Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ εκτός από την Σάσα (η οποία πρέπει να έπαθε αλλεργία κάπου εδώ).
Ένας φίλος και κυνηγός ενδιαφέρεται για το παραπάνω σύστημα.
Μου είπε ότι στην εδώ αντιπροσωπεία δεν το φέρνουν ή τέλος πάντων δεν πήγε καλά η συνεννόηση μεταξύ τους (από όσο μπόρεσα να καταλάβω).
Μπήκα στο σάιτ της Garmin και είδα ότι έχει καταστήματα στην Αγγλία και τη Γερμανία.
Ενδιαφέρεται για το σύστημα με 2 κολλάρα συνολικά, τα οποία να έχουν και ποινές, συγκεκριμένα για τα ΤΤ 10.
Επειδή δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο αντικείμενο ρωτάω:
1)αν σε περίπτωση παραγγελίας απευθείας από Αγγλία ή Γερμανία (εκτός ΕΕ δεν παίζει λόγω τελωνείου, ήδη το ένα κιτ κάνει 800USD και κάθε έξτρα κολλάρο 300USD οπότε...) θα αρνηθούν να το στείλουν προφασιζόμενοι ότι υπάρχει ελληνική αντιπροσωπεία.
2)Επίσης κάτι πιο εξειδικευμένο. Για τοπογραφικούς χάρτες. Από που τους προμηθευόμαστε και αν ξέρει κανείς τιμή. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σπασμένοι, πάντως το Alpha 100 (μην ψάξετε garmin a100 δεν υπάρχει) έχει 4gb μνήμη.
3)στο site δεν βλέπω διαθέσιμους ελληνικούς χάρτες, μήπως γνωρίζει αν αυτό είναι θέμα επειδή το προϊόν δεν είναι ακόμα διαθέσιμο ελλάδα;
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία για την διαδικασία αγοράς ή εμπειρία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ: συγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά βλέπω πολλούς μπουζουκτσήδες στα διάφορα νήματα και είπα μήπως ξέρετε κάτιΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, απλά δεν έχω ιδέα από φόρουμ για κυνηγόσκυλα ή κάτι συναφές.