Εβιζει πολυ με λίγα λόγια.και ειναι πισωκινητο.Τι έκαναν τα παλικάρια εκει στην Μ!!!!
Εβιζει πολυ με λίγα λόγια.και ειναι πισωκινητο.Τι έκαναν τα παλικάρια εκει στην Μ!!!!
Μια απορια ...
Στην Ελλαδα ποσα γνησια τετοια να κυκλοφορησαν καινουρια η μεταχειρα???
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Εγώ γνωρίζω 3 γκρι και ένα μαύρο (ένα γκρι του Στάθη Ξηντ.(εισαγωγή), ένα γκρι του Αλέξη(εισαγωγή), ένα γκρι που είχε ο Κορφιάτης (BMW) και το πήρε ο ... και ένα μαύρο που είχε ένα μαντράς(εισαγωγή)).
Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις πως και τι.
Και ακόμη ένα ωραίο στοιχείο, ο Βαλεντίνο Ρόσσι είναι και αυτός χαρούμενος ιδιοκτήτης CSL.
Πριν 2 περίπου χρόνια ζήτησε από την BMW να του βρούνε ένα καινούργιο, και κάπου του ξετρύπωσε η BMW ένα από κάποιο αντιπρόσωπο.
Έχει γούστο στα οχήματα![]()
aristent (13-06-12), bill_m3 (14-06-12), chief (13-06-12), katsaraios (13-06-12), Leonidas_E39 (14-06-12), Panos 316T (13-06-12), Stathis (13-06-12), Vassilis ///M (13-06-12)
Ειναι δυο φιλοι που τρεχουμε μαζι ο ενας με εβο και ο αλλος με ιμπρεζα.
Και τα δυο ηταν πανω απο 430 αλογα με ολο το Τοκιο σε εξαρτηματα απάνω.
Τωρα, αφου εκατσαν για ενα μηνα στα συνεργεια, μου εχουν πει εγιναν περιπου 500 αλογα.
Τους εχω βαλει σε εξοδα και μαλλον μετα την πρωτη εβδομαδα του αλλου μηνα που θα ειναι ο αγωνας θα πανε για 600...
Ειναι και ενα στην Κρητη γνησιο στο ιδιο χρωμα με το δικο μας απ οτι ξερω.
Εχει και ενα ο Montoya.
M3 CSL
alexk (13-06-12), bill_m3 (14-06-12), Leonidas_E39 (14-06-12), Panos 316T (14-06-12), Thomelef (13-06-12)
Είχα δει στον Φλασκή ένα γκρι εισαγωγής σε κατάσταση βιτρίνας(18.000 χιλιόμετρα κτλπ) με εξάτμιση-φρένα αν θυμάμαι σωστά.
Το είχε φέρει κάποιος για service για λογαριασμό του ''αφεντικού'' του γιατί είχε track day το ΣΚ εκείνο όπως μου είπε. Είχε γερμανικές πινακίδες ή zoll αν θυμάμαι σωστά.
alexk (26-08-12)
με την καμμία...το έβο μπροστά σε αυτό το αμάξι, είναι ένα μπρίκι με τούρμπο, τετραπίστονα φρένα, και τετρακίνηση...
το σι ες ελ είναι αμάξι για σεμινάριο για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες...
και όταν λέμε όλες, ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ. οι τύποι στο ντιβίζιον πείραν το καλό, και το κάναν τέλειο.
δυστηχώς μετά το σι ες ελ, τα σκατώσανε τα μάλα...ακόμα χαίρι δεν είδαμε μετά το 2003...
μόνο κάτι χρόνους απο τον πρησμένο άσσο με το βελτιωμένο Ν54.![]()
sympether with chiefτης