Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων

του στοιβαγμενους μεταναστες στο στρατοπεδο της Κορινθου δεν τους ειδες μαλλον...

σορρυ...
    Δεν τους είδα και δεν με ενδιαφέρει να τους δώ.
    Αν θέλω να δω ΖΩΑ πάω στο Αττικό πάρκο.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτά τα παράσιτα είναι μετανάστες.

Μεταναστεύσαμε και εμείς, πήγαμε σε ξένες χώρες, προκόψαμε, σεβαστήκαμε τους νόμους και γυρίσαμε πίσω σοφότεροι και εξελιγμένοι.

Αυτό το πράμα με το σκατοβολιό που μαζεύτηκε πρώτα με τις "ενωτικές κινήσεις" του Αντωνάκη και μετά με την ανυπαρξία ελέγχου όλων των υπολοίπων δεν το έχω ξαναδεί πουθενά.

Ας πάνε να περάσουν τα σύνορα του Τέξας, ή ας κάνουν πως μπουκάρουν απο κανα φράχτη στην Γαλλία, να το κουβεντιάσουμε ξανά το θέμα των δικαιωμάτων τους.

Οσοι έχουν δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
    Και μέχρι τώρα, μας γ$μήσανε τις γιαγιάδες, μας κλέψανε τους παπουδες, μας μολύνανε με τις κωλοαρώστιες τους - γιατί είναι πιθηκοι και δεν δέχονται να εμβολιαστούν- και θρέφουμε στον κόρφο μας φίδια κολοβά που ενώ μας γλύφουν το χεράκι, κάθε τέλος της βδομάδας πάνε και προσεύχονται στον θεό τους να πάρουν δύναμη να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους.

Προσωπικά χέστηκα για το θρησκευτικό θέμα, δεν είμαι και φανατικός με τα κόλπα αυτά, αλλά όταν προσκυνάς μια ιδέα που σου λέει, ότι πρέπει να αφανίσεις όσους ειναι διαφορετικοί απο εσένα, ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μεγάλε.
    Εχω μεγάλο θέμα και στην δική μου ηθική, πρέπει να σε "χαλάσω" πριν με "χαλάσεις".

Εχουν έρθει σε αυτό το μαντρί κουμάσια και κουμάσια.
    Κλέψανε, σκοτώσανε, μαγαρίσανε.
    ΓΡΙΕΣ 80 ετών και παιδάκια ΜΟΝΟ αυτές οι κωλόφαρες ακουμπήσανε.

Τι λέει ο νόμος σου αδερφε?
    Εκλέψες? σου κόβω το χέρι.
    Τι λέει ο δικός μου?
    Σε βάζω φυλακή....

Να πως ξεκινάει η ασυδοσία και πως πέφτουν οι αναστολές.

Είναι ΥΠΕΡ της μετανάστευσης, του ασύλου και της νόμιμης ένταξης.
    Είμαι ΚΑΤΑ της παράνομης εισόδου, της άρνησης ένταξης και της ανυπακοής στους νόμους.

Εκτονώθηκα.

2. The Following 24 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (04-09-12), aristent (04-09-12), bakalos (04-09-12), Bazil Van Sinner (04-09-12), BILL007 (04-09-12), bill_m3 (04-09-12), hades7 (04-09-12), joseph (05-09-12), Konstantinos E60 (04-09-12), kostas 325 (04-09-12), Lambros46 (04-09-12), Leonidas_E39 (04-09-12), Nikos (04-09-12), Nino (04-09-12), Panos 316T (04-09-12), PANOS-E60 (04-09-12), pilot (04-09-12), Ptboul (04-09-12), S8N (04-09-12), Skyline_IS (04-09-12), spar@ (04-09-12), Stathis (04-09-12), Thomelef (04-09-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (04-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ....

Είμαι ΚΑΤΑ της παράνομης εισόδου, της άρνησης ένταξης και της ανυπακοής στους νόμους.

....

Δεν νομιζω να διαφωνει καποιος σε αυτο...

4. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (04-09-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω να διαφωνει καποιος σε αυτο...
    Μα δεν διαφώνησα μαζί σου.

σκέφτηκα μεγαλόφωνα

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μεταναστεύσαμε και εμείς, πήγαμε σε ξένες χώρες, προκόψαμε, σεβαστήκαμε τους νόμους και γυρίσαμε πίσω σοφότεροι και εξελιγμένοι.

Αυτό το πράμα με το σκατοβολιό που μαζεύτηκε πρώτα με τις "ενωτικές κινήσεις" του Αντωνάκη και μετά με την ανυπαρξία ελέγχου όλων των υπολοίπων δεν το έχω ξαναδεί πουθενά.

Ας πάνε να περάσουν τα σύνορα του Τέξας, ή ας κάνουν πως μπουκάρουν απο κανα φράχτη στην Γαλλία, να το κουβεντιάσουμε ξανά το θέμα των δικαιωμάτων τους.

Και μέχρι τώρα, μας γ$μήσανε τις γιαγιάδες, μας κλέψανε τους παπουδες, μας μολύνανε με τις κωλοαρώστιες τους - γιατί είναι πιθηκοι και δεν δέχονται να εμβολιαστούν- και θρέφουμε στον κόρφο μας φίδια κολοβά που ενώ μας γλύφουν το χεράκι, κάθε τέλος της βδομάδας πάνε και προσεύχονται στον θεό τους να πάρουν δύναμη να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους.

Προσωπικά χέστηκα για το θρησκευτικό θέμα, δεν είμαι και φανατικός με τα κόλπα αυτά, αλλά όταν προσκυνάς μια ιδέα που σου λέει, ότι πρέπει να αφανίσεις όσους ειναι διαφορετικοί απο εσένα, ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μεγάλε.
    Εχω μεγάλο θέμα και στην δική μου ηθική, πρέπει να σε "χαλάσω" πριν με "χαλάσεις".

Τι λέει ο δικός μου?
    Σε βάζω φυλακή....

Εκτονώθηκα.
    Για τους μαγκες ομως τους δικους μας, τους "ανοιχτομυαλους", "φιλευλευθερους" υπερ της νομιμοποιησης των ανθρωπινων δικαιωματων κλπ τιποτα ε???
    αν ερθει να με κλεψει ενας "παρανομος" και του σπασω τα δοντια, θα ερθουν μετα οι συλλογοι "Σωσε τον παρανομο μεταναστη", "αντιρατσιστες", "αντιναζιστες" , "Συριζα","ΚΚΕ" κλπ και θα με μηνυσουν....
    αν μου σπασει τα δοντια για να μου παρει το πακετο με τα τσιγαρα, ολοι αυτοι θα το δουν λογικο...
    ο "Αντωνακης" που τους εβαλε μεσα τωρα θελει να τους βγαλει....
    ποσα τσεπωσαν τα χρονια που εμπαιναν με διαφορες συνθηκες που υπεγραψαν τπτ ε?
    το ποσα τσεπωνουν ακομα και σημερα διαφορα στελεχη (στρατου-αστυνομιας) για να κανουν τα στραβα ματια τπτ ε???
    τα συνορα που ειναι ξεφραγο αμπελι τπτ ε?
    Ναρκες στα συνορα απαπα... εκει παιζουν μικρα παιδια... Αληθεια παιζουν τα παιδια σας τοπι στα συνορα??

Δεν ξανακλεγομαι για τιποτα, ολα ειναι καλα... ευχομαι σε λιγο καιρο να καουμε ολοι μαζι στην κολαση μνημονιακοι αντιμνημονιακοι....
    Νεοδημοκρατες- Πασοκτζηδες κλπ
    Εδω μετα τις εκλογες και συζηταμε τα ιδια, πολλοι ψηφισατε Νδ για να μην χρεοκοπησουμε, ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ και ακομα κλαμμα...
    τι περιμενατε? να αντλησει πετρελαια ο Σαμαρας???

7. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Thomelef (04-09-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τι λέει ο δικός μου?
    Σε βάζω φυλακή....

Εκτονώθηκα.
    Σορυ που στοχοποιω το ποστ σου αλλα το κανω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτην την απαραδεκτη κριτικη για τους μεταναστες γιατι απλουστατα εμεις ειμαστε πολυ χειροτεροι απο αυτους:
    Οι μεταναστες φταινε που μπηκαν σε αφυλακτα συνορα;
    Οι μεταναστες φταινε για το ξεπουλημα και τον αφανισμο της χωρας;
    Οι μεταναστες φταινε που δε σεβονται το χωρο που τους φιλοξενει αφου ΕΜΕΙΣ δεν τους δωσαμε το καλο παραδειγμα; Αν μπεις σε ενα σπιτι που ο ιδιοκτητης ριχνει τη σταχτη στο πατωμα, εσυ που εισαι επισκεπτης θα τη ριξεις στο τασακι;
    Οι μεταναστες εγκληματουν, οι ελληνες οχι.
    Οι μεταναστες μπηκαν σε χοιροστασιο και αφομοιωθηκαν οπως και οι ελληνες που καλεστηκαν σε ενα σοβαρο κρατος και αφομοιωθηκαν, ο,τι περιβαλλον βρεις σ'αυτο θα αφομοιωθεις....και τελος:
    Οταν η αδερφη μου λυποθυμησε εξω απ τον ηλεκτρικο σταθμο στον Πειραια, μαυροι και πακιστανοι την βοηθησαν και τη σηκωσαν απο κατω...κανενας ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ δεν την πλησιασε....
    Καλησπερα σας.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σορυ που στοχοποιω το ποστ σου αλλα το κανω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτην την απαραδεκτη κριτικη για τους μεταναστες γιατι απλουστατα εμεις ειμαστε πολυ χειροτεροι απο αυτους:
    Οι μεταναστες φταινε που μπηκαν σε αφυλακτα συνορα;
    Οι μεταναστες φταινε για το ξεπουλημα και τον αφανισμο της χωρας;
    Οι μεταναστες φταινε που δε σεβονται το χωρο που τους φιλοξενει αφου ΕΜΕΙΣ δεν τους δωσαμε το καλο παραδειγμα; Αν μπεις σε ενα σπιτι που ο ιδιοκτητης ριχνει τη σταχτη στο πατωμα, εσυ που εισαι επισκεπτης θα τη ριξεις στο τασακι;
    Οι μεταναστες εγκληματουν, οι ελληνες οχι.
    Οι μεταναστες μπηκαν σε χοιροστασιο και αφομοιωθηκαν οπως και οι ελληνες που καλεστηκαν σε ενα σοβαρο κρατος και αφομοιωθηκαν, ο,τι περιβαλλον βρεις σ'αυτο θα αφομοιωθεις....και τελος:
    Οταν η αδερφη μου λυποθυμησε εξω απ τον ηλεκτρικο σταθμο στον Πειραια, μαυροι και πακιστανοι την βοηθησαν και τη σηκωσαν απο κατω...κανενας ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΣ δεν την πλησιασε....
    Καλησπερα σας.
    Σε συγκέντρωση του Συριζα ήταν??

ΥΓ:Όταν μπεί κανένας μετανάστης μέσα στο σπίτι σου και σε βι@σει τότε θα σχηματίσεις καλύτερη άποψη.Τράβα πες τα στο 15χρονο κοριτσάκι από την Πάρο τα παραπάνω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

10. The Following 6 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

bakalos (05-09-12), joseph (05-09-12), Leonidas_E39 (04-09-12), Ptboul (05-09-12), S8N (04-09-12), saulm3 (04-09-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε συγκέντρωση του Συριζα ήταν??

ΥΓ:Όταν μπεί κανένας μετανάστης μέσα στο σπίτι σου και σε βι@σει τότε θα σχηματίσεις καλύτερη άποψη.Τράβα πες τα στο 15χρονο κοριτσάκι από την Πάρο τα παραπάνω.
    Εγω νομιζεις οτι θα σε καταβασω απ'τα δεντρα; ΟΟΧΙ...εκει θα σ'αφησω να κρεμεσαι....

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω νομιζεις οτι θα σε καταβασω απ'τα δεντρα; ΟΟΧΙ...εκει θα σ'αφησω να κρεμεσαι....
    Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούσε ο "μανιακός στέλιος", "ροσινάντε".
    Την χρησιμοποιύσε γενικά με όποιον διαφωνούσε μαζί του.
    Τον έχεις τίποτα ;

13. The Following 5 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

bill_m3 (04-09-12), Kostas_1 (04-09-12), Ptboul (05-09-12), S8N (04-09-12), Stathis (04-09-12)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούσε ο "μανιακός στέλιος", "ροσινάντε".
    Την χρησιμοποιύσε γενικά με όποιον διαφωνούσε μαζί του.
    Τον έχεις τίποτα ;
    ή μεϊμπαχ, δρακουλας, αριστεαΕ60 κλπ
    τοσο πολυ σου πηρε να το καταλαβεις κωνσταντινε....?
    γερνας φιλε...

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (04-09-12), S8N (04-09-12), Κωνσταντίνος (04-09-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ή μεϊμπαχ, δρακουλας, αριστεαΕ60 κλπ
    τοσο πολυ σου πηρε να το καταλαβεις κωνσταντινε....?
    γερνας φιλε...
    Ναι ο παντέρμος γερνάω. Μπαίνω στα 2α άντα σε λίγο καιρό.
    Βρεεεεεεεεεε την Σαααααασα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP