S8N (23-08-12)
βρε φιλε τι να πω! το δευτερο ταιριαζει, αλλα τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν και αυτης το ονομα ηταν το αληθινο, στην εφορια που ειχαν καταγγελιες απο πολλες επιχειρησεις ειχαν διασταυρωθει τρια διαφορετικα ονοματα και δυο ταυτοτητες.
Ειχε πολλες και απιστευτες προσβασεις σε τραπεζες και οργανισμους, μιλαμε εκανε οτι μπορουσες να φανταστεις.
Ειχε βγαλει δανεια αλλα εν γνωση και αλλα οχι χαχαχχα
ειχε πεισει το αφεντικο και εβαλε υποθηκη το σπιτι του στο πολυδροσσο για να μη του κανουν κατασχεση επειδη χρωσταγε στον πρωην ιδιοκτητη της επιχειρησης.
Εκανε δηλωσεις φορου εισοδηματος και ειχε καποιος 6000 και αυτη του εβαζε 46000 και κρατησεις κανα επταρι 'η και ιδιωτικα σχολεια ασφαλειες ζωης που δεν υπηρχαν και επαιρναν επιστροφη, απο την οποια επαιρνε ποσοστα!!
Ελα μου ντε που τωρα ομως τους τα ζητανε πισω και ειναι και ποινικο αδικημα.
Το χειροτερο ομως ειναι που κανενας δεν εχει κανενα δικαιολογητικο, χαρτι, βιβλια λογιστικα τιποτα, ολα αυτη τα ειχε και εξαφανιστηκε.
Οχι μονο τους δαγκωσε αλλα και τους χαντακωσε.
Μιλαμε μονο στα εργα γινονται αυτα.
Ειχα παει και σε ενα απο τα σπιτια της κανα δυο φορες στην εκαλη,κατι με παραξενευε,κατι δεν μου καθοταν καλα.
Της λεω μια φορα στη γυναικα, ρε εσυ αυτης το σπιτι ειναι πολυ λιτο, ναι ειναι μου λεει less is more χαχαχα παπαρια ηταν ετοιμοπολεμη για να την κοπανισει, οπως και μαθαμε μετα ειχε αλλαξει καμια δεκαρια τετοιες σπιταρωνες απο το ζουμπερη ,την εκαλη μεχρι το γαλατσι και τα νοτια προαστια.
Τι να πρωτοθυμηθω με την ρουφιανα...
ο Θεος με βοηθησε και δεν ανελαβε τα οικονομικα της οικογενειας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 23-08-12 στις 20:46
katsaraios (23-08-12), Samaro (23-08-12)
Διάβασες την υπογραφή του Σταμάτη ;;;
Αυτά Γιάννη μου, μου θυμίζουν επιχειρήσεις που δουλευουν με πολλά μαύρα.Ό,τι δηλώνεται χωρίς στοιχεία μπορεί και να απορριφθεί χωρίς στοιχεία.
Είναι τόσο μεγάλο το ποτάμι των εσόδων που το αφεντικό δεν νοιάζεται για το νερό που χάνεται σε μικρά αυλάκια.
Φυσικά δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση εταιρίας αλλά δεν καταλαβαίνω την χωρίς έλεγχο εργασία της λογιστριας