Ετσι ειναι...αλλα εδω μας μαθανε αντι να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας να λεμε και ευχαριστω που δε μας βρηκανε χειροτερα...''παλι καλα που δε σκοτωθηκαμε'' ΤΗ ΜΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...
Ετσι ειναι...αλλα εδω μας μαθανε αντι να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας να λεμε και ευχαριστω που δε μας βρηκανε χειροτερα...''παλι καλα που δε σκοτωθηκαμε'' ΤΗ ΜΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...
gant (05-07-12), Kostas_1 (04-07-12), oldcarskickass (05-07-12), Ptboul (05-07-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (05-07-12)
Άσχετα με το αν μπορείς ή όχι να διεκδικήσεις τα αυτονόητα, το ''ευτυχώς που δε μας βρήκανε χειρότερα'',είναι το μόνο που πρέπει να λες σε τέτοια περίπτωση.
Τα σίδερα είναι σίδερα και θα αποκατασταθούν όπως και να χει, ενώ η ταλαιπωρία για το διαδικαστικό είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Περαστικά και μη χειρότερα.
και είναι αυτό αρκετό ρε Κώστα;
Πως και από που θα αποκατασταθούν; Από την ζημΝιά που θα είναι 15Κ και η ασφαλιστική θα σου πει το αμάξι σου άξιζε για 10Κ; Οπότε τρέχα μετά να βρεις να αγοράζεις άλλο αμάξι.
Το αυτό και από εμένα.
μια μικρή επισήμανση: Ο όρος ''ψυχική οδύνη'' αφορά μόνο σε θάνατο
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Κρατάνε τους γέρους φυτά απλά να είναι στη ζωή, τους χαπακώνουν κανονικά με φάρμακα που φέρνουν υπνηλία κλπ κλπ (αυτό βολεύει πολλές φορές και την υπόλοιπη οικογένεια αφού τρώει από τη σύνταξη του παππού και της γιαγιάς και παρακαλάνε να μην πεθάνουν και μετά δεν έχουν να τα τρώνε).... πληρώνουν από πάνω και για μια ανανέωση διπλώματος και μετά βγαίνουν στον δρόμο και σκοτώνουν και τραυματίζουν νέους ανθρώπους.....
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ - κάνε έξυπνες κινήσεις, συμβουλέψου κάποιον που ξέρει και όταν δεις τι χρηματα θα πάρεις για αποζημίωση (υπάρχουν φαναρτζηδικα που σου φτιαχνουν τη ζημια και πληρώνονται απευθείας από την ασφαλιστική) τότε πάρε ότι μπορείς από το αδίστακτο κτήνος που μια ζωή έκανε τα ίδια και μόλις είδε ότι πεθαίνει πηγαίνει και στην εκκλησία για να μην τον πάρει ο διάολος.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 05-07-12 στις 10:31
dafidack (20-07-12), Κωνσταντίνος (20-07-12)
Πάνο, ίσως να μη κατάλαβες πως το εννοούσα. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχασαν άδικα τη ζωή τους από την απροσεξία / ανευθυνότητα κάποιου άλλου. Αυτό είναι το χειρότερο.
Το ότι είναι μπάχαλο η κατάσταση δε διαφώνησε κανείς.
Μία συμβουλή προς τη κοπέλα: Αν η αξία του αυτοκινήτου σου είναι παραπλήσια ή μικρότερη από τη ζημιά, όπως ξέρεις πας για ολική. Αν όμως ο λογαριασμός είναι 'φουσκωμένος' λόγω εξουσιοδοτημένου συνεργείου, ίσως να σε συνέφερε να πάρεις και μια 2η ή και 3η προσφορά (χαμηλότερη) από άλλο συνεργείο, ώστε να μη χάσεις το αυτοκίνητό σου και μπλέξεις. Πολλοί την έχουνε πατήσει έτσι, συμβιβάζονται δλδ όπως όπως με μια χαμηλότερη τιμή (στην ολική) για να πάρουν το χρήμα και να μη μπλέξουν δικαστικά και ο μόνος που βγαίνει κερδισμένος είναι η ασφάλεια. Σκέψου το.
Ptboul (05-07-12)
Τα ξερω ολα αυτα παιδια κι ευχαριστω για το ενδιαφερον...απλα περιμενω τι θα πει η ασφαλιστικη μου(ειναι ''φιλικη'' και θα αποζημιωθω απο τη δικη μου ασφαλεια) απο μερα σε μερα...Βλεποντας και κανοντας
ελπιζω σε αυτα που ποσταρα παραπανω να μην παρεξηγηθηκα...εννοειται πως ο κυριος φταιει και η σασα πρεπει να αποζημιωθει για την απωλεια της...
Τελικά τι έγινε?
Θα το φτιάξεις?
Καμιά φωτό έχεις? Σε ποιο συνεργείο το πήγες?
BILL007 (22-07-12)
Αν δεν βρεις φωτό Σάσα πες μου να σου στείλω απο ένα slk που έχω τρακαρισμενο!!! Χαχαχα
^ χαχχαχχαααα εγραψες !