Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 161 έως 170 από 1003

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...9 2012

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θελω την πολη μου ετσι οπως τη γνωρισα και ετσι οπως μεγαλωσα με ασφαλεια.
    Απο εκει και περα οποιος το σεβεται αυτο ειναι καλοδεχουμενος, οποιος οχι, δε μ'ενδιαφερει αν στοιβαζεται σε στρατοπεδο η αν τον εχουν φουνταρει με τσιμεντοπεδιλα στο Σουνιο.
    σωστό Νίκο. Αυτός ο παράλογος διάλογος με όλους εκείνους που θέλουν τα σκουπίδια στην πόρτα του γέιτονα αλλά όχι στη δική τους, αποτυπώνει ξεκάθαρα την ποιότητα πνεύματος αυτού του λαού. Είναι οι απόγονοι εκείνων που ζήταγαν από την κυβέρνηση Ε. Βενιζέλου να πετάξει στη θάλασσα τους μικρασιάτες συνέλληνες το '22 (επίκαιρο αυτό). Είναι τρανή απόδειξη ότι δεν υπάρχουμε σαν λαός, υπάρχουμε μόνο σαν άτομα.

Είμαστε ξεφτίλες αφού δεν μπορούμε να συνεννοήθούμε σαν μικρές κοινότητες πολιτών (που υποτίθεται ότι είμαστε) γιά τι τι θέλουμε να γίνει με τους λαθρομετανάστες και με τα σκουπίδια μας. Μετά μιλάμε με ευκολία γιά κρατικό αυταρχισμό ... Κάποιος πρέπει να κυβερνάει τούτο τον τόπο λέω εγώ και εφόσον είμαστε ανίκανοι να ομονοήσουμε, ας κυβερνάει κάποιος με πυγμή.

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Ptboul (04-09-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP