Ντριιιν τηλεφωνο, οτι εφευγα απο τη δουλεια, ξεκουραστος ως συνηθως μες το κεφι και τη καλη χαρα και ορεξατος για οτι και να τυχει.
-Κωστα εμεινα απο μπαταρια.
-Που το ξερεις? (Λογικη ερωτηση καθοσον ψιλοασχετη οπως οι περισσοτερες γυναικες), σου εδωσε καμμια άλλη προειδοποιηση ή ενδειξη? Γιατι μεχρι χτες ηταν οκ.
- Να....ξεχασα 5 λεπτα ανοικτα τα αλαρμ....
- 5 μονο αποκλειεται....
- Καλα βρε παιδι μου ισως ηταν 10 (εδω με ζωνουν τα φιδια - παμε για μπαταρια προφανως ηταν κανενα μισαωρο)
- Που ησουν?
- Εεε, χμμμ, στο Χοντο (εδω το σιγουρεψαμε οτι παμε για μπαταρια - ηταν σιγουρα καμμια ωριτσα μεσα και χαζευε τις κρεμες και τις μπογιες)
- Καλα.... ερχομαι.... εχει χωρο πισω σου?
- Ναι
- Ωραια. Πιαστον και περιμενε μην παρκαρει κανεις ωστε να ερθω να συνδεσω τα καλωδια.
- Ενταξει.
Παω το συντομοτερο που μπορουσα και την βλεπω να σουλατσαρει στη πλατεια πιο κατω στα μαγαζια.
- Καλα ρε παιδι μου τι κανεις εδω? Δεν σου ειπα περιμενε μην παρκαρει κανεις πισω σου?
- Εεεε, χμμμ αργουσες (μιλαμε 15 λεπτα το πολυ ηταν) και ειπα να παω να δω (βιτρινες προφανως εννουσε αλλα δεν τολμησε να το ολοκληρωσει...)
Παμε εκει και βεβαια ειχε παρκαρει πισω ενα μηχανακι ΚΑΙ ενα αυτοκινητο ....
Σπρωξε τωρα Κωστα στην ανηφορα της Αγ. Ιωαννου με γυναικα να εχει αγχωθει και να χειροτερευει τη κατασταση. Ευτυχως ηταν ενας κυριος εκει και βοηθησε λιγο, συνδεω τα καλωδια και παιρνει αμεσως....
Και το καλυτερο:
- Τι αυτο ήταν? Τοσο γρηγορα τοφτιαξες? Σιγα το πραγμα δηλαδη, δεν εκανα και τπτ.
- Εδω τελειωνει οπως το ανεκδοτο με τη κοπελα που ηθελε τσιχλα μεσα στη βαρκα που την πηγαινε βολτα ο φιλος και μετεπειτα βιαστης της...
Aυριο παω για μπαταρια. Banner φυσικα
Και η ερωτηση: Στο fans βλεπω εχω 110Α δυναμο. να παρω την 72αρα που πηρε ο Φανης ή την 62αρα?
Ρωταω γιατι αν και στο φανς μου λεει οτι εχω 70αρα μπαταρια, αυτη που φοραει το αμαξι (μαμα ακομη 7ετιας) ειναι 55!!! και λεω εχει γουστο να εχω και μικροτερο δυναμο και να μην το ξερω....