Μόλις είδα το θεμα..Πιστευω ότι ειναι ότι καλύτερο εχω δει ποτέ σε aftermarket δουλειά. Ο τυπος ειναι μεγάλος μάστορας. Το δε αμάξι τι να λέμε τώρα ...απλά εκπληκτικό!!!
τέλειο...πάντα το έλεγα ότι το silverstone ταιριάζει γάντι με κανέλα...με έβαλες σε σκέψεις
Νικο μετα απο 6 μηνες "χρησης" πως ειναι τα δερματα ?
Κανω παρανομες σκεψεις για την κορσαρα ....
Alex, μπορουμε να εχουμε καποια τιμη πανω κατω ?
![]()
BILL007 (10-08-12)
Σε αριστη κατασταση.
Το μονο που χρειαζεται μια φορα το μηνα περιπου ειναι ενα περασμα με νωπο πανι η βετεξ (εγω χρησιμοποιω και ενα σαμπουαν της autoglym που εχω απο παλια) για να αφαιρει τη μαυριλα απο το παντελονι μιας και στο κεντρο της Αθηνας που κυκλοφορει καθημερινα το αυτοκινητο και οι επιβαινοντες ειναι λογικο να λερωνεται πιο ευκολα. Αν εννοεις αν εχει γυαλισει το δερμα η να εχει φθαρει, τοτε , οχι καθολου . Και η μυρωδια εντονη οπως τη πρωτη μερα.
Ευχαριστω Νικο !
Δεν ρωταω τοσο για το αν εχει γυαλισει / φθαρει, οσο για το αν εχει κανει "ζαρες". Αυτες μου την δινουν...
Φιλου saab 9.3 εχει γινει "πλισε", ενω στο μερσεντε (W212) την οικογενειας ειναι σαν καινουργιο. Απο "μαμα" και τα δυο.
Βεβαια του saab ειναι φλουδα σε σχεση με του μερσεντε που ειναι 10 κλασεις πανω...
Οχι δεν εχει κανει καθολου ζαρες παροτι ειναι μαλακο δερμα αλλα ειναι και αρκετα χοντρο το συγκεκριμενο.
Φανταζομαι οτι οι ζαρες ειναι και θεμα τεντωματος αφενος αλλα και καταστασης του σπογγοδους αφετερου. Τωρα βεβαια αν εισαι και 180 κιλα τι να σου κανει το κακομοιρο το δερμα...εκει θελεις τεντωτηρα απο αεροπλανοφορο .