Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Ανάρτηση CSL και ευθυγράμμιση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμάξι δεν κουνάει χιλιοστό μπροστά, και μαζί με την ανάρτηση που του έβαλα εδώ και λίγο καιρό έχει να υποστρέψει αιώνες. Η θα φύγει με τα 4 ή ανοίγει το πίσω μέρος. Βέβαια εχει γινει λιγο νευρασθενικό με την τάση να ανοίγει την τροχιά, και μαζί με τα...ημιλάστιχα που έχω τώρα το πιο πιθανό είναι να μην κέρδισα ταχύτητα. Κέρδισα όμως σε αίσθηση και αυτό που φτάνει!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stradale Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι το εβγαλα!Την πρώτη φορά που πήγα βέβαια δεν το βρίσκαμε με τον ευθυγράμμισα....Τραγικοί και οι δύο μας...

-1,8 κάμπερ μπροστα με ένα χιλιοστό απόκλιση σε κάθε τροχό.
    -1,5 πίσω με ένα χιλιοστό σύγκληση σε κάθε τροχό.
    Χρηστο, με μαμα τοπ μουντς που εχεις και για την οδηγική συμπεριφορά που ηθελες στο αμαξι οπως μου ειπες μια χαρα πιστευω εισαι απο θεμα καμπερ.
    Και τοε νομιζω καλα εισαι αλλα,

Αν σε φοβιζει η ταση που εχει να ανοιγει πισω αυτό μπορει να διωρθωθει με δυο - τρεις τροπους:
    -Μειωνοντας κατα 1 χιλιοστο σε συνολο το toe-out που εχεις μπροστα
    -Αυξανοντας κατα 1-2 χιλιοστα σε συνολο το toe-in που εχεις πισω
    -Κανοντας προπονηση και αλλαζοντας τον τροπο που οδηγας

Το καμπερ πισω πρεπει να συνδιαζεται με το μπροστα. Υπερβολικο καμπερ πισω ειναι καλό για παρα πολυ γρηγορες στροφες και οχι αργες επιπεδου δημοσιου δρομου.
    Ειναι γνωστο οτι οσο περισσοτερο ειναι το αρνητικο καμπερ πισω τοσο δυσκολότερο ειναι το "μαζεμα" του αυτοκινητου σε περιπτωση που φυγει ο κωλος αφου το ξεκολημα δεν ειναι προοδευτικό.

Εγω στο δικό μου και στην πιστα, ακομα και με 3.4 - 3.8 μπροστα, δεν ξεπερνάω τις 2.0 - 2.2 μοιρες πισω σε τιμες grad.

2. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (23-08-12), Thomelef (23-08-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP