Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: αγορά 520 e39 supercharger ac schnitzer

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

το αμαξι ειναι φοβερο γενικα το ε39....αμαξαρα που λεμε..και με τον κομπρεσσορα παει πολυ συμπαθητικα εως γρηγορα..οταν καποτε ειχα ανοιξει με ενα...απλα ο κομπρεσσορας δεν ειναι φτηνος να ξερεις-αν ο μη γενοιτω παθει κατι...

ενα καλο τσεκαρισμα φανοποια, μια μετρηση συμπιεσης στο μοτερ..και ενα τσεκαρισμα σε ασφαλειες και κωδικους πλαισιου...και μπορεις να κινηθεις μετα οπως επιθυμεις...(ευχομαι να ειναι καλο...)

2. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

Thomelef (18-08-12)

Περιοχή
    Alexandria
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σαν αμαξι ειναι βουνο....ησυχο ,καλοταξιδο ,ανετο και με σχετικα καλους χωρους.Το δικο μου ειναι 2000 μοντελο 520 (150ps)150720111429.jpg και ειμαστε μαζι απ το 2004.Το πηρα με 85.000χλμ απο Γερμανια και τωρα εχει 201.000χλμ.Δεν μπορω να πω οτι ειχα σοβαρα προβληματα...πιο πολυ αναλωσιμα και καποια αλλα πραματακια που λιγο πολυ τα βγαζουν τα 39αρια (πχ μοναδα ABS).Για το κομπρεσορ τωρα κι εγω εχω ακουσει οτι εχει βγαλει καποια προβληματακια.H τιμη που το βρηκες ειναι καλη πιστευω ,αλλα τα χιλιομετρα του θελουν λιγο ψαξιμο (βιβλιο σερβις υπαρχει?)Οσο πιο καλα το εξετασεις τοσο πιο ησυχος θα εισαι αργοτερα....Αντε με το καλο και δεν θα μετανιωσεις αν τελικα καταληξεις σε 39αρι!!!!!!!!!!!!
    M3 E30 uber alle!!!!!

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο cecotto 029/505 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν αμαξι ειναι βουνο....ησυχο ,καλοταξιδο ,ανετο και με σχετικα καλους χωρους.Το δικο μου ειναι 2000 μοντελο 520 (150ps)150720111429.jpg και ειμαστε μαζι απ το 2004.Το πηρα με 85.000χλμ απο Γερμανια και τωρα εχει 201.000χλμ.Δεν μπορω να πω οτι ειχα σοβαρα προβληματα...πιο πολυ αναλωσιμα και καποια αλλα πραματακια που λιγο πολυ τα βγαζουν τα 39αρια (πχ μοναδα ABS).Για το κομπρεσορ τωρα κι εγω εχω ακουσει οτι εχει βγαλει καποια προβληματακια.H τιμη που το βρηκες ειναι καλη πιστευω ,αλλα τα χιλιομετρα του θελουν λιγο ψαξιμο (βιβλιο σερβις υπαρχει?)Οσο πιο καλα το εξετασεις τοσο πιο ησυχος θα εισαι αργοτερα....Αντε με το καλο και δεν θα μετανιωσεις αν τελικα καταληξεις σε 39αρι!!!!!!!!!!!!
    βιβλίο service μου είπε ότι υπάρχει αυτός που το έχει στο μαγαζί. Ανήκε λέει στον οικονομικό διευθυντή του Διαβαλκανικού. Του το είχε δώσει leasing το ίδιο το Διαβαλκανικό. Αυτός ήταν αρκετά μεγάλος και δεν έκανε πολλά χιλιόμετρα. Το είχε μέσα σε garage. Μετά αρρώστησε, πέθανε και τα παιδιά του τώρα και οι γυναίκα του πωλούν το αμάξι. Πάντως, με ανησυχεί, γιατί ενώ από μπροστά φαίνεται facelift, τα πίσω φανάρια είναι κίτρινα... (και μου κάνει σαν profacelift - άρα και με τον παλιό κινητήρα m52 που ξέρω ότι με κομπρέσσορα έβγαζε θέματα).

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP