Bmw Χ6 40d
Mercedes S350 CDI 4MATIC
audi allroad
DaywalkeR (29-08-12), Konstantinos E60 (29-08-12)
Konstantinos E60 (29-08-12), Ptboul (29-08-12)
καλυτερα να κρατησει το ΜL
Ε36 mpack
Υπαρχει καποιος που να εχει οδηγησει καποιο απο τα δυο η και τα δυο με τα μοτερ που αναφερω?
Δυστυχως για ελλαδα test-drive δεν προβλεπεται![]()
ML 350 τέλος του 2007 (σειρά W164).
Του πατέρα μου, αγορασμένο ολοκαίνουριο 83.000 ευρώ (Αερανάρτηση Airmatic,Sport Packet,Οff Road Packet οπτικό - μηχανικό,19άρες,διαφορικά,δ ρματα,αλκαντάρα κλπ. κλπ.).
Ήμασταν στο δίλημμα μεταξύ Χ5 και ML, και μετά από δική μου προτροπή (παρότι φανατικός BMWδάκιας, το είδα πιο αντικειμενικά το θέμα), προτιμήθηκε το ML,λόγω του περισσότερο χωμάτινου προσανατολισμού του, που πράγματι τιμήθηκε δεόντως στη συνέχεια.
Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα:
1.Πολλά προβλήματα αξιοπιστίας - πιθανότατα και λόγω αμερικάνικης προέλευσης. Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω;
Καμμένη πλακέτα του 7G-tronic αυτόματου κιβωτίου (1.000 ευρώ).
Ελαττωματικές μπουκάλες αερανάρτησης (αλλάχθηκαν στην εγγύηση).
2.Θέματα ποιότητας-συναρμολόγησης που δεν συνάδουν με το κύρος του κατασκευαστή.
Τριγμοί ταμπλώ και πλαστικών
Κάποια trim σε μόλις 50.000 km έχουν ξεφτίσει έντονα
Σπασμένη κονσόλα ηλεκτρικών παραθύρων (αλλαγή εκτός εγγύησης)
Δοχείο πλυστικής με ράγισμα στη ραφή του (αλλαγή εκτός εγγύησης) και πολλά άλλα.
3.Απαράδεκτο after sales και service (τι Karenta μου λέτε...)
Ελάχιστο stock ακόμα και κινήσιμων ανταλλακτικών.
Χρεώσεις φωτιά για το παραμικρό - π.χ.χρεώνουν τον διαγνωστικό έλεγχο 50-60 ευρώ κάθε φορά και δεν σου δίνουν αντίγραφο!!!
Μηδέν τεχνογνωσία, ειδικά στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά.
Στο τσακ ήμουν να στείλω εξώδικο στα κεντρικά στη Γερμανία, αλλά δεν θα έβρισκα άκρη, οπότε το άφησα.
Κατά τα άλλα, εξαιρετική ποιότητα κύλισης (όπως όλα τα Mercedes), ωραίο μοτέρ και κιβώτιο (και στο χειροκίνητο, με τα Paddles πίσω από το τιμόνι), σχετικά λογική κατανάλωση όταν προσέχεις, πολύ καλές δυνατότητες off-road.
Όλα αυτά τα γράφω, απλά για να μη θεωρούμε τα Mercedes ως τέρατα ποιότητας και αξιοπιστίας.
Πιθανότατα, η S-Class, ως ναυαρχίδα της γκάμας, να είναι ποιοτικότερη και περισσότερο αξιόπιστη, πάντως εγώ έχω απογοητευτεί.
Γενικά, σε αυτό το επίπεδο χρημάτων, θέλει πολλή σκέψη για το τι θα πάρεις, αν και τελικά πολλές φορές το υποκειμενικό στοιχείο (τι θα σου κάνει "κλικ") γέρνει τη ζυγαριά προς μία επιλογή.
Σε κάθε περίπτωση, καλή αγορά και πολλά παζάρια!
aristent (29-08-12), Konstantinos E60 (29-08-12), Ptboul (30-08-12)
Την ιδια εικονα με αυτη που περιγραφει ο φιλος Ε91 εχω και γω απο εναν συναδελφο επισης με ML350.
Εκτος απο αυτα, του εβγαλε προσφατα και ενα σοβαρο προβλημα στον κινητηρα που του κοστισε πανω απο 3.000¤, και τον παιδεψαν πολυ στα εξουσιοδοτημενα.
Χ6, 55 χρονών με S class ; Για μπαρμπάδες ειναι αυτά.
Eleni (29-08-12)
Αν έμπαινε στην δημοσκόπηση το αμάξι στην αγγελια που έβαλε ο Ευισιτάθιος το αποτέλεσμα θα ήταν σαν τις εκλογές που έκανε ο Σαντάμ.
Είναι αλλού το όχημα αυτο.
S8N (29-08-12)
Κάποιο πουλάκι της αγοράς πάντως σφύριξε πως PGA (Renault), BMW Hellas και M-B Hellas κοιτάζουν να πουλήσουν και να φύγουν από την Ελλάδα.