ευχαριστω βασιλη!αν μαθεις κατι παραπανω ενημερωσε,γιατι ο μηχανικος μου ειναι πολυ καλος σε ολα εκτος απο την οροφη
ευχαριστω βασιλη!αν μαθεις κατι παραπανω ενημερωσε,γιατι ο μηχανικος μου ειναι πολυ καλος σε ολα εκτος απο την οροφη
το υγρο ειναι ειναι αυτο Hydraulic fluid for convertible top/lids 250ML 54340394395.απο e bay https://www.ebay.com/itm/35057651078...fd073c&vxp=mtr
dark knight (03-07-12)
dark knight (03-07-12), mitsos_chania (03-07-12)
δικιο εχεις αλλα μολις βλεπουν bmw cabrio ονειρευονται ευρω πολλα ευρω
Συμφωνώ.Μόνο όσοι είναι bmwδακηδες τρελλοί μπορούν να το δουν αλλιώς το θέμα.
Εγω στην αρχή πήγα σε έναν και μου ζήτησε να αφήσω το αυτοκίνητο εκεί απο 3 εως 15 μέρες,να το ψάξει και καλά και επι της ευκαιρίας μου έιπε ότι θέλει και αλλαγή η κουκούλα.Που σημαίνει πόσο λέω?Και μου είπε γυρω στα 1500 ευρω.Του λέω λοιπόν κοίτα τη κουκούλα το μηχανισμό,να δουελεύει έστω και χειροκίνητα και τα υπόλοιπα τα κάνουμε αργότερα,αλλά επέμενε ότι δε γίνεται έτσι.
Πήγα λοιπόν σε έναν άλλον εξειδικευμένο και πορωμένο με bmw.
Το παιδί μου το έφτιαξε μόνο με 100 ευρω και όχι μόνο αυτό,γλυτώσαμε το καινούριο ανταλλακτικό γιατί ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να το σώσει.
Ελπίζω κι εσυ να βρεις μια λύση..οικονομική..και να πάνε όλα καλά.
dark knight (10-07-12), Vassilis ///M (03-07-12)
το υδραυλικο υγρο αγοραστηκε.με τα κορδονια εχω προβλημα γιατι με το real oem δεν βγαζω ακρη.πηρα στον κορφιατη και αυτοι δεν ξερουν ποιο χρειαζομαι.τους εδωσα αριθμο πλαισιου μου ειπαν για 2 κωδικους και δεν ξερουν ποιος ταιριαζει.το εχω ξαναλλαξει αλλα δεν θυμαμαι.οποιος το εχει ας ποσταρει τον κωδικο