νικο πολυ καλυτερες οι καμπυλες!
νικο πολυ καλυτερες οι καμπυλες!
Φίλοι μου το συγκεκριμένο δυναμόμετρο σαν εργαλείο μπορεί να είναι καλό η το καλύτερο που υπάρχει αυτοί όμως που το δουλεύουν είναι μεγάλα λαμόγια για να μη πω τίποτα πιο βαρύ….. δεν τους εμπιστεύομαι ότι και να μου πουν δεν ξέρω αν είναι από εδώ μέσα στο forum αλλά τα αλόγα δεν είναι στραγάλια ούτε κουκιά όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας τους προκαλώ σε ότι συζήτηση θέλουν κρίμα που είναι και κοντά στη περιοχή μου.
Στο φίλο μας Νίκο θα έλεγα μη πιστεύεις τίποτα από ότι σου λένε μπορούν να στο βγάλουν 150 hp από εκεί πανω…..και μαύρα χωρίς απόδειξη ..!!!! μακρια.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό, θα ήθελα πάντως να σε ενημερώσω ότι το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με τους χειριστές του δυναμόμετρου, δεν είναι μέλη, ούτε και φίλοι και καλό θα ήταν τα όποια παράπονα ή υποψίες έχεις να πήγαινες να τους τα εκφράσεις προσωπικά και να μας πεις ποια ακριβώς ήταν αυτά και τι σου απάντησαν οι ίδιοι.
Φήμες ή υποθέσεις δεν κάνουν καλό ούτε σε εσένα, ούτε στους χειριστές του δυναμόμετρου και επειδή ακριβώς κανένας, ακόμη και να θέλει, δεν μπορεί να τους εκπροσωπήσει, δημιουργείται σύγχυση στα μέλη του φόρουμ (γιατί βάζουν στο μυαλό τους όλες τις πιθανότητες, ακόμα και την πιθανότητα της σκόπιμης παρέμβασης) κάτι που δεν βοηθά καθόλου![]()
Το scanner μου τα έχει παίξει για αυτό έχουμε
1.Ροπή 21,8kgm/3100 rpm και κρατιέται σταθερά πάνω από τα 21 μέχρι τις 4400
Εργοστασιακή 20,4kgm/3600 rpm
Εδώ μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος
2.Ιπποδύναμη 144,6 ps/6500rpm σταθερά πάνω από τα 140 από τις 5100 μέχρι τον κόφτη.
Εργοστασιακή 150ps/6200rpm
Στην αρχή μου κακοφάνηκε αλλά τα περισσότερα παιδιά από εδώ μου είπαν ότι όλα είναι ο.κ για N46 και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.
Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι οτί οι καμπύλες είναι φοβερά γραμμικές και το εύρος των στροφών που το μοτέρ είναι στα ντουζένια του είναι αρκετά μεγάλο.
Αύριο με το καλό πιστεύω οτί θα σας έχω και το φύλο της δυναμομέτρησης.
![]()
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?
Αντρεα,τα παραπανω αλογα που εδειξε το δυναμομετρο,τα βλεπω πραγματικα στο δρομο,δεν ειναι ιδεα μου,τα ειδα πριν βγουν τα νουμερα κ εξακολουθω να τα βλεπω,δεν ειναι ιδεα μου στο ξαναλεω,ουτε με κοροιδεψαν,ουτε τπτ αλλο δεν συνεβη!!!
Τωρα γιατι δεν ειχα καταλαβει πριν οτι υπηρχε προβλημα,ειναι αλλο θεμα,που το ειχα αναλυσει πιο πριν...
Κ το κυριο θεμα μου ειναι αυτο που αναφερει ο Βαγγελης πιο πριν!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 04-03-10 στις 01:02
Ι donut understeer...
Αμήν τα κατάφερα!!!
Έχετε οδηγήσει ποτέ 36.000 άλογα σε βρεγμένο?