Φορο πολυτελειας στις γκαλεριιιι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Φορο πολυτελειας στις γκαλεριιιι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Χωρίς πλάκα τώρα, το πιο ΓΕΛΟΙΟ σχόλιο που έχω ακούσει από το στόμα του λαϊκιστή Γιωργάκη ήταν αυτό που είπε προχτές......
.....'Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε...Πρόεδρε για την Ελλάδα, να τον θυσιάσω το 14ο μισθό!'
Έτσι Γιωργάκι, λεφτά υπάρχουν - λεφτά υπάρχουν εεεεεεεεεεε????????
Έλεος ρε αλήτες, φαλοκράτες, αναίσθητοι και προπάντως ΑΝΙΚΑΝΟΙ, λαμόγια του κερ@τ@ που έχετε κατασπαράξει τη χώρα και το κοσμάκη τόσες 10-ετίες, πάλι ζητάτε τα ρέστα από το λαό?????
Που είναι η εκκλησία ρε τραγό..... μη πω καλύτερα?
Κάποιος έγραψε πιο πριν ότι έχει σταματήσει να ρίχνει ψιλά στο παγκάρι, λοιπόν εγώ το έχω σταματήσει αυτό εδώ και ποοοοοολλά χρόνια. Ακολουθήστε το παράδειγμα, δώστε τους ένα μήνυμα!
Πότε θα σταματήσουν να πετάνε στάχτη στα μάτια του κοσμάκη ήθελα να ξερα???
αααααααχ sorry για το ξέσπασμα, αλλά τους έχω βαρεθεί πια....
Ααααα και άλλη μια λαϊκιστική λαλακία που χε πει τις προάλλες.....καλά το άτομο δε παίζεται...
'Εγώ είχα στο λογαριασμό μου 20 κάτι χιλιάδες ευρώ και τώρα έχω ........85 ευρώ'
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ δεν υπάρχει ο ανθρωπάκος ρε, μήπως να του στείλουμε καμιά βοήθεια???
τελευταια 5ετια οι τραπεζες ειχαν κερδοφορια 300 δισ ευρω.
Απο αυτους να τα παρουν
τελευταια 5ετια 166 επιχειρησεις ειχαν κερδοφορια 21 δις ευρω απο αυτους να τα παρουν.
Πιστευεις οτι μετα απο μια 3ετιας σκληρης λιτοτητας θα σταματησει ο οικονομικος κατηφορος της χωρας μας;
Εγω προσωπικα πιστευω οτι ολα γινονται προς οφελος των λιγων και οχι των πολλων η του συνολου
Nino (03-03-10)
Tο αποτελεσμα απο ολα αυτα θα ειναι να αυξηθει η "μαυρη εργασια".Ο δημοσιος υπαλληλος που δεν την βγαζει μετα απο αυτες τις περικοπες-οχι οτι πριν την εβγαζε δηλαδη-αναγκαστικα θα προσφυγει ειτε στην κλεψια ειτε σε δευτερη δουλεια η οποια-αναγκαστικα αφου απαγορευεται-θα ειναι "μαυρη".
Και κατι αλλο ρε παιδια που δεν καταλαβαινω,απο αυτην την κριση θα βγουμε
μονο με επιβολη τετοιου ειδους φορων?
Δεν πρεπει και κατι να δημιουργησουμε?κατι να αρχισουμε να παραγουμε?
Γινεται καποια ενεργεια προς τα εκει και δεν την εχω παρει χαμπαρι?
Παλι ο μισθωτος την πληρωνει,η ευκολη λυση δηλαδη αφου τα εισοδηματα
του φαινονται χαρτι και καλαμαρι.
Αμα ηταν ετσι κυβερνουσα κι εγω,κι εμεις καθομαστε σαν προβατα και διαβαζουμε τα προεκλογικα τους προγραμματα και τις εξαγγελιες τους.
Μονο για καμια αμπελοφιλοσοφικη κουβεντα σε καφενειο μπορουν να φανουν
χρησιμες ολες αυτες οι π@π@ρολογιες.