ξεχναω....
με εχετε κολλησει αλτςχαιμερ!
ξεχναω....
με εχετε κολλησει αλτςχαιμερ!
το θεμα που ηξερα οτι εχω ειναι αυτο που θα τυφλωθω... αλλα τοσα χρονια...τπτ...
varta τον τελευταιο χρονο εχω ακουσει πολλες επιστροφες....
η μαμα ποσο κανει?
Κώστα τι μπαταρία μπορεί να φορτισει το δυναμό σου δεν μπορεί νομίζω κανείς να το πει με σιγουριά. θα πρέπει να ξέρει ακριβώς τις καταναλωσεις του αυτοκινήτου σε ρεύμα.
Από δυναμό νομίζω πως έχεις 110Α. Το μεγάλο 140νομιζω το είχαν αυτά που έχουν ναβι-τιβι, θερμαινόμενα κλπ.
Με 110 δυναμό πάντως δεν έχεις πρόβλημα για 70αρα.
Εγώ πράγματι αυτή που έβαλες φοραω. Είμαι υπερικανοποιημενος. Υπόψιν ότι η μαμά με άφησε στα 2 χρόνια και κάτι. Αυτή με έχει αντέξει 5ετια και συνεχίζει.
αν καταλαβα καλα λετε οτι μια πιο μεγαλη μπαταρια υπαρχει περιπτωση το δυναμο να μην την φορτιζει?αν δηλαδη χωρεσω μια 120ΑΗ και ειχα 70ΑΗ δεν θα φορτιζει?εγω απο τα λιγα που ξερω η μπαταρια χρειαζεται κυριως για εκκινηση και σε περιπτωσεις που το δυναμο στιγμιαια δεν μπορει να δωσει ολο το ρευμα που χρειαζεται το αυτοκινητο.η μπαταρια χανει τα ιδια ΑΗ παντα και κυρια κατα την εκκινηαη οποτε πχ αν χανονται 10ΑΗ απο μια 70ΑΗ μπαταρια και σε μια 120ΑΗ μπαταρια τα ιδια θα χαθουν οποτε η αναπληρωση τους θα ειναι το ιδιο εργο για το δυναμο το ιδιο και κατα τις στιγμιαιες αποφορτισεις λογω τραβηγματος ρευματος απο αυτη.ετσι οταν πχ τα αμαξια αυξανουν τις απαιτησεις σε ρευμα κυριως το δυναμο πρεπει να ανεβαινει σε παραγωγη Α.δεν ειμαι αεροναυπηγος αλλα η απλη λογικη μου το λεει και ενα αμπερομετρο.
Η μπαταρια πρεπει παντα να ειναι μικροτερη (αρκετα) απο το δυναμο. Αν "χαθουν" οπως λες 10ΑΗ και το δυναμο ειναι μικροτερο από την μπαταρια, δεν μπορει να της τα "ξαναδωσει"
Παω, τα λεμε αργοτερα
Κωστα το αμαξι σου εχει ιδια μπαταρια με το δικο μου αφου η 55 αρα κρατησε 7 χρονια,τι καλυτερο θα δωσει η 69αρα?