route 66
Harley Davidson Fat boy
Οτι νάναι, οχι απαραίτητα το απόλυτο, αρκεί να κατεβαίνω και να λέω... αχ, το φχαριστήθηκα
αποκλειστικά ότι κάνει τον καλύτερο χρόνο, τίποτα άλλο
Οτιδήποτε μου αρέσει αισθητικά μέσα και έξω και ας μην είναι γρήγορο
Audi Allroad 3.2 - (νέα επιλογή θα μπαίνει σε ολες τις δημοσκοπήσεις πλέον -
route 66
Harley Davidson Fat boy
katsaraios (27-08-12), Panos 316T (27-08-12), S8N (27-08-12)
αμαξι...
θα ηθελα πολυ να μπορουσα να οδηγησω μια Aston DB5
Επιλέγω το πρώτο,ένα αυτοκίνητο συγκροτημένο, καλοκατασκευασμένο και "οδηγήσιμο",που κάθε φορά που το στύβεις να το εκτιμάς και να το ευχαριστιέσαι περισσότερο. Ο,τι δηλαδή υπόσχεται και κατασκευάζει (συνήθως) η BMW.
Όσο για διαδρομή, ένα σφιχτό ορεινό στροφιλίκι πρωινή ώρα χωρίς κίνηση είναι ό,τι πρέπει:το καθαρό οξυγόνο αναζωογονεί κι εσένα και το αυτοκίνητο... Ευτυχώς η χώρα μας διαθέτει αρκετές (έστω κακοσχεδιασμένες-ανάποδες κλίσεις,απότομες υψομετρικές διαφορές κλπ) τέτοιες διαδρομές.
Panos 316T (27-08-12)
Στους δρόμους του San Francisco, νωρίς την άνοιξη, ξημερώματα, 1969 Shelby Mustang GT500.
kostas 325 (28-08-12), Lambros46 (27-08-12), Panos 316T (27-08-12)
προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.
δηλαδη αυτο που θελω ειναι ενας V8 (bmw) στο Ε30 μεσα.-
δε θελω αποστειρωμενα, αποκομμενα, και πολλα ηλεκτρονικα.
ουτε πολλα esp-dsc-mdc-kfc, ουτε πολλα πολλα στο μοτερ. αν εχει κοιλιες η καμπυλη ροπης, προσαρμωζομαστε εμεις σε αυτην.
εαν τωρα μιλαμε θεωρητικα, αναλογα τη διαδρομη θα διαλεγα το αντιστοιχο οχημα απο το (μεγαλο) γκαραζ μου...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 27-08-12 στις 21:47
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
911 Carrera S
CSL
Στις Αλπεις
Ορισμένες διαδρομές /εστω σύντομες, τις ευχαριστήθηκα και με την μπέμπα μου, όπως τον Χολομώντα η την διαδρομή πλάι στην θάλασσα πηγαίνοντας για Ουρανούπολη έστω κι αν είναι στενός και κωλόδρομος.
Όνειρο μια διαδρομή από βορρά προς νότο στο Αμέρικα, δίπλα στον pacific με ένα ξεσκέπαστο αμερικάνικο πλοίο.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
S8N (27-08-12)
Ελλαδα- Ολη την αναβαση απο Τρικαλα και μετα για Καταρα βραδυ Αυγουστου με πανσεληνο...
Εξωτερικο- Stelvio pass καλοκαιρι & οποιαδηποτε Autobahn βραδυ ..
Μ3![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Θα κανω ενα μικρο-οφφ τοπικ-προλογο...αυτος ειναι και ο λογος που 'εδεσα'στο bmwfans!Ευγε Σταματη!
Απο το σχεδιασμο της μεχρι και σημερα εχω φοβερο κολλημα με την Εγνατια Οδο.Την εχω περπατησει αααααααπειρες φορες,με τα παντα απο τροχοφορα!!!Απο τα υπερκυβισμενα μας παπια τοτε μεχρι και με Scania 620hp ψυγειο τινγκα στο σταφυλι απο Καβαλα!!!!!Το πιο συχνο μου δρομολογιο ειναι απο τον κομβο της Τουζλας(τωρα Κερδυλιων)μεχρι την λατρεμενη Σαλονικα και πισω!Στα τουνελ πανω απο την Ασπροβαλτα,στο μαυρο κομματι πανω απο τις λιμνες,ακομη και στα νεκρα μεχρι και προτεινος διοδιο στο Λαγκαδα,εχω διασκεδασει και εχω παιξει με πολυ πιο δυνατα αυτοκινητα ,και εχω καταλαβει πως οταν το παιχνιδι μενει στα μπομπολια και οχι στη δυναμη,πολλες φορες εχω βγει με χαμογελο!!!!!!Οπως και με χαμογελο ηταν μια,ητα στην ουσια,αλλα κ@υλα και εμπειρια!Ειμαι με το 12αρι και εχω φυγει απο Σαλονικα φορτωμενος με τα δερματα και την περισια μαγκια μου!!!!Η ακραποβιτς ειχε μελανιασει και οι αδρεναλινες μου χτυπουσαν κοκκινα!!!!Το 12αρι,οπλο,ειδικα για εγνατια πφφφφφφφφ.....εκει που πηγαινα,πλαι πλαι με τον Ροσσι λοιπον και εχουμε περασει και τον Τσακ Νορρις στο προηγουμενο Sακι,σκαει λαμψη στους καθρευτες απο xenon φωτα,μπα,στιγμιαια σκεφτομαι θα ναι κανα Busa κανα 10αρι ,θα χουμε θεμα!!!!!Ξανακοιτω για μια στιγμη....Ω δεν με γελουν τα ματια μου,μουτρα αυτοκινητου πισω μου.....στα 280??????WTF,κλεινω γκαζι και τι ερχεται διπλα μου????????SEAT LEON ρε φιλεεεεεεεε,αν εχεις το θεο σου,ΛΕΟΝ ρε συ??????και το πιο καλο ,πιο ειναι?Παταει γκαζι και ανοιγει ρε συυυυυυυ,βιδωνω και γω το 12αρι και κυνηγιομαστε,δεν ηταν ενα,αλλα τρια!!!!!Παρεα απο Καβαλα,να ναι καλα οι μαγκες,επαιξαν τιμια,σεβαστηκαν.....οχι πολυ ομως,μεχρι την επομενη ευθεια.Εκει ηρθε ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ζεστο παρακαλω![]()
........ξερεις τι ειναι να πηγαινεις με 299 κοφτες και να σε αφηνει πισω ΛΕΟΝ?????Εγω ξερω![]()
.
Εχοντας παντα το fair play Μεσα μου χαιρετηθηκα με τις "ΔαγκωμενεςΤαυτοτητες Team"και πηρα το δρομο της πικρας....
Στο κυριως θεμα τωρα,στον κοσμο των ονειρων μου,θα θελα να κανω Ηγουμενιτσα-Αλεξανδρουπολη και πισω με μια Ferrari 599GTB ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ .......ΤΙΠΟΤΑ !Μια συνουσια μυστικη,που λεει και ο Στοκας,ετσι για να γουσταρω!!!!
Αμα δεν ξυπνησα ακομη,προλαβαινω να κανω και την γυρα του Παγγαιου Ορους με μια GT2 RS?????This is THE Ring!!!!!135km απολαυσης...φανταστειτε οτι περπατας ολη την 'ποδια'ενος βουνου.
Αυτα απο εμενα,ελπιζω να μην κουρασα,αλλα εβγαλα εμπνευση![]()
aristent (28-08-12), Bassakos (27-08-12), hades7 (28-08-12), joseph (28-08-12), Konstantinos E60 (28-08-12), kostas 325 (28-08-12), Kostas_1 (28-08-12), nikos1400 (28-08-12), S8N (27-08-12), Stamatis (28-08-12)
Με το δικο μου να ανεβαινω την Φιλολαου με την ζεστη εξατμιση απο Βουλιαγμενης παιχνιδιαρικα κατα τις 3 τα ξημερωματα και ο ηχος σε συνδυασμο με την μεταλλικη σκαστρα να παιζει σαν φλιπερακι αναμεσα στις πολυκατοικιες και να βαρανε οι κακοστημενοι συναργεμοι των αυτοκινητων![]()
τούρμπο και πράσινα άλογα
Bazil Van Sinner (27-08-12), hades7 (28-08-12), nik200 (28-08-12), nikos1400 (28-08-12)