California State Route 1
Porsche 911 targa classic
Οτι νάναι, οχι απαραίτητα το απόλυτο, αρκεί να κατεβαίνω και να λέω... αχ, το φχαριστήθηκα
αποκλειστικά ότι κάνει τον καλύτερο χρόνο, τίποτα άλλο
Οτιδήποτε μου αρέσει αισθητικά μέσα και έξω και ας μην είναι γρήγορο
Audi Allroad 3.2 - (νέα επιλογή θα μπαίνει σε ολες τις δημοσκοπήσεις πλέον -
California State Route 1
Porsche 911 targa classic
kostas 325 (27-08-12), Panos 316T (27-08-12), S8N (27-08-12)
lebowski (27-08-12)
Επιλέγω το πρώτο,ένα αυτοκίνητο συγκροτημένο, καλοκατασκευασμένο και "οδηγήσιμο",που κάθε φορά που το στύβεις να το εκτιμάς και να το ευχαριστιέσαι περισσότερο. Ο,τι δηλαδή υπόσχεται και κατασκευάζει (συνήθως) η BMW.
Όσο για διαδρομή, ένα σφιχτό ορεινό στροφιλίκι πρωινή ώρα χωρίς κίνηση είναι ό,τι πρέπει:το καθαρό οξυγόνο αναζωογονεί κι εσένα και το αυτοκίνητο... Ευτυχώς η χώρα μας διαθέτει αρκετές (έστω κακοσχεδιασμένες-ανάποδες κλίσεις,απότομες υψομετρικές διαφορές κλπ) τέτοιες διαδρομές.
Panos 316T (27-08-12)
Στους δρόμους του San Francisco, νωρίς την άνοιξη, ξημερώματα, 1969 Shelby Mustang GT500.
kostas 325 (28-08-12), Lambros46 (27-08-12), Panos 316T (27-08-12)
προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.
δηλαδη αυτο που θελω ειναι ενας V8 (bmw) στο Ε30 μεσα.-
δε θελω αποστειρωμενα, αποκομμενα, και πολλα ηλεκτρονικα.
ουτε πολλα esp-dsc-mdc-kfc, ουτε πολλα πολλα στο μοτερ. αν εχει κοιλιες η καμπυλη ροπης, προσαρμωζομαστε εμεις σε αυτην.
εαν τωρα μιλαμε θεωρητικα, αναλογα τη διαδρομη θα διαλεγα το αντιστοιχο οχημα απο το (μεγαλο) γκαραζ μου...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 27-08-12 στις 21:47
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Να γυρίσω την Ευρώπη (Μόντε Κάρλο,Νύρμπουργκρινγκ,Αλπε ις) εγώ με το CSL μου και ο πατέρας μου με το Μ3 Ε30
Είναι το όνειρο μου και επλίζω κάποτε να το πραγματοποιήσω!!!![]()
nikos1400 (28-08-12)