mike, τωρα καταλαβα οτι η Ferrari 360 Modena ειναι δικη σου!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!!!
...αλλαξε και φωτο στο αβαταρ,βαλε και καμμια αλλη να δουμε,..... γιατι μεχρι τωρα μονο "οπισθια" εχουμε δει!!!![]()
mike, τωρα καταλαβα οτι η Ferrari 360 Modena ειναι δικη σου!!!
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ!!!
...αλλαξε και φωτο στο αβαταρ,βαλε και καμμια αλλη να δουμε,..... γιατι μεχρι τωρα μονο "οπισθια" εχουμε δει!!!![]()
νομιζω οτι θα πρεπει να αλλαξει και ο τιτλος ....."απο 996 σε Modena"![]()
aristent (30-08-12)
καλοταξιδη η modena...
ζορικο αμαξι και αρκετα υπερστροφικο απο την μανα του...τσαμπουκας δηλαδη...what's not to like???
με το καλο να το χαρεις mike οπως επιθυμεις εσυ.
PANOS-E60 (30-08-12)
Εγώ μια φορά οδήγησα για λίγο ένα τέτοιο με πρόγραμμα κι εξάτμιση όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης, δεν ξέρω αν έλεγε μούφες γιατί δεν γνωρίζω πως πάει και νορμαλ, και ήταν εμπειρία ζωής...
Φαντάσου να το είχα στο garage μου... Ούτε στο όνειρο μου δεν το έχω δει...![]()
Καλοτάξιδο και να νιώθεις τυχερός που είσαι ένας από τους λίγους ιδιοκτήτες...
Καλοταξιδο.
Αν και προσωπικα το 996 ΤΤ μ΄αρεσει πιο πολύ.
M3 CSL
Billz4 (30-08-12)
καλορίζικο, καλοτάξιδο!!!
Αυτοκίνητο όνειρο!
Eυχαριστω ολους.
Καταρχας να πουμε οτι εχουν πλεον μεινει λιγα καλα αυτοκινητα στην Ελληνικη αγορα. Για 996 Τουρμπο που εψαξα αρχικα πχ, δυσκολα βλεπεις κατι καλο. Οποτε η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου ισως αποτελει επανδυση, κατα καποιο τροπο.
Τωρα σαν αμαξι, ειναι πραγματικα πολυ σκληροπυρηνικο, ζωηρο απο τισ 3000 στροφες . Το anti spin επεμβαινει ακομα και με 4η σε στεγνο. Στο νορμαλ ειναι τοσο συχνη η παρουσια του που στην ουσια στερει καθε οδηγικη απολαυση.Το σηκωμα της μυτης στην επιταχυνση, το ψαρωμα της, δεξια αριστερα κλπ δειχνουν σαν εχει 100 αλογα παραπανω.Προσωπικα μ ευχαριστει τοσο πολυ που δεν μπαινω στον κοπο ν αλλαξω ταχυτητα μετα τις 7.000 στροφες, στην περιοχη ουσιαστικα που ο κινητηρας αποδιδει τα μεγιστα.400 αλογα πραγματικα
aristent (30-08-12), BILL007 (02-12-12), Panos 316T (17-10-12), Thomelef (16-10-12)
Καλόστριφτο, καλόστιφτο και καλοτάξιδο!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.