Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2001

Θέμα: Η Φωτογραφία της Ημέρας.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    άμα είχες και εσύ καρφωμένα απο μπρούκληδες του κώλου που πάνε κάθε βδομάδα στα μπουζούκια με το σινιέ πουκάμισο, με την πιατελα ρολόι, με το πενβέ πρώτη μούρη, θα σου έλεγα καλά εγώ αν θα είχες και εσύ την ίδια απέχθεια για όλους τους αρχοντόβλαχους που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφται σεντ, και κάθε σαββάτο συνεχίζουν να κάνουν ντόλτσε βίτα.
    μάλον δεν τα'χεις δεί αυτά τα έργα σπυράκο, γι'αυτό και σου φαίνονται παράξενα.
    ο άλλος δεν έχει να δώσει 300 ευρά την εβδομάδα για χρέος 20 χιλιάδων πλέον, αλλά κάθε παρασκευή κανονίζει την βραδυνή του έξοδο.
    Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έμπλεξα με γραμμάτια και επιταγές. Τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Η δουλειά σου βέβαια είναι τέτοια που δεν μπορείς να μείνεις έξω απο τον χορό. Άρα ίσως έχεις συγκεκριμένες καταστάσεις στο μυαλό σου. Εγώ πάντως την τελευταία φορά που πήγα στον Μητροπάνο , λίγο πριν "φύγει" χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έφεραν 720ευρω απόδειξη πριν καν την ζητήσω.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έμπλεξα με γραμμάτια και επιταγές. Τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Η δουλειά σου βέβαια είναι τέτοια που δεν μπορείς να μείνεις έξω απο τον χορό. Άρα ίσως έχεις συγκεκριμένες καταστάσεις στο μυαλό σου. Εγώ πάντως την τελευταία φορά που πήγα στον Μητροπάνο , λίγο πριν "φύγει" χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έφεραν 720ευρω απόδειξη πριν καν την ζητήσω.
    ναι ναι καλα... κ γω μαζι με τον Θωμα ειμαι, αντε με τα @@ πια...
    δανεικα αμαξια, ρουχα, χρηματα για ενα βραδυ..... οι μεγαλοποιασμενοι ολοι...
    Σπυρο ξερεις πολυ καλα την ιστορια...χααχαχαχχααχαχαχ
    ου ρε!

3. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

joseph (01-07-12), Thomelef (30-06-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως την τελευταία φορά που πήγα στον Μητροπάνο , λίγο πριν "φύγει" χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έφεραν 720ευρω απόδειξη πριν καν την ζητήσω.
    Είσαι αβέρτος όταν βγαίνεις εσύ αγόρι μου.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP