Σελίδα 51 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 41495051525361101 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 501 έως 510 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Rides
    2

Προεπιλογή

θυμαμαι οταν μετακομισαμε στο μαρουσι ημουν 11 ετων.

για να γινει μεταφορα το τηλεφωνο χρειαστηκαν περιπου 2 χρονια (στο τελος ο πατερας μου πηγε χαρτι ιατρου), παροτι ειχαμε στο παλιο σπιτι.
    αλλοι που δεν ειχαν περιμεναν 10 χρονια για νεα γραμμη, ενω στο μεταξυ ειχε κτιστει απεναντι σε αποσταση 100 μετρων το μεγαρο του οτε.

φυσικα δεν μεταφερθηκε ο ιδιος αριθμος, αλλαξε.
    ουτε αυτο το νουμερο "φτουρησε" ομως, αφου μας το αλλαξαν αλλες 2 φορες μια φορα οταν εγινε ψηφιακο και μια αλλη για καποιο αλλο λογο...

πραγματα αδιανοητα ολα αυτα σημερα...

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (11-07-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ θυμάμαι πάντως που περίμενα 8 μήνες για να μου ανοίξει η γραμμή dsl 384, στο 2002. αν θυμάμαι καλά ήταν όταν είχε πρωτοανοίξει η γραμμή. μέχρι τότε με dial up και άγιος ο θεός...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων

1.... απλα να θυμισω ομως οτι σε μελετη δημου Αττικης ειχε υπολογισθει οτι το κοστος αποκομιδης σκουπιδιων θα ηταν 5πλασιο αν την εργολαβια την επαιρνε ιδιωτης

2...εννοειται πως στο χειλος του γκρεμου που βρεθηκε-ειναι η χωρα οφειλεται και εν μερει στο μισθολογικο κοστος των δημοσιων υπαλληλων(και σε καποιους συνδικαλιστες -εργατοπατερες που ποτε δεν δουλεψαν στην ζωη τους}
    3. οποτε η ολη διαδικασια θα πρεπει να γινει πολυ προσεκτικα...
    1. "ξεχασαν" ομως να πουν ότι θα εδιναν την δουλεια σε ιδιωτη διατηρώντας ομως τους υπεραριθμους υπαλληλους που ειχαν προσλαβει με κομματικα-ψηφοθηρικα κριτηρια. Οπότε ο δημοτης ναι θα 2πλοπλήρωνε....

Ο σωστος υπολογισμός ειναι βεβαια εντελώς διαφορετικός.

2 και 3: Συμφωνω απόλυτα.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και παιζει και το αλλο σχεδιο....
    καλοκαιρι και το μεσημερι διακοπη ρευματος λογο υπερφορτωσης δυκτιου!!!
    στα φρυδια μου ρε μαγκα!
    εγω δεν πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου στη κωλοδεη????
    κοψε τη σβερκαρα σου λοιπον και φτιαξε το δυκτιο
    Το 'πες κι έγινε ρε γκαντεμόσαυρε! 2 ώρες σήμερα το μεσημέρι χωρίς ρεύμα. Υπολογιστής γιοκ, internet γιοκ, κλιματισμός γιοκ. Παίρνω το 10505 και μου λένε πως έχουν πρόβλημα λόγω φορτίων στο δίκτυο. Εν τω μεταξύ αυτό συμβαίνει μέρα παρά μέρα. Γαμώ τον Φωτόπουλο, γαμώ και τον Αθανασόπουλο, γαμώ και τη ΔΕΗ τους μέσα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...για να γινει μεταφορα το τηλεφωνο χρειαστηκαν περιπου 2 χρονια (στο τελος ο πατερας μου πηγε χαρτι ιατρου), παροτι ειχαμε στο παλιο σπιτι.
    αλλοι που δεν ειχαν περιμεναν 10 χρονια για νεα γραμμη, ενω στο μεταξυ ειχε κτιστει απεναντι σε αποσταση 100 μετρων το μεγαρο του οτε.
    Το 1995 φίλησα κατουρημένες ποδιές για τηλέφωνο σε ένα σπίτι που νοικιάζω αλλά τίποτα. Τελικά πλήρωσα 300 χιλιάρικα τότε για να αγοράσω γραμμή από ένα video club που είχε τρεις. Οι ενοικιαστές τότε ήθελαν απαραιτήτως τηλέφωνο, βλέπεις. Τώρα που έβγαλα με κλητήρα τον τελευταίο ενοικιαστή, ευτυχώς χωρίς δολοφονίες ή αυτοκτονίες, μου έσκασε και αγωγή από τον ΟΤΕ γιατί υπάρχει μεγάλη οφειλή στο όνομά μου. Φυσικά δεν προβλέπεται ν' αλλάζεις όνομα στις γραμμές του ΟΤΕ, μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικώς. Παρεπιπτόντως, ΚΑΙ την οφειλή πλήρωσα ΚΑΙ τη γραμμή έχασα. Σούπερ?

6. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (11-07-12), aristent (11-07-12), katsaraios (11-07-12), Panos 316T (11-07-12), Stathis (11-07-12), Thomelef (11-07-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προεκλογικα οι ευρωπαιοι εταιροι, πιεσαν με θεμιτα και αθεμιτα μεσα (δηλωσεις ξενων αξιωματουχων- δημοσιευματα μεγαλων εντυπων ενημερωσης- κλπ.....) τον Ελληνικο λαο να ψηφισει μνημονιακα και υπερ της παραμονης της Ελλαδας στο ευρω.
    Ο Ελληνικος λαος τους ακουσε (μαζι και εγω), με την ψηφο του ζητησε την παραμονη της χωρας στο ευρω και μια μικρη περιοδο χαριτος, για να αρχισουμε σταδιακα σαν χωρα να διορθωνουμε τα συσσωρευμενα πολλων ετων κακως κειμενα......
    Απ' οτι φαινεται δεν ειναι διατεθειμενοι να δωσουν τιποτα, μας δουλεψαν κανονικα και δυστυχως η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ για την Ελλαδα τωρα ΑΡΧΙΖΕΙ!!!!
    Αλέξη, είναι η σειρά μας να δώσουμε πριν ξαναπάρουμε από τους ξένους. Χασαμε τη σειρά νομίζω. Εχουμε υπογραψει πραγματα και θάματα και δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Υπάρχει μιά παρεξήγηση που πρέπει κάποια στιγμή να λυθεί. Οι οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων δεν ήταν απαίτηση των ξένων, η διάλυση της ιδωτικής οικονομίας λόγω της ανασφάλειας γύρω από την επιστροφή στη δραχμή και της ύφεσης που προκάλεσαν τα οριζόντια μέτρα δεν ηταν απαίτηση των ξένων. Απαίτησή της ήταν οι διαρθρωτικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε πλεονάσματα. Απλοποιώ λίγο γιά να μην γραφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Δεν κάναμε αυτά που οφείλαμε ως τώρα. Αντίθετα σταμάτησαν τα πάντα και κάναμε διπλές εκλογες ! Τώρα μας χρωστάνε πάλι ? Εδωσε δείγμα γραφής η κυβέρνηση Σαμαρά ? Οχι. Τοτε γιατί πρέπει να μας δώσουν "αέρα" ξανά ? Δεν βλέπω το λόγο.

8. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Kostas_1 (11-07-12), Stathis (11-07-12), Thomelef (11-07-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ απλα να θυμισω ομως οτι σε μελετη δημου Αττικης ειχε υπολογισθει οτι το κοστος αποκομιδης σκουπιδιων θα ηταν 5πλασιο αν την εργολαβια την επαιρνε ιδιωτης ή οταν ιδιωτικοποιηθηκε δημοσια εταιρεια υδατος σε χωρα Λατινικης Αμερικης πολλοι εχασαν τα σπιτια τους επειδη δεν μπορουσαν να πληρωσουν τον λογαριασμο...εννοειται πως στο χειλος του γκρεμου που βρεθηκε-ειναι η χωρα οφειλεται και εν μερει στο μισθολογικο κοστος των δημοσιων υπαλληλων(και σε καποιους συνδικαλιστες -εργατοπατερες που ποτε δεν δουλεψαν στην ζωη τους}
    οποτε η ολη διαδικασια θα πρεπει να γινει πολυ προσεκτικα...
    Υπάρχει και ο αντίλογος όπως αυτό που αναφέρεις. Σημειώνεται και αυτό.
    Εγώ όμως ο υποψιασμένος στέκομαι λίγο στο σημείο που λέει ότι "την μελέτη την έκανε Δήμος Αττικής". Φυσικά...
    Επίσης εάν την εργολαβία την έπαιρνε ένας σοβαρός ιδιώτης ίσως, λέω ίσως, να είχε φροντίσει και την διαχείρηση των απορρημάτων και να μην είχαμε είχαμε γίνει ένα "άνθρωποι-ποντίκια" απο τις συνεχείς πολυήμερες απεργείες ή το συχνό-πυκνό κλείσιμο των χυτα.

10. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Rides
    2

Προεπιλογή

σε μελετη που εχει γινει για τα απορριματα, η αποκομιδη τους απο ιδιωτες θα κοστιζε τα μισα λ7.
    δεν εγινε ομως για να μη απολυθει προσωπικο απο τους δημους.
    δεν ξερω που βρηκατε οτι θα κοστιζε τα διπλασια.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (11-07-12), PANOS-E60 (11-07-12), Thomelef (11-07-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως ο Πατρινός έχει δίκιο. Από το Μάη και μετά δεν κινείται τίποτα. Και δεν εννοώ μόνο στην αγορά. 2,5 μήνες περιμένω από την Αρχαιολογία να δώσει μια απάντηση. Αναμονή για να εκδώσει και το ΤΕΕ κάποιες Τεχνικές Οδηγίες σχετικά με τις βεβαιώσεις δομικής τρωτότητας για τα αυθαίρετα. Αναμονή και για τις εξετάσεις Ενεργειακών Επιθεωρητών (κοντεύω να ξεχάσω όσα έμαθα σε τρεις μήενς σεμιναρίων). Τι σκατά αναμένουν όλοι? Να έρθει κάποιος να τους εμπνεύσει?

Εν τω μεταξύ έχουν σκάσει εκκαθαριστικά, λογαριασμοί, έρχονται και τα ΦΑΠ, έτοιμα και τα χαράτσια της ΔΕΗ, είναι και μήνας ΦΠΑ... Το 2009 έλεγε ένας μάπας φίλος του πατέρα μου πως όποιος αντέξει τα επόμενα δυο χρόνια δεν έχει να φοβάται τίποτα. Έχουν ήδη περάσει τρία και δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα...

14. The Following 12 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (11-07-12), aristent (11-07-12), bill_m3 (11-07-12), GiannisRob (11-07-12), katsaraios (11-07-12), Kostas_1 (11-07-12), Leonidas_E39 (12-07-12), Monsta (11-07-12), Panos 316T (11-07-12), PANOS-E60 (11-07-12), Stathis (11-07-12), Thomelef (11-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....μπορει να εχει δικιο και ο Πανος,αλλα αυτο που με τρομαζει ειναι οτι σιγουρα εχει δικιο ο Πατρινος!!!!....η κριση ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ!!!!

.....τελικα ομως μπορει και να παμε διακοπες.....https://www.koinonikostourismos.gr/p...ous2012-13.pdf

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτά είναι απόλυτα σωστά Αρη, οπως τα λες. Πες μου όμως τι φταίνε οι ξένοι ...

Η μάλλον ας πει κάποιος που έχει διαβάσει το μνημόνιο περισσότερο από την Κατσέλη, που διαφωνεί.

Σελίδα 51 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 41495051525361101 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP