Μην πάρει κανείς τον Νίκο.
(θέλω και εγώ CSL)
xaxaxax
Μην πάρει κανείς τον Νίκο.
(θέλω και εγώ CSL)
xaxaxax
nikos1400 (30-08-12)
Να κόψετε χαρτάκι και στην ουρά
προηγείται ο Χαντές.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (30-08-12)
μόλις το έκλεισα!!!!!
Δευτέρα έρχομαι στην Αθήνα κ το παραλαμβάνω!
Ούτε εμένα μου αρέσουν οι ζάντες.... κλαψ.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το αυτοκίνητο (αρνητικό....) θα εκτιμούσα να με ενημερώσει, όσο το αυτοκίνητο βρίσκεται ακόμα στην αντιπροσωπεία.
Θα πάρω από τον αντιπρόσωπο χαρτί ελέγχου κ ατρακάριστου! Χρειάζεται να το ελέγξω κ αλλού;;;
Επίσης το αυτοκίνητο έχει κ 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση λόγω αλλαγής μοτέρ που προερχόταν από αστοχία υλικού. Η εγγύηση είναι της ίδιας της bmw κ όχι του αντιπροσώπου! Πολλοί ίσως θα φοβηθούν αυτοκίνητο που έχει αλλάξει μοτέρ, αλλά από την ώρα που βγαίνουν ζημιάρικα (έχουν ακουστεί κ άλλες αστοχίες υλικού στα τελευταία M3 , αλλά κ σε Mr2, boxter s k 911), ίσως μία εγγύηση είναι καλοδεχουμένη!
Σχόλια αρνητικά κ θετικά δεκτά..... Όλες οι γνώμες αποδεκτές κ εκτιμητέες!
A8hnaios (30-08-12), aristent (30-08-12), BILL007 (30-08-12), bill_m3 (30-08-12), gant (30-08-12), gnx (30-08-12), Kostas_1 (30-08-12), m_power_lunatic (30-08-12), nikos1400 (30-08-12), Ptboul (31-08-12), S8N (30-08-12), Vasilis M3 (01-09-12), Vassilis ///M (31-08-12), zizu (30-08-12)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Καλοριζικο φιλε μου καταρχην!
Καλο ειναι που εχει αλλαξει μοτερ.
Να κανεις μια βολτα το αμαξι πριν βαλεις την υπογραφη σου πουθενα.
Για το θεμα της εγγυησης,καλο ειναι να υπαρχει.
Αν ζητησεις να το πας καπου αλλου για ελεγχο ΔΕΝ νομιζω οτι θα δεχθουνε.
Η αντιπροσωπεια αυτη εχει καλο ονομα στην αγορα αν σε καλυπτει παντως μεχρι στιγμης βεβαια.
Καλα το πηρες-δεν ξερω αν εκοψες κανενα χιλιαρικο ακομα,καπου εκει εχουνε αλλαξει χερια 2-3 που ξερω τον τελευταιο χρονο.
Καλα χλμ ΟΛΟΚΑΡΔΑ ευχομαι,αλλαξε τις ζαντες ΑΜΕΣΑ ταπεινη μου γνωμη.
insane in the ///Midbrain
Kαντε τα ''κονε'' σας να δουμε που θα καταληξει.
Ξερω και αλλον ενα που δεν ειναι μελος εδω που ψαχνει αρκετο καιρο.
Αντε να το παρει καποιος το ''κοριτσι'' το βραχνιασμενο!!!!![]()
insane in the ///Midbrain
zaharias (30-08-12)
μπαααα.. φάγαμε το ριπάπα που λέει και ο Τομις!!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
εαν ειναι γνησιες οι ζαντες, μιλαμε για μια απο τις καλυτερες ποιοτητες ζαντων,αλλα για να μπηκε στην διαδικασια να τις βαψει,μαλλον καποιο "θεμα" θα ειχαν.......
..... μια επιλογη ειναι να τις βαψεις μαυρο σατινε.....και η αλλη να βαλεις αλλες.
επειδη οι καιροι κρυβουν παγιδες και ο κοσμος νομιζει οτι ολα πουλιουνται σε χαμηλες τιμες λογο "κρισης" ,ψαξε καλυτερα το οχημα που θα αγορασεις,οχι τιποτε αλλο αλλα να ξερεις τι παιρνεις εις γνωση σου.![]()