Αρχικό μήνυμα απο
Κωνσταντίνος
Ναι οκ, έφαγαν, ξανάφαγαν, διόρισαν την μισή Ελλάδα δημόσιους υπαλλήλους. Ειδικά την δεκαετία του 80΄, όποιος δήλωνε "φρουρός" έμπαινε δημόσιο. Και είναι κάτι το οποίο πληρώνουμε αδρά
Συμφωνούμε όλοι.
Το θέμα είναι, απο εδώ και πέρα τι κάνουμε.
Πιστεύει κανείς πως θα μπορέσει να ορθοποδήσει η Ελλάδα χωρίς σκληρά μέτρα ;
Επίσης κακά τα ψέματα, ήμασταν και κακομαθημένοι. Πολύ κακομαθημένοι.
Ευκαιρία λοιπόν να επαναπροσδιορίσουμε τις πραγματικές ανάγκες μας. Το 2 Din Car Stereo GPS DVD MP3 κ.τ.λ μπορεί να περιμένει.
Δεν θέλω να μου δώσουν τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Και το λέω όντας σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, με εντελώς αβέβαιο βιοποριστικό μέλλον και με 2 πολύ μικρά παιδιά.
Ας κάνουν ότι είναι να κάνουν, ας κόψουν απο όλους, αλλά να πιάσουν τόπο.
Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να μη συναντήσουν την μέχρι τα μπούνια διεφθαρμένη δημόσια λειτουργία, την ανύπαρκτη "δωρεάν" υγεία, την προβληματική παιδεία, την μη ανάπτυξη.
Εαν τα παιδιά μας βρεθούν σε μια Ελλάδα που θα έχουν εκλείψει τα παραπάνω είμαι διατεθιμένος να υποστώ οτιδήποτε χρειάζεται
Υ.Γ Επίσης θυμίζω πως αυτοί οι "300" δεν ειναι διορισμένοι. Εκλεγμένοι απο εμάς είναι. Ααααα ναι ξέχασα, μας έταξε εκείνον τον διορισμούλη μωρέ, γιαυτό του το έριξα μονοκούκι............
Δυστυχώς και τα παιδιά σου και τα παιδιά μου, πάλι θα υποστούν τα πάνδεινα για ένα καλύτερο μέλλον των δικών τους παιδιών και η διαφθορά, η εκμετάλευση και η αδικία θα συνεχίζονται και θα ενδυναμώνονται στον αιώνα τον άπαντα. Όσα λεφτά και αν πάρει το κράτος από τους φορολογούμενους, η έλλειψη οργάνωσης, η γραφειοκρατία, η κακοδιαχείριση και πάνω από όλα η διαφθορά, θα φροντίζουν πάντα ώστε το υστέρημα του λαού να πάει στις τσέπες των λίγων που θα διατρανώνονται ολοένα και περισσότερο και μετά θα έχουν το θράσος να απαιτούν και άλλα μέτρα, αλλά και τη δύναμη να τα επιβάλλουν.
Ο κόμπος πλέον έφτασε στο χτένι και όποιος δεν το βλέπει, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το δει ποτέ. Καιρός είναι να σταματήσουμε να είμαστε τόσο επιεικείς με κάποιους κυβερνόντες και ισχυρούς, που δεν έδωσαν τίποτα, αντίθετα καταχράστηκαν, σπατάλησαν, έκλεψαν και σήμερα ζητούν με τον πιο κυνικό τρόπο, να πληρώσουμε τα λάθη και τις αυθαιρεσίες τους. Και δυστυχώς, κανείς δεν εγγυάται ότι τα προβλήματα του παρελθόντος θα εξαλειφτούν, αλλά π'ισω από τα σκληρά νέα μέτρα αιωρείται η σκιά της αβεβαιότητας και του φόβου που στοχεύει στο να μας τρομοκρατεί και να μας κάνει εθελόδουλους και σκλάβους ενός συστήματος που έχουν φτιάξει οι λίγοι για την πάρτη τους και στο οποίο η ισότητα, η δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια και εν τέλει η ανθρωπιά δεν έχει καμία θέση. Καιρός είναι να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά, κάτι που θα γίνει μόνο με εγρήγορση, ευσυνειδησία και αποφασιστικότητα από όλους μας.
Η επιείκεια τελείωσε. Σειρά έχει η δράση.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong