Καποιοι λατρεις των τεχνοκρατων και των υπεραπαραιτητων μανατζερ που παραμυθιαστηκατε οτι εφτιαξε ο ΟΣΕ...
αφιερωμα σας....
Για ενα (1) δεντρο..............
Συνεχιστε καλα θα παμε...
https://dexiextrem.blogspot.gr/2012/...2897.html#more
Καποιοι λατρεις των τεχνοκρατων και των υπεραπαραιτητων μανατζερ που παραμυθιαστηκατε οτι εφτιαξε ο ΟΣΕ...
αφιερωμα σας....
Για ενα (1) δεντρο..............
Συνεχιστε καλα θα παμε...
https://dexiextrem.blogspot.gr/2012/...2897.html#more
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
aristent (15-09-12), Konstantinos E60 (15-09-12), Panos 316T (15-09-12), Thomelef (16-09-12)
katsaraios (15-09-12)
aristent (15-09-12)
Ρε Γιωργο αλλη εταιρεια ειναι ο ΟΣΕ και αλλη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μη μπερδευεσαι.
ρε Κωστα δεν μας παρατανε ολοι με τα φιλοσοφικα τυπου αλλο το ενα αλλο το αλλο....
βαρεθηκε ο λαος ημαρτον...
να βαζουμε το κεφαλι στο λακκο σαν την στρουθοκαμηλο..
αυτο που λες βολευει αυτους ακριβως που θελουν να ειναι οι "εξυγιαντες" και να ριχνουν οποτε δεν βολευει το φταιξιμο αλλου..
πιστευω δεν συμβαδιζεις αλλοι ισως ναι
Και δεν μπερδευομαι το αρθρο το γραφει οποτε να προσεχουμε τι λεμε αλλο η πλακα αλλο δεν μας συμφερει..
επαναλαμβανω οχι για σενα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 15-09-12 στις 19:08
nikos1400 (15-09-12)
Καλα τωρα τι λες? Αφου δεν το ξερεις το θεμα, γραφεις κατι εναντιον ενος ανθρωπου που εχει κανει φοβερη δουλεια, κατηγορωντας τον για κατι που δεν ελεγχει.
Αλλη εταιρεια λεμε, Αλλο ΔΣ, αλλοι ανθρωποι.
Ειναι εντελως διαφορετικες εταιρειες μα εντελως.
https://www.trainose.gr/content/i-etaireia-0
PANOS-E60 (15-09-12)
Επισης υπαρχουν αντιστοιχα γελοια παραδειγματα στην Τραινοσε αφου το θες
π.χ. κατι "ομορφες" αυξησουλες που πεφτουν τα τσιμεντα απο τις δικαιολογιες χορηγησης τους..
το παραμυθι συνεχιζεται ειτι το θελουμε ειτε οχι...
Θα επανελθω με παραδειγματα
Τι εννοεις ρε Γιωργο "αφου το θες"? Εγω δεν θελω τπτ...
Αναφερθηκα συγκεκριμενα σε ενα συγκεκριμενο θεμα.
Βεβαιως γενικολογώντας υπαρχουν περιπτωσεις σε ολο το Δημοσιο που κρυφτηκαν αυξησεις πισω απο επιδοματα, κλπ κλπ, ειμαι ο 1ος που το φωναζω και διαμαρτυρομαι
Panos 316T (15-09-12)
S8N (15-09-12)
ετσι οπως τα λεει το site θα ταξιδεψω με τραινο την αλλη βδομαδα, ολα αυτα εγιναν σε ενα μηνα που ειχα να ταξιδεψω?
Γιατι τελευταια φορα α) εψαξα παλι 20 λεπτα να βρω θεση και σηκωσα εγω αυτους που καθονταν στις θεσεις μου
β) τα καθισματα απο μωβ ειχαν γινει καφε, και τα πλαστικα χερουλια γλιστραγαν απο το λιπος
γ) στις τουαλετες δεν υπηρχε χαρτι και βρωμαγε ασχημα
δ) τα παραθυρα ηταν γραμμενα με σπρει απ εξω
ε) ειχε καθυστερηση (αλλα αμα εχει πανω απο 10 λεπτα σου κανει εκτπτωση στο επομενο εισιτηριο)
ζ) οι ελεγκτες ηταν οι ιδιοι, λιγδες με χρυσες καδενες και αλυσιδες με τσαλακωμενα πουκαμισα και βρωμαγαν μπυρα, επισης οταν ζητανε εισιτηριο απο γυναικες κανουν γλιτσικο καμακι!
η) μεσα γινεται εμποριο ναρκωτικων και ληστειες
Οποιος δεν εχει ταξιδεψει με τραινο απο Αθηνα προς Θεσσαλονικη, εκτος απο α θεση ιντερσιτι ή ιντερσιτι εξπρεςς ας μου πει το αντιθετο..
Κανεις δεν μπορει να διορθωσει κατι αν δεν εχει ταξιδεψει ο ιδιος μια φορα στην απλη θεση...
Βασικο που θελει διορθωση ειναι ο τροπος ελεγχου εισιτηριων που αν σας τον πω θα γελατε με τις ωρες.....
σε καθε σταθμο περναει η κινητη γλιτσα και φωναζει με αηδιαστικο τροπο τον σταθμο που περασε, ετσι σε 7 βαγονια οποιος εχει μπει του δινει το εισιτηριο, αν εχει, αν δεν εχει κανει οτι κοιμαται!
ή μηπως θυμαται φατσες που ειδε τα εισιτηρια τους????![]()
GiannisRob (15-09-12), katsaraios (16-09-12), Kostas_1 (15-09-12), Panos 316T (15-09-12), PANOS-E60 (15-09-12), Ptboul (17-09-12), S8N (15-09-12), Skyline_IS (15-09-12)