μου ειχαν πει τοτε ποια μοντελα αλλαζουν ρεγουλατορο αλλα δε θυμαμαι..
σιγουρα ΔΕΝ αλλαζουν τα 6κυλινδρα!
νομιζω οτι με ενα τηλ σε οποιαδηποτε αντιπρωσοπεια λυνεται η απορια!
μου ειχαν πει τοτε ποια μοντελα αλλαζουν ρεγουλατορο αλλα δε θυμαμαι..
σιγουρα ΔΕΝ αλλαζουν τα 6κυλινδρα!
νομιζω οτι με ενα τηλ σε οποιαδηποτε αντιπρωσοπεια λυνεται η απορια!
Και άλλοι έχουν πάει για το περιβόητο λαμάκι και την γλύτωσαν από ενδεχόμενη
ζημιά.Το κόστος είναι πολύ μικρό πάντως.Δυστυχώς εσύ το έμαθες the hard way.
Όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά το θέμα είναι πόσα θέλεις να χώσεις.Η γνώμη
μου είναι αν πας ξανά για τετρακύλινδρο βάλε 2λιτρο Ν42B20 και θα ευχαριστηθείς.
Αν όμως μπόρεις να κάνεις το μεγάλο βήμα και να πας σε εξακύλινδρο χτύπα
έναν 30άρι με 6άρι σαζμάν και άντε γειααααααααα
Αφού το έχεις για δεύτερο οι βενζίνες λίγο θα σε αγγίξουν,άσε που με το 6άρι
σε ταξίδι είσαι πολύ-πολύ καλά![]()
blabi-tronik (03-09-12)
Δηλαδή τις π@παριές της BMW πληρώνω... Τι να πω, έχω μείνει λιγάκι μ@λάκας. Τα παιδιά πιο πάνω έκαναν λόγο για τα λάδια κλπ. Άντε μετά να πας για παράπονα στην αντιπροσωπεία ή στην BMW HELLAS και να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κίτρινο ή πορτοκαλί το καπάκι παιδιά, εγώ τόσο καιρό πλήρωνα συνθετικά λάδια...Το 13 (οδηγός καδένας) έλειπε απ τον κινητήρα σου, όπως και απ τον δικό μου.
Ποτέ δεν ειδοποιήθηκα για ανάκληση απ την αντιπροσωπεία.
Αν δεν με ενημέρωνε σχετικά και δεν μου τα τοποθετούσε ο συμφορουμίτης Καζάκος πέρυσι το καλοκαίρι, πολύ πιθανόν να είχα αλλάξει κι εγώ μοτέρ μέχρι τώρα.
Τώρα η BMW τα δίνει πακέτο και με ισχυρότερο τεντωτήρα, αριθμ 7. με κόστος κάπου 35ε.
Όσον αφορά τώρα το θέμα του κινητήρα, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Και με αυτόν που είχα οδηγούσα όπως ήθελα, απλά πιο αργά. Τώρα όμως που έκατσε η πίπα, σκέφτηκα μήπως το κόστος της μετατροπής σε εξακύλινδρο είναι υποφερτό, αφού ο προϋπολογισμός μου για φέτος, μου επιτρέπει ένα ταξιδάκι στη Βιέννη με 3000 γιούρο. Τώρα βέβαια θα πρέπει να τα δώσω για βλαβητρόνικ και γερανούς...
Σε 2 περιπτώσεις που ρώτησα, μου είπαν κοντά στα 4.000 για 2.2. Θεωρώ ότι είναι πολλά, αν και δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω επακριβώς τι περιλαμβάνει η μετατροπή. Ούτε άγκυρα για να σταματήσω σκέφτομαι να αγοράσω έξτρα, ούτε αναρτήσεις κλπ. Να υποθέσω ότι είναι μέσα στην τιμή της μετατροπής αυτά ή πάνε έξτρα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη blabi-tronik : 03-09-12 στις 22:55
katsaraios (04-09-12), Ptboul (04-09-12), S8N (03-09-12)
Συνήθως εξτρά. Απαράδεκτη πάντως η BMW στον τομέα των ανακλησεων.
katsaraios (04-09-12), panose30 (04-09-12)
giannis_compact (04-09-12)
καντο πετρελαιο να ησυχασεις...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2756142/
παρε τελε//
τακης
Εύοσμος-Σταυρούπολη 56224
Τηλ.: 6978189017.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Εκ'πειρας και επειδη λες οτι δεν σε ενοχλει ο συγκεκριμενος κινητηρας,βρες εναν σε καλη κατασταη ΙΔΙΟ και βαλτον πανω στο αμαξακι σου..
Αμαρτια να εχεις τοσα λιγα χλμ και να το μπασταρδεψεις ,καλα τα λενε τα παιδια απο εδω αλλα δεν φανταζεσαι τι παπ@ρια εχεις να ακουσεις αργοτερα απο συνεργεια η τυχον αγοραστες...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
blabi-tronik (04-09-12), Ptboul (04-09-12), S8N (04-09-12)