Αρκουντως πομποδες θα ελεγα, αλλα δειχνει να σου κρατα ισκιο
Αρκουντως πομποδες θα ελεγα, αλλα δειχνει να σου κρατα ισκιο
Stamatis (17-07-12)
Μαλιστα. Κατ'αρχας το κειμενο το οποιο στοχοποιησατε ειχε να κανει με μια ελαφρη κουβεντουλα στον καφε και οχι σοβαρη προσεγγιση. Περα απ'ολα αυτα ομως θα χαρακτηριζα την περιπτωση σας ως ευκολη απο τις ελαφρες κλινικες περιπτωσεις. Ειναι συνηθισμενο δηλαδη οι ασθενης να θελουν να φαινονται κατι πολυ παραπανω απ'οτι πραγματικα ειναι. Θα μπορουσατε ας πουμε να κανετε καριερα ως πολιτικος στον τοπο μας αφου αφ'ενος χειριζεστε καλα την ξυλινη γλωσσα και αφ'ετερου εκμεταλευεστε ηδη το γεγονος οτι οσους δεν τους καταλαβαινουμε τους θεοποιουμε. Ειμαι πεπεισμενη οτι οσοι ευχαριστηααν το ποστ σας δεν το καταλαβαν. Μη στενοχωριεστε ομως 'προεδρε', ειμαι διαθεσιμη να σας εξετασω δωρεαν στο σπιτι μου αφου δεν διαθετω ακομα τον απαιτουμενο χωρο. θα δειξετε πιστευω λιγη κατανοηση.![]()
Bitz (18-07-12)
Sasa beLieve me, πες ό,τι θες, μαζί σου κ εγω γουστάρω γάτες, αλλά το μυαλό του πρόεδρα στροφάρει σαν βάνκελ, δεν μοιάζει με κανέναν. Πρέπει να ναι εξωγήινη διασταύρωση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (18-07-12), katsaraios (18-07-12), nikos1400 (18-07-12)
χοχοχοχοχο
μισο μην αρχισετε παραγγελνω καφε ερχομαι
αντε γεια...
joseph (07-08-12), katsaraios (18-07-12), Leonidas_E39 (07-08-12), Ptboul (18-07-12)
Πάω και εγώ για σιγαρέτο. Ο πρόεδρας - αν κατάλαβα καλά - είναι σε καράβι οπότε δύσκολα θα μπορεί να γράφει.
Την sasa (αν δεν είναι νταμπλ ακάουντ) μη μου την προγγίξετε, στο φόρουμ χρειαζόμαστε πολυφωνια και ευγενή αντιπαράθεση.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Eleni (19-07-12)
Θα ηθελα να προσθεσω ακομη, οτι το καλο μου το σκυλακι, εκλεισε το Σαββατο προχτες τους 11 μηνες.
Σε μια σεμνη τελετη που της παραθεσαμε στο σπιτι, της εκανα δωρο ενα κλουβι με κατσουλια, τα οποια και τα ανοιξα μετα την τουρτα-eukanuba που μοιραστηκαμε.
Τετοια εικονα, δεν ειδαμε παντως...
![]()
GiannisRob (18-07-12), katsaraios (18-07-12), Monsta (18-07-12), nikos1400 (18-07-12), spar@ (18-07-12)