Οι Μ52TU και οι Μ54 (και oι Μ56 2.5L στην Αμερική) σηκώνουν απίστευτα "πειράγματα". Είναι πραγματικά σκυλιά όπως λέει κι ο Σπύρος παραπάνω και αδικημένα από την μαμά τους ...για να μείνουν χαμηλά σε κατανάλωση/ρύπους (για την εποχή τους)
Το μοτέρ αυτό σηκώνει άφοβα να το δουλεύεις 8αρες χωρίς να πειράξεις τίποτα μα τίποτα! Το ξέρω - το βλέπω, το έχει πολύ γνωστός και το δουλεύει 11+:1 συμπίεση (με όλα "μαμά" επάνω του ..ακόμα κι οι εκκεντροφόροι ..πειραγμένοι μεν αλλά οι "μαμά") ...πάει τα ταξιδάκια του, κάνει τις ..νυχτερινές βολτίτσες του, 3 χρόνια τώρα το "κυνηγάει" απίστευτα ...αλλά ο Μ54 δεν καταλαβαίνει....![]()
δεν βλεπω κανενας εξακυλινδρος να γραφει για τσιμπημα στο λαδακι
και ειδικα οσοι τα "πατανε" σιγουρα συμπληρωνουν πιο πολυ!!!
ντρεπεστε παληκαρια να το πειτε???
στο 1900 Μ43 δεν ειχα βαλει σταγονα παντως
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Δεν μπορώ να πω για άλλους, με τη δική μου χρήση πάντως, δεν το σπάω, αλλά δεν είμαι και ο πιο ήσυχος, στα ταξιδάκια ειδικά... συνήθως στις 10-12000 χλμ χρειάζεται ένα λίτρο λάδι ..στις 15-16000 αλλάζω. Το ίδιο συνέβαινε και με το 2.2 ...νομίζω μια χαρά είναι....ακόμα και 2 λίτρα να χρειαστούν μέχρι τις 15000 ...για κάποιον που το πιέζει αρκετά, πάλι σε πολύ λογικά πλαίσια είναι.
βεβαια μια χαρα,εγω αλλαζω καθε 10χιλ και θελω 400γρ με λογικη χρηση και "ανησυχο"ταξιδι .
το θεμα ειναι πως με την ιδια οδηγηση δεν εβαζα σταγονα στον Μ43.
αυτη λοιπον (εστω και προβλεπομενη απο την BMW) ειναι μια διαφορα,ετσι σαν απαντηση στο ερωτημα του Ζαχαρια.
προς Θεου να μην παρεξηγηθει το σχολιο μου στο προηγουμενο ποστ,χιουμορ εκανα
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
zaharias (03-03-10)
Εκτος απο βελτιωμενος ειναι και χερας ο Νικολας?
Νικο με τετοιο λουκ και να θελεις να πας αργα δεν σε αφηνουν συνηθως EVO κλπ.
Αληθεια τι αυτοκινητα συνηθως σε/σας κολλανε?
500γρ στα 7000κμ με καθυμερινη χρηση!!
περιπου 500 γρμ στα 6000-7000Km...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!