Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 104

Θέμα: CSL vs M3 E92

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Χωρις να εχω εμπειρια απο τα δυο αυτοκινητα, νομιζω οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Το gts ειναι ενα "αγωνιστικο" με πινακιδες. Βγηκε καθαρα σαν απαντηση στο gt3 rs. Με το gts κανεις παραχωρησεις που νομιζω πως δεν κανεις με το csl. Εχω την αισθηση οτι τα δυο αμαξια, εν τελει, ειχαν διαφορετικους στοχους.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χωρις να εχω εμπειρια απο τα δυο αυτοκινητα, νομιζω οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα.

Το gts ειναι ενα "αγωνιστικο" με πινακιδες. Βγηκε καθαρα σαν απαντηση στο gt3 rs. Με το gts κανεις παραχωρησεις που νομιζω πως δεν κανεις με το csl. Εχω την αισθηση οτι τα δυο αμαξια, εν τελει, ειχαν διαφορετικους στοχους.
    τι λές ρε στρατούλη...
    ουδεμία επαφή δεν υπάρχει μεταξύ τους...απάντηση σε τι, στον εξοπλισμό και στο target group???
    997 gt3 rs 7:30
    bmw gts 7:48
    997 gt3 rs 4.0 7:27
    ενώ απο την άλλη έχουμε το loaded με τα 1000 μύρια after market πάνω του και 7:22.
    αν το gts ήταν απάντηση για τα πισταδόρικα 997, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη αποτυχία που θα μπορούσε να κάνει η bmw.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (27-08-12), Panos 316T (27-08-12), soc12r (27-08-12), tzanis320si (28-08-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι λές ρε στρατούλη...
    ουδεμία επαφή δεν υπάρχει μεταξύ τους...απάντηση σε τι, στον εξοπλισμό και στο target group???
    997 gt3 rs 7:30
    bmw gts 7:48
    997 gt3 rs 4.0 7:27
    ενώ απο την άλλη έχουμε το loaded με τα 1000 μύρια after market πάνω του και 7:22.
    αν το gts ήταν απάντηση για τα πισταδόρικα 997, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη αποτυχία που θα μπορούσε να κάνει η bmw.
    Θωμα, οταν λεω απαντηση το λεω καθαρα απο την αποψη οτι η bmw εβαλε κλουβι, ρεκαρο και το εβαψε πορτοκαλι... Δεν εννοω οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο. Ηταν μια αντιγραφη. Εβαψε η πορσε πορτοκαλι και πρασινα τα rs και ξαφνικα η πεμβε ανακαλυψε το πορτοκαλι σαν αγωνιστικο της χρωμα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα γιατί για μένα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον ακόμα είμαι δύσπιστος σε αυτά που αναφέρει ο alexk.
    Πως είναι δυνατό ένα αυτοκίνητο σαν το gts που είναι εφοδιασμένο με roll cage, με αποσβεστήρες στην ανάρτηση που μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε ο οδηγός να έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στην άνεση και στην σκληρότητα ενός απόλυτου αγωνιστικού στησίματος, με αλλαγές που έχουν υποστεί το μπλοκέ διαφορικό M Differential, καθώς και το σύστημα ευστάθειας DSC, του οποίου η χαρτογράφηση έχει γίνει με σκοπό να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός μοντέλου με αγωνιστικό χαρακτήρα, με ανάρτηση που ενώ είναι βασισμένη στον εμπρός και πίσω άξονα της M3 Coupe να έχει όμως ουσιαστική διαφορά στο πίσω υπό-πλαίσιο, που στην GTS είναι βιδωμένο σταθερά στην θέση του, δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεται με ένα αμάξι φτιαγμένο μια επταετία πριν.
    Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε το σύστημα πέδησης που είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία και διαθέτει εμπρός 6πίστονες και πίσω 4πίστονες δαγκάνες, τον απίστευτο κινητήρα 4,4 λίτρων και 450 ίππων (στον οποίο μερικές από τις βελτιώσεις περιλαμβάνουν την κατασκευή του στροφαλοθαλάμου από κράμα αλουμινίου-πυριτίου, την μεγαλύτερη εισαγωγή από ανθρακονήματα, διαφορετικές πεταλούδες, χυτά αλουμινένια πιστόνια, ενώ και το σύστημα τροφοδοσίας λαδιού είναι βελτιστοποιημένο για να ικανοποιεί την ανώτερη δυναμική συμπεριφορά ενός αγωνιστικού χαρακτήρα μοντέλου), το εκπληκτικά εξελιγμένο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με διαφορετική κλίμακωση, M DKG Drivelogic και τέλος τη «δίαιτα» που υπέστη και είχε ως αποτέλεσμα η M3 GTS να ζυγίζει 1490κιλά, δηλαδή 190 κιλά ελαφρύτερη από την απλή M3 των 1680 κιλών, τότε δεν μένουν και πολλά που να επιδέχονται αμφισβήτηση για το πισταδόρικο χαρακτήρα της.
    Ακόμα αν σε όλα αυτά υπολογίσουμε ότι είναι η ίδια εταιρεία κατασκευής και μάλιστα η gts είναι πιο περιορισμένης παραγωγής μη λαμβάνοντας τόσο πολύ όσο στη csl τον παράγοντα κόστος, ε εγώ συγνώμη αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι η csl είναι λίγο υποδιέστερη και ότι είναι τοοοόσο ζυγισμένη πια που θεωρείται τουλάχιστο ισάξια με την gts.
    Ακόμα και αν υποθέσουμε πως τα έξτρα αγωνιστικά εξαρτήματα της gts είναι κάτι σαν after market (που εγώ δεν το πιστεύω καθόλου αυτό), και πάλι είναι τόσα πολλά και ακριβά που θα έπρεπε να κάνουν τεράστια διαφορά.
    Και αν σε όλα αυτά βάλω και την δική μου εμπειρία, ότι το γενικότερο στήσιμο (στα στροφιλίκια μου εμπνέει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση η e92 από την e46 και γενικά την e92 την θεωρώ καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα του από την e46, παρόλο που είναι πιο βαριά), καταλαβαίνετε γιατί επιμένω τόσο πολύ.

Αυτά και από μένα.
    Κοίτα, ο καθένας έχει την άποψή του.
    Εγώ το έχω δει από κοντά, σκεφτόμουν να το πάρω μάλιστα (πριν το δω).
    Να σου πω απλά ότι τα πλαίσια χτυπάνε Μ3 Ε92... με λίγα λόγια δεν υπάρχει Μ3 Ε92 GTS αναγνώριση, τόσο ειδικό είναι το όχημα αυτό.

Τα φρένα είναι Brembo GT (με αυτοκόλλητα Μ).
    Η ανάρτηση KW clubsport (με αυτοκόλλητα Μ).
    Δεν υπάρχει carbon εισαγωγή και οι πεταλούδες και τα πιστόνια είναι ίδια, ο στρόφαλος και οι μπιέλες έχουν διαφορά.
    Το management είναι το ίδιο με Μ3 Ε92, με MAF κτλ.
    Το υποπλαίσιο ? ΟΚ, έχει silent aluminium blocks αντί για συνεμπλοκ ? Ε ΚΑΙ ?
    Η δίαιτα ? Ποια δίαιτα ? Δεν έχει μόνωση, πλαστικά παράθυρα και βγαλμένο εξοπλισμό.
    ΟΛΑ τα άλλα ανταλλακτικά είναι ΙΔΙΑ με το Μ3 Ε92.
    Μάλιστα, η carbon οροφή έχει πλαστική τάπα (αν είναι ποτέ δυνατόν) που καλύπτει την τρύπα για την κεραία καρχαρία !
    Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγάλουν νέες carbon οροφές που να μην έχουν τρύπα !!!

Φυσικά μπορεί να πιστεύεις ότι είναι πολύ ανώτερο έτσι.
    Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και μιας και δεν έχεις εμπειρία από τα 2, προφανώς και είσαι μακρυά από την πραγματικότητα.

6. The Following 4 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

EVERGET (27-08-12), Panos 316T (27-08-12), soc12r (27-08-12), Thomelef (27-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο micz Εμφάνιση μηνυμάτων
    είχε ως αποτέλεσμα η M3 GTS να ζυγίζει 1490κιλά, δηλαδή 190 κιλά ελαφρύτερη από την απλή M3 των 1680 κιλών
    A κάτι άλλο.
    Τα κιλά κάνε τα 1595 !
    Έχεις κάνει λάθος με τα 1490

8. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

Thomelef (27-08-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα, ο καθένας έχει την άποψή του.
    Εγώ το έχω δει από κοντά, σκεφτόμουν να το πάρω μάλιστα (πριν το δω).
    Να σου πω απλά ότι τα πλαίσια χτυπάνε Μ3 Ε92... με λίγα λόγια δεν υπάρχει Μ3 Ε92 GTS αναγνώριση, τόσο ειδικό είναι το όχημα αυτό.
    Αλεξ, ηθελα να το γραψω κιολας. Για το Χριστοφορο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα το επαιρνε ποτε μιας και καταλαβαινω οτι το csl το χρησιμοπειει πολυ.
    Εσυ πιστευα οτι εφοσον το εχεις λιγο πιο "ειδικο" το csl ισως και να εκανες κινηση.
    Ποσοι ιδιοκτητες csl πηραν αραγε και το γιαλατζι διαδοχο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Αλεξ, ηθελα να το γραψω κιολας. Για το Χριστοφορο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα το επαιρνε ποτε μιας και καταλαβαινω οτι το csl το χρησιμοπειει πολυ.
    Εσυ πιστευα οτι εφοσον το εχεις λιγο πιο "ειδικο" το csl ισως και να εκανες κινηση.
    Ποσοι ιδιοκτητες csl πηραν αραγε και το γιαλατζι διαδοχο?
    Ξέρω 3-4 που το σκεφτόντουσαν, πήγαν το είδαν και τρέξανε μακρυά !
    Να σου πω επίσης ότι στην Ελβετία είναι 5 αυτοκίνητα ολοκαίνουργια που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια να τα πουλήσουν.
    Κανείς δεν τα θέλει !

Εγώ ήμουν καλεσμένος στην πρώτη παρουσίαση (κλειστή) σε πελάτες στο Μόναχο.
    Πήγα όλο χαρά και η χαρά μου έφυγε όταν είδα περί τίνος πρόκειται.
    Μάλιστα τότε μου λέγανε ότι θα πάθεις πλάκα όταν ακούσεις το χρόνο στο Ρινγκ, το αυτοκίνητο ράβει.
    Μου είπανε για 7:30 και 1400 κιλά βάρος.
    Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω πως χάσανε 300-400 κιλά ενώ όλα είναι ίδια (φτερά, προφυλακτήρες, καπώ, πορτπαγκάζ κτλ.).
    Λέω τότε, άσε να δούμε.
    Και μετά είδα και απόειδα που λέμε στην Ήπειρο !
    Το αυτοκίνητο αυτό είναι η απόδειξη ότι η ///Μ πλέον ψάχνει για μαλάκες.
    Και όποιος το πήρε, εντάξει τι να πω είναι φανατικός της μάρκας αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα ή οδήγηση.

11. The Following 2 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

Panos 316T (27-08-12), Thomelef (27-08-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ξέρω 3-4 που το σκεφτόντουσαν, πήγαν το είδαν και τρέξανε μακρυά !
    Να σου πω επίσης ότι στην Ελβετία είναι 5 αυτοκίνητα ολοκαίνουργια που προσπαθούν εδώ και 2 χρόνια να τα πουλήσουν.
    Κανείς δεν τα θέλει !

Εγώ ήμουν καλεσμένος στην πρώτη παρουσίαση (κλειστή) σε πελάτες στο Μόναχο.
    Πήγα όλο χαρά και η χαρά μου έφυγε όταν είδα περί τίνος πρόκειται.
    Μάλιστα τότε μου λέγανε ότι θα πάθεις πλάκα όταν ακούσεις το χρόνο στο Ρινγκ, το αυτοκίνητο ράβει.
    Μου είπανε για 7:30 και 1400 κιλά βάρος.
    Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω πως χάσανε 300-400 κιλά ενώ όλα είναι ίδια (φτερά, προφυλακτήρες, καπώ, πορτπαγκάζ κτλ.).
    Λέω τότε, άσε να δούμε.
    Και μετά είδα και απόειδα που λέμε στην Ήπειρο !
    Το αυτοκίνητο αυτό είναι η απόδειξη ότι η ///Μ πλέον ψάχνει για μαλάκες.
    Και όποιος το πήρε, εντάξει τι να πω είναι φανατικός της μάρκας αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα ή οδήγηση.
    Αν επαιρνες 92αρι θα το εδινες το 46?

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν επαιρνες 92αρι θα το εδινες το 46?
    To CSL δεν πρόκειται να το δώσω ποτέ.

Εγώ έχω ελπίδες ότι ίσως μας κάνουν την χάρη να βγάλουν αυτό σε πολιτικό.

Μάλλον θα μείνω με την ελπίδα.

14. The Following 3 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

gnx (27-08-12), StratosZ4 (27-08-12), Thomelef (27-08-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

To CSL δεν πρόκειται να το δώσω ποτέ.

Εγώ έχω ελπίδες ότι ίσως μας κάνουν την χάρη να βγάλουν αυτό σε πολιτικό.

Μάλλον θα μείνω με την ελπίδα.
    Νομιζω οτι η πρωτη σου κουβεντα τα λεει ολα.

Αν κρινω απο την "ειδικο" χαρακτηρα του gts και το ποσο ξεχωριστο ειναι με φρενα και αναρτηση της "σειρας" και πλαστικα παραθυρα, δεν νομιζω να το βγαλουν πολυ διαφορετικο..
    το πρωτο που πρεπει να αφαιρεθει ειναι ο μηχανισμος της οροφης.

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP