Αρχικό μήνυμα απο
nik200
τωρα να αρχισω εγω????
παρακολουθω 10 σελιδες οπου καποιοι νεοι (στο φορουμ) προσπαθουν να με πεισουν ποσο καλα ειναι τα honda...η πλακα ποια ειναι?οτι δυο απο αυτους που λενε για τα honda εχουν m3 τωρα..no offence guys αλλα αφου ειναι τοσο καλα πια τα honda γιατι δεν πηρατε nsx...???και εδω βγαζω τον chief απο τον κουβεντα που σεβομαι σαν συνομιλητη μου....για να το κλεισουμε...
το honda-tech.gr...ειναι ενα παρα πολυ καλο site-forum honda και ο εν λογω κυριος που τα ευλογει ας παει εκει (και δεν το λεω ειρωνικα)...εδω εχουμε bmw...με οτι στραβα και κουτσα εχουν τα bmw...αντε γιατι η πολυ ελευθερια βλαπτει...
Εγω οσους χοντακιδες ξερω,ειτε πηραν πρωτα χοντα και μετα ψαχνανε να παρουν BMW ή παρεμειναν στα ταπερ και..κυνηγανε να περασουν τα BMW....Περιεργη ψυχολογια...
Παρεπιπτοντως εχω οδηγησει και Civic TypeR και S2K και μπορω να πω οτι μ'αρεσαν παααααααρα πολυ!Ομως δεν εχουν αυτο το ολοκληρωμενο πακετο δυναμισμου,αισθησης,συμπερ ιφορας και φυσικα ποιοτητας κυλισης που χαρακτηριζει καθε αυτοκινητο που βγαινει απ'το M-division...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....