Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω δοκιμάσει σε πίστα κανένα από τα δύο αυτοκίνητα. Σε συνθήκες γρήγορης οδήγησης δρόμου οι διαφορές τους δεν μου είχαν φανεί σημαντικές, όταν το 2008 είχα την ευκαιρία να οδηγήσω ένα csl στους αγγλικούς δρόμους. Η άποψη που έχω σχηματίσει συμφωνεί με αυτή του Βρετανικού Car:

"Regular M3s were, and still are great, but the CSL is better; just not the £20k better BMW seemed to think when it set the price at close to £60,000 in 2003.", Car Magazine, Feb. 2007.

Φυσικά δεν αμφισβητώ ότι σε track day τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά υπέρ του csl και εκεί να δίνει αυτή την άρδην διαφορετική αίσθηση που αναφέρετε οι περισσότεροι ιδιοκτήτες.
συμφωνω μαζι σου... το CSL ειναι ειδικο αμαξι..περισσοτερο για πιστες..επειδη ομως οι περισσοτεροι δεν ειναι για πιστες..θεωρω οτι το competition ειναι πιο ολοκληρωμενο αμαξι all around... επειδη εχω οδηγησει CSL δυστυχως σε ταξιδι με γυναικα και παιδι ειναι αρκετα κουραστικο και θορυβωδες... και δεν παλευεται..βεβαια η αισθηση και ο ηχος ειναι μοναδικος!!!