από το ίδιο Πρατηριο βενζίνη ;
    Ασφαλώς και μπορει να ειναι από Βενζινη .
    απο εκει που βαζω εγω βαζουν και πολλοι φιλοι μου και δεν εχουν θεμα τι να πω δε ξερω, ειναι φυσιολογικο μεσα σε ενα χρονο 2 αισθητηρες και με το 36αρι που ειχα με 130000 χιλιομ να μη βγαλει το παραμικρο? μακαρι να ειναι η βενζινα η' αστοχια υλικου και οχι τιποτε αλλο, θ' αλλαξω πρατηριο-α και θα δουμε τ αποτελεσματα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο εκει που βαζω εγω βαζουν και πολλοι φιλοι μου και δεν εχουν θεμα τι να πω δε ξερω, ειναι φυσιολογικο μεσα σε ενα χρονο 2 αισθητηρες και με το 36αρι που ειχα με 130000 χιλιομ να μη βγαλει το παραμικρο? μακαρι να ειναι η βενζινα η' αστοχια υλικου και οχι τιποτε αλλο, θ' αλλαξω πρατηριο-α και θα δουμε τ αποτελεσματα
    Μην κάνεις το λάθος και συγκρίνεις 36-άρι με 46-άρι και 46-άρι με 92-άρι....
    Καμία μα καμία σχέση δεν έχουν στην ευαισθησία των βενζινών και συνεπώς και τους λ....
    Το 36-άρι συγκεκριμένα και "νερό" να του βάλεις δεν έχει πρόβλημα...
    Όσο πιο σύγχρονο είναι το όχημα, τόσο περισσότερους λ έχει και τόσο πιο ευαίσθητο είναι στους παράγοντες που επηρεάζουν / επιδρούν στην καύση....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasos.kamv : 22-09-12 στις 10:08

3. The Following 2 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

deepBLUE (22-09-12), Kazakos Garage (13-10-13)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην κάνεις το λάθος και συγκρίνεις 36-άρι με 46-άρι και 46-άρι με 92-άρι....
    Καμία μα καμία σχέση δεν έχουν στην ευαισθησία των βενζινών και συνεπώς και τους λ....
    Το 36-άρι συγκεκριμένα και "νερό" να του βάλεις δεν έχει πρόβλημα...
    Όσο πιο σύγχρονο είναι το όχημα, τόσο περισσότερους λ έχει και τόσο πιο ευαίσθητο είναι στους παράγοντες που επηρεάζουν / επιδρούν στην καύση....
    σωστο και αυτο , το μονο που εχω να κανω ειναι να περιμενω στο χρονο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP