-
Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενη με οσα συμβαινουν γυρω μου...μαλλον αηδιασμενη ειμαι.
Εκει που κινεισαι αμεριμνη στο δρομο σου και πας στη δουλεια σου ξαφνικα πεταγεται ενα παλιοτομαρο απο το στοπ αφου θα επρεπε να ειχε πεθανει, σου διαλυει το αυτοκινητο,σε στελνει στο νοσοκομειο και τωρα καθεται σπιτι και πινει τον καφε του αφου τα κανονιζει ολα η ασφαλεια και γω που δε φταιω σε τιποτα τρεχω και περιμενω. Αφου εβγαλα το κολαρο μετα μια βδομαδα (ποναω ακομα στο στηθος) μπηκα σε διαδικασια αναμονης:
Ποτε θα παρουν το αμαξι,ποτε θα ερθει ο εμπειρογνωμονας,ποτε θα βγει το πορισμα της ασφαλιστικης,ποιο θα ειναι το ποσο σε περιπτωση ολικης,το αυτοκινητο τι θα το κανω,που να το δωσω,ποτε θα παρω τα χρηματα μου και δε φτανουν ολα αυτα οταν ρωτησα καποιους δικηγορους αν μπορω να το κινησω νομικα μου ειπαν πως σε περιπτωση που παω για πολλα (20-30χιλιαδες) πρεπει να μαζεψω ενα ντοσιε χαρτια με ψευτικες εισαγωγες σε νοσοκομεια, με ψευτικες βεβαιωσεις γιατρων, με ψευτικους μαρτυρες και θα παρει και καμια 4ετια να επιδικαστουν τα χρηματα. Οταν εγω απαντησα οτι θελω τα απολυτως νομιμα,δηλαδη μια βδομαδα κολαρο,νοσοκομειο,ψυχικη οδυνη κτλ. μου ειπαν πως τα χρηματα ειναι λιγα και δε με αναλαμβανουν αφου πρεπει και τα εξοδα παραστασης να τα πληρωσω εγω....Συμπερασμα:
Στην ελλαδα αν τρακαρεις ειναι καλυτερα να φταις....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 04-07-12 στις 16:45
-
The Following 11 Users Say Thank You to sasabmw For This Useful Post:
A8hnaios (04-07-12), aristent (04-07-12), bakalos (23-07-12), gant (05-07-12), Kostas_1 (04-07-12), oldcarskickass (04-07-12), Panos 316T (04-07-12), S8N (04-07-12), Stathis (04-07-12), Vassilis ///M (04-07-12), viper (04-07-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP