Σελίδα 25 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 393

Θέμα: σκυλος ο πιστος φιλος

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρκουντως πομποδες θα ελεγα, αλλα δειχνει να σου κρατα ισκιο

2. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Stamatis (17-07-12)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου πιό ρηχή παράθεση.
    Εαν παίρνουμε παραδείγματα απο την βιολογική ψυχολογία και τα αναγάγουμε σε κανόνες σύγκρισης για την ανθρώπινη ψυχολογία, καλύτερα να μένουμε στις αναλύσεις των κατώτερων θηλαστικών και να αφήνουμε τον άνθρωπο απέξω, μέχρι να αποκτήσουμε ικανές βάσεις.
    Για να μην κάνουμε ζημιές σε χαρακτήρες.

Είναι τουλάχιστον παράδοξο, μετά απο 45 τουλάχιστον ορισμούς της προσωπικότητας (λέγε με Allport) να συγκρίνουμε τα ασυνείδητα με τα συνειδητά.

Προφανώς εξ αιτίας δικών σου ανασφαλειών και ίσως απο κάποιες προσλαμβάνουσες που μου είναι αδιάφορο το γιατί τις ερμηνεύεις έτσι, προσπαθείς να ερμηνεύσεις τους άντρες, (και τα ζώα κατ επέκταση όπως βλέπω απο αυτό το θρεντ) ίσως με ορίζουσες καθαρά προσωπικές.

Στην εξατομίκευση καταλήγουμε αγαπητή μου Σάσα, όταν έχουμε διαγνώσει και προσπαθούμε να θεραπεύσουμε.
    Δεν κάνουμε διάγνωση βάση της δικής μας εξατομίκευσης, ούτε κάνουμε "προβολή" των ψυχοσεξουαλικών μας σε κανόνες, διότι ως γνωστόν η ταύτιση δεν οδηγεί σε ατομική επεξεργασία.

Για το θέμα του σκύλου, προτιμώ απλά να πώ πως δεν έχεις γνώση του υποκείμενου που εξετάζεις, παρά να κάνω ανάλυση του γιατί δεν πρέπει να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε.

Καταλήγοντας, είμαι διαθέσιμος, βγάλε τα νύχια σου ελέυθερα αν θες, αλλά μην νομίσεις ότι έχεις να κάνεις με σκύλο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μιλησε, και τα ειπε ολα.

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου πιό ρηχή παράθεση.
    Εαν παίρνουμε παραδείγματα απο την βιολογική ψυχολογία και τα αναγάγουμε σε κανόνες σύγκρισης για την ανθρώπινη ψυχολογία, καλύτερα να μένουμε στις αναλύσεις των κατώτερων θηλαστικών και να αφήνουμε τον άνθρωπο απέξω, μέχρι να αποκτήσουμε ικανές βάσεις.
    Για να μην κάνουμε ζημιές σε χαρακτήρες.

Είναι τουλάχιστον παράδοξο, μετά απο 45 τουλάχιστον ορισμούς της προσωπικότητας (λέγε με Allport) να συγκρίνουμε τα ασυνείδητα με τα συνειδητά.

Προφανώς εξ αιτίας δικών σου ανασφαλειών και ίσως απο κάποιες προσλαμβάνουσες που μου είναι αδιάφορο το γιατί τις ερμηνεύεις έτσι, προσπαθείς να ερμηνεύσεις τους άντρες, (και τα ζώα κατ επέκταση όπως βλέπω απο αυτό το θρεντ) ίσως με ορίζουσες καθαρά προσωπικές.

Στην εξατομίκευση καταλήγουμε αγαπητή μου Σάσα, όταν έχουμε διαγνώσει και προσπαθούμε να θεραπεύσουμε.
    Δεν κάνουμε διάγνωση βάση της δικής μας εξατομίκευσης, ούτε κάνουμε "προβολή" των ψυχοσεξουαλικών μας σε κανόνες, διότι ως γνωστόν η ταύτιση δεν οδηγεί σε ατομική επεξεργασία.

Για το θέμα του σκύλου, προτιμώ απλά να πώ πως δεν έχεις γνώση του υποκείμενου που εξετάζεις, παρά να κάνω ανάλυση του γιατί δεν πρέπει να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε.

Καταλήγοντας, είμαι διαθέσιμος, βγάλε τα νύχια σου ελέυθερα αν θες, αλλά μην νομίσεις ότι έχεις να κάνεις με σκύλο.
    Μαλιστα. Κατ'αρχας το κειμενο το οποιο στοχοποιησατε ειχε να κανει με μια ελαφρη κουβεντουλα στον καφε και οχι σοβαρη προσεγγιση. Περα απ'ολα αυτα ομως θα χαρακτηριζα την περιπτωση σας ως ευκολη απο τις ελαφρες κλινικες περιπτωσεις. Ειναι συνηθισμενο δηλαδη οι ασθενης να θελουν να φαινονται κατι πολυ παραπανω απ'οτι πραγματικα ειναι. Θα μπορουσατε ας πουμε να κανετε καριερα ως πολιτικος στον τοπο μας αφου αφ'ενος χειριζεστε καλα την ξυλινη γλωσσα και αφ'ετερου εκμεταλευεστε ηδη το γεγονος οτι οσους δεν τους καταλαβαινουμε τους θεοποιουμε. Ειμαι πεπεισμενη οτι οσοι ευχαριστηααν το ποστ σας δεν το καταλαβαν. Μη στενοχωριεστε ομως 'προεδρε', ειμαι διαθεσιμη να σας εξετασω δωρεαν στο σπιτι μου αφου δεν διαθετω ακομα τον απαιτουμενο χωρο. θα δειξετε πιστευω λιγη κατανοηση.

5. The Following User Says Thank You to sasabmw For This Useful Post:

Bitz (18-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

7. The Following 2 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bill_m3 (18-07-12), hades7 (18-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλιστα. Κατ'αρχας το κειμενο το οποιο στοχοποιησατε ειχε να κανει με μια ελαφρη κουβεντουλα στον καφε και οχι σοβαρη προσεγγιση. Περα απ'ολα αυτα ομως θα χαρακτηριζα την περιπτωση σας ως ευκολη απο τις ελαφρες κλινικες περιπτωσεις. Ειναι συνηθισμενο δηλαδη οι ασθενης να θελουν να φαινονται κατι πολυ παραπανω απ'οτι πραγματικα ειναι. Θα μπορουσατε ας πουμε να κανετε καριερα ως πολιτικος στον τοπο μας αφου αφ'ενος χειριζεστε καλα την ξυλινη γλωσσα και αφ'ετερου εκμεταλευεστε ηδη το γεγονος οτι οσους δεν τους καταλαβαινουμε τους θεοποιουμε. Ειμαι πεπεισμενη οτι οσοι ευχαριστηααν το ποστ σας δεν το καταλαβαν. Μη στενοχωριεστε ομως 'προεδρε', ειμαι διαθεσιμη να σας εξετασω δωρεαν στο σπιτι μου αφου δεν διαθετω ακομα τον απαιτουμενο χωρο. θα δειξετε πιστευω λιγη κατανοηση.

Ειμαι πεπεισμενος
    οτι δεν γνωριζεις κανεναν απο εδω ...

9. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Eleni (19-07-12), joseph (07-08-12), nikos1400 (18-07-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Sasa beLieve me, πες ό,τι θες, μαζί σου κ εγω γουστάρω γάτες, αλλά το μυαλό του πρόεδρα στροφάρει σαν βάνκελ, δεν μοιάζει με κανέναν. Πρέπει να ναι εξωγήινη διασταύρωση.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

11. The Following 3 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

hades7 (18-07-12), katsaraios (18-07-12), nikos1400 (18-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

χοχοχοχοχο

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

μισο μην αρχισετε παραγγελνω καφε ερχομαι
    αντε γεια...

14. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

joseph (07-08-12), katsaraios (18-07-12), Leonidas_E39 (07-08-12), Ptboul (18-07-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πάω και εγώ για σιγαρέτο. Ο πρόεδρας - αν κατάλαβα καλά - είναι σε καράβι οπότε δύσκολα θα μπορεί να γράφει.

Την sasa (αν δεν είναι νταμπλ ακάουντ) μη μου την προγγίξετε, στο φόρουμ χρειαζόμαστε πολυφωνια και ευγενή αντιπαράθεση.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

16. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Eleni (19-07-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα ηθελα να προσθεσω ακομη, οτι το καλο μου το σκυλακι, εκλεισε το Σαββατο προχτες τους 11 μηνες.

Σε μια σεμνη τελετη που της παραθεσαμε στο σπιτι, της εκανα δωρο ενα κλουβι με κατσουλια, τα οποια και τα ανοιξα μετα την τουρτα-eukanuba που μοιραστηκαμε.

Τετοια εικονα, δεν ειδαμε παντως...

18. The Following 5 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

GiannisRob (18-07-12), katsaraios (18-07-12), Monsta (18-07-12), nikos1400 (18-07-12), spar@ (18-07-12)

Σελίδα 25 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 15232425262735 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP