Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 184

Θέμα: Νέο τουρμπομοτέρ της BMW 1500cc 224 PS αυτά είναι :-)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ έχω να πω ότι τόσα χρόνια υπαρχει γκρινια σχετικα με τους κινιτήρες της BMW.Γρινια που είχε να κάνει ασφαλώς ότι για να κινιθεί αξιοπρεπώς το αγαπημένο μας όχημα έπρεπε οι κύλινδροι να είναι τουλάχιστον 6΄.Πόσοι απο μας δεν συχτηρήσαν τα τέλη κυκλοφορίας τα αποια για να κάνουμε την κ@υλα μας τα χρυσοπληρώσαμε!Μέχρι που τα τελευταια χρόνια πολοί απο εμάς ψάξαμε τρύπα να τα κρύψουμε με όλα αυτά που γίνονται με τα χαράτσια και τις κωλοεφορίες.Οχι κύριοι εμένα δεν με ενδιαφέρει αν η αγαπημένη μας εταιρία θυμήθηκε τώρα και όχι πριν απο 15 χρόνια να βγάλει τουρμπατο κινητήρα με καλές επιδόσεις γιατί ο πρώτος που θα το είχε πάρει θα ήμουν εγώ.Διαφωνό επίσεις με κάποιους που έχουν βαφτίσει το μίνι κούπερ bmw μπροστινοκίνητο συγνώμη αλλα δεν είναι δεν θα βάλει η π@υτανα ασπρο νυφικό και θα την πουμε παρθένα!Το να βγει απο το εργοστάσιο 116 η 3αρα με μπροστινή κίνηση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ προσωπικά ακυρώνει το συμαντικότερο λόγο για τον οποιο θα προτιμούσε κάποιος bmw που για μένα προσωπικά αν δεν είχα την τρέλα της πίσω κίνησης θα είχα διαλέξει κάτι άλλο

2. The Following 4 Users Say Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:

Nick bmwlover (19-09-12), Panos 316T (18-09-12), Thomelef (18-09-12), tzanis320si (19-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP