Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Πάει ο καθρέπτης!

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Rides
    1

Προεπιλογή Πάει ο καθρέπτης!

γειά σας, χθες καθώς καθάριζα το μπροστινό τζάμι, φεύγει το χέρι μου και χώνει μια στον καθρέπτη, αυτοσ ξεκόλλησε και πήρε μαζί του ενα κοματάκι απο το τζάμι και έκανε ενα ραγισματάκι.
    Αλλάζω όλο το παρμπρίζ λοιπόονν...(ασφάλεια) γίνεται μέσω της ασφάλειας να βάλω γνήσιο υαλοπίνακα bmw???

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν εχεις ασφαλιση κρυσταλλων, βεβαιως και γινεται.

3. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

giorgosz3 (31-08-12)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικα θα χεις ασφαλεια κρυσταλλων,βρες πιος ειναι χωρις φραγκα,καποιοι τα ζητανε μπροστα καποιοι αλλοι τα βρισκουν με τις ασφαλιστηκες.Αμα εχεις την ΑΧΑ τα βαζεις εσυ και τα πληρωνεσαι σε 50αρια μερες.
    Το νου σου στην αλλαγη,οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το ιδιο λαστιχο.Δεν πιστευω να ειναι ακριβο,τσεκαρε το και αμα ειναι παρτο να το δωσεις εσυ απο το να κανουν μιση δουλεια.

υ.γ. νταξ ειπαμε να το γυαλισεις,εσυ το σαπισες στο ξυλο χαχαχαχα...πλακα κανω ε!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

5. The Following User Says Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

giorgosz3 (31-08-12)

Περιοχή
    Δάφνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ψάξε κάποιον που να είναι συμβεβλημένος με την ασφάλεια σου!
    Έτσι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να πας τα χαρτιά της ασφαλιστικής σου και να βάλεις το παρμπρίζ της BMW!!!
    Πριν 1 μήνα το άλλαξα κι εγώ στη Ζ μου...
    * Ο δικός μου, μου πρότεινε αν ήθελα να έπαιρνα αυτό που έχει μια λωρίδα πάνω πάνω για τον ήλιο και του είπα όχι! Μετά έμαθα ότι είναι απ' τα ακριβά αξεσουάρ της πενβέ!!!

Υ.Γ.: Πως το κατάφερες αυτό αδερφέ μου????

7. The Following User Says Thank You to zografias For This Useful Post:

giorgosz3 (01-09-12)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zografias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υ.Γ.: Πως το κατάφερες αυτό αδερφέ μου????
    Εγώ κατάφερα να τον βγάλω από τη βάση του (και να ραγίσει το παρμπριζ) με το κεφάλι μου.
    τον είχα στρίψει για να καθαρίσω από πίσω και όπως ήταν γυρισμένος έσκυψα για να πιάσω κάτι και του έδωσα μια κουτουλιά που ήταν όλη δική του...
    Αποτέλεσμα: Καρούμπαλο και ραγισμένο παρμπρίζ...
    Πήγα στην carglass που ήταν συμβεβλημένη με την ασφαλιστική μου αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ο λόγος ήταν πως ο αισθητήρας βροχής δεν λειτουργούσε γιατί χρησιμοποίησαν το ίδιο αυτοκόλλητο και έξυσαν σε 2 σημεία την κολώνα του οδηγού με το σύρμα που κόβει το λάστιχο - κόλλα.
    Το αυτοκόλλητο το είδα αλλά όχι τη ζημιά στο χρώμα, την οποία την έφτιαξα αργότερα...

9. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

giorgosz3 (01-09-12)

Περιοχή
    Ηράκλειο
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι να σας πω ρε παιδιά...μάλλον ήταν σε οριακό σημείο απο προηγούμενη κουτουλιά...καθάριζα το τζάμι απο μέσα και ξεφεύγει το χέρι μου και ντούκ..οχι ιδιαίτερα δυνατά, και κρεμάει ο καθρέπτης! μένω μ@λ@κ@ς εγω για μερικά δευτερόλεπτα, κοιτάζω μετά και είχε πάρει μαζί του ενα κομμάτι γυαλί...άλλο πάλι κ αυτό...αλλα επειδή έχω και άλλο ενα μικρό ραγισματάκι απο πέτρα λογικά, είπα να το αλλάξω μια και καλή, άσε που (ισως επειδή είναι παλιό... και τέλεια να το καθαρίσω μέσα έξω, όταν είμαι με φάτσα τον ήλιο έχει κουκκίδες και γραμμές

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP