Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 39

Θέμα: TURBO BMW E36 1.8IS

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

off topic mode on
    Κ ένα από Κύπρο για 30αρι

https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E30-3...6#ht_500wt_949

off topic mode off

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρωτησε μας τι θες να μαθεις γι αυτο το project.ΑΝ θες πες μας και τι περιεχει το πακετο που μας λες!
    Ολα γινονται.Και παει και παραπανω απο 200 με κλειστο μοτερ μονο με φλατζα ευκολα!

Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.dbilas-shop.com/Products...2B18::208.html
    Βαλε αυτο....μετα αν δεν σε καλυψει το τουρμπιζεις....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jonmedic : 30-06-12 στις 19:57

Rides
    1

Προεπιλογή

Η γνωμη μου ειναι αν θελεις ενα βασικο τουρμπισμα με αποδοση γυρω 170-190hp χωρις να ψαχνεσαι για παραπανω αλογα ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ (ΦΛΑΝΤΖΑ , ΡΥΘΜΙΣΤΗ βΕνΖΙΝΗΣ 25ΑΡΑ, ΙΝΤΕΡΚΟΥΛΕΡ) ισα ,ισα να πηγαινεις πιο σβελτα, απλα να το κανεις χωρις φοβο ΑΝ το κοστος που θα σου ζητησουν ειναι κατω απο 2000ευρα.Αν με αυτα τα βασικα πραγματακια θελεις να τσιγκλισεις την τουρμπινα περισσοτερο ,κρατωντας το ιδιο κοστος προκειμενου να παρεις περισσοτερα αλογα πχ 220αλογα θα σου προκυψουν πολλα περισσοτερα προβληματα απο το αναμενομενο κερδος.Και οταν μιλαω για προβληματα δεν αναφερω την αντοχη των πιστονιων,μπιελων,στροφαλο υ αλλα σφιξιματα κεφαλης , χταποδι με θερμοκρασιες, δισκος, απαιτησεις ψυξης ,καυσιμο περισσοτερα οργανα εποπτειας,εξαγωγη κλπ.Με βαση το δικο μου μοτερ μ43 που εχει στοκ εντοσθια σε συμπιεση 9.3 ,και υστερα απο χρονια ξεσκισματος, τα περι συζητησης αντοχης σε πιεσεις 0.7 με 25αρα τουρμπινα ειναι απλα για να πουλανε σφυριλατα..... οι ανταλακτικατζιδες...

5. The Following 6 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

BILL007 (25-08-15), clubman (01-07-12), ghost-rider (25-08-15), m-power_01 (02-07-12), Panos 316T (30-06-12), Ptboul (02-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

τι να σας πω ρε παιδια γι αυτο μιλαω να παρω γνωμες....κανα μαγαζι να το δουμε το θεμα της βελτιωσης????αθηνα η θεσσαλονικη???

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχεις πμ
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw316turbo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γνωμη μου ειναι αν θελεις ενα βασικο τουρμπισμα με αποδοση γυρω 170-190hp χωρις να ψαχνεσαι για παραπανω αλογα ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ (ΦΛΑΝΤΖΑ , ΡΥΘΜΙΣΤΗ βΕνΖΙΝΗΣ 25ΑΡΑ, ΙΝΤΕΡΚΟΥΛΕΡ) ισα ,ισα να πηγαινεις πιο σβελτα, απλα να το κανεις χωρις φοβο ΑΝ το κοστος που θα σου ζητησουν ειναι κατω απο 2000ευρα.Αν με αυτα τα βασικα πραγματακια θελεις να τσιγκλισεις την τουρμπινα περισσοτερο ,κρατωντας το ιδιο κοστος προκειμενου να παρεις περισσοτερα αλογα πχ 220αλογα θα σου προκυψουν πολλα περισσοτερα προβληματα απο το αναμενομενο κερδος.Και οταν μιλαω για προβληματα δεν αναφερω την αντοχη των πιστονιων,μπιελων,στροφαλο υ αλλα σφιξιματα κεφαλης , χταποδι με θερμοκρασιες, δισκος, απαιτησεις ψυξης ,καυσιμο περισσοτερα οργανα εποπτειας,εξαγωγη κλπ.Με βαση το δικο μου μοτερ μ43 που εχει στοκ εντοσθια σε συμπιεση 9.3 ,και υστερα απο χρονια ξεσκισματος, τα περι συζητησης αντοχης σε πιεσεις 0.7 με 25αρα τουρμπινα ειναι απλα για να πουλανε σφυριλατα..... οι ανταλακτικατζιδες...
    Τα 2000 ευρω κοστος βρε αγορι,ειναι μαλλον για σενα που τα φτιαχνεις μονος σου.....Ακομη και το ψευδοτουρμπισμα(ατακα του Panos316T) που αναφερεις θελει πανω απο 3000 για να ειναι σωστο και αρτιο.....Θα συμφωνησω παντως για την αξιοπιστια σε χρηση δρομου,των Μ4Χ μοτερ παντως....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Ptboul (02-07-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fotisbmw318is Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα παιδια ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα την γνωμη σας για ενα kit tourbo για την μπεμπα μου.bmw e36 1.8 is χωρις πιστονια κ μπιελες μου ειπαν οτι σηκωνει μεχρι 0,7 bar περιπου στα 200 ps ισχυει? οποιος ξερει κατι απο πειρα η εμπειρια ας μου στειλει .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Και 1bar μπορει να σηκωσει με εργοστασιακο μοτερ,με μια αλλαγη φλατζας μονο.....αλλα πραγματα σε περιοριζουν ομως κι αυτο λεγεται εγκεφαλος και λουφτ...2 βασικα σου εμποδια στο να δουλεψεις πανω απο 0.5bar.....Τεςπα το βασικο ειναι να ξεκαθαρισεις,ποσα χρηματα εισαι διατεθειμενος να ριξεις για να φτιαξεις ενα σωστο ''τουρμπο κιτ'' ή οπως αλλιως θες πεσ'το,για το 318is σου....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

με αγραφο παντως και φλατζα σηκωνει ευκολα 0,9 ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και με αρκετα αλογακια(προσωπικη εμπειρια)!!!
    Τα παντα ειναι στη τσεπη σου.

12. The Following User Says Thank You to mpempas For This Useful Post:

Panos 316T (02-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

το αμαξι μου καποτε αυτοσ που το ειχε πριν το ετρεχε σε πιστα ερασιτεχνικα παντα ετσι...το μοτερ φοραει εκκεντροφορους 2ου σταδιου(πολυ μπερδεμα)...ανεβασμενη πιεση βενζινας,αγραφο(βαραει κοφτες αλλα ποιος ξερει ποσες στροφες...περναει 7000παντως) κ χταποδι..εχω καποια υποδομη λογικα ετσι για τουρμπο?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP