Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 300

Θέμα: Επώδυνα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ προς ανακοίνωση...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημέρα στην πλούσια χώρα του 21% ΦΠΑ!!! Χθες ήταν 19% και εντελώς απροειδοποίητα (μόλις χθες το ανακοίνωσαν) από σήμερα είναι 21%! Τι οργάνωση Θεέ μου! Η Αγγλία για να αντιμετωπίσει την κρίση και να κινηθεί η αγορά από 19% το έκανε 15% πέρυσι και πέτυχε ...αφού είχε ενημερώσει τους πολίτες 2-3 μήνες πριν!

Ήρθε το τέλος του επαγγελματία οικογενειάρχη!! Των πολλών μικρών μαγαζιών/εταιριών που απασχολούν μικρό αριθμό υπαλλήλων και χαλάνε την πιάτσα των μονοπωλείων. Ήρθε ο παράδεισος της μαύρης αγοράς εργασίας.

Οι επιταγές των μεγαλοεταιριών και των πολυεθνικών μονοπωλείων εκπληρώνονται από την ελληνική λαϊκή χούντα του 45% (ποσοστό που βγήκε από το 70-75% του πληθυσμού με δικαίωμα ψήφου που πήγε στην κάλπη) Αν είχε πάει και το υπόλοιπο 25% (που τους έχει σιχαθεί όλους) να ψηφίσει απλά ένα ΟΧΙ, το ποσοστό αυτό με μια απλή αναγωγή θα ήταν μόλις 30-33%. Η προηγούμενη κυβέρνηση που είχε ακόμη πιο χαμηλό ποσοστό, κατάκλεψε και χάρισε στους ημέτερους τα πάντα! Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα που έλαβε το πλασματικό 45%.....
    Δηλαδή σε αυτή τη δημοκρατική χώρα που έχει πάντα ένα νόμιμο τρόπο να βολεύει τους μεγάλους, ο 1 από εμάς κάνει κουμάντο στους υπόλοιπους 2! ...και να ήταν 1 μπεσαλής άντρας που τα λέει σταράτα, άντε να το δεχτώ. Με τα ψέμματα κυβερνάνε όλοι. Όλο κάτι φλώρους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους βλέπω χρόνια τώρα και εξαγγέλλουν καθημερινά αποφάσεις.....
    Βλέπω πάλι και εκείνον τον Παπαντ..... που μου χρωστάει 15.000.000 δρχ έντοκα από το "περήφανο" '99..... Ωξω μπαγάσες!!!!

Άντε με το καλό να γίνει το ΦΠΑ 30% μπας και δούμε άσπρη μέρα.... χαχαχαχαχαχαχαχααχα

...έχω κι άλλα........

2. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Driver M (04-03-10), Konstantinos E60 (04-03-10), Stefanos_Cool (04-03-10), stratos (04-03-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP