Σελίδα 187 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 87137177185186187188189197 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.861 έως 1.870 από 2001

Θέμα: Η Φωτογραφία της Ημέρας.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η απέχθεια;
    Ποια η διαφορά από τα club; Καμία... Απλά έχει μείνει κατάλοιπο στην συνείδηση μας. Αν μας ενοχλεί μπορούμε να μην πατήσουμε.
    άμα είχες και εσύ καρφωμένα απο μπρούκληδες του κώλου που πάνε κάθε βδομάδα στα μπουζούκια με το σινιέ πουκάμισο, με την πιατελα ρολόι, με το πενβέ πρώτη μούρη, θα σου έλεγα καλά εγώ αν θα είχες και εσύ την ίδια απέχθεια για όλους τους αρχοντόβλαχους που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφται σεντ, και κάθε σαββάτο συνεχίζουν να κάνουν ντόλτσε βίτα.
    μάλον δεν τα'χεις δεί αυτά τα έργα σπυράκο, γι'αυτό και σου φαίνονται παράξενα.
    ο άλλος δεν έχει να δώσει 300 ευρά την εβδομάδα για χρέος 20 χιλιάδων πλέον, αλλά κάθε παρασκευή κανονίζει την βραδυνή του έξοδο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (01-07-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    άμα είχες και εσύ καρφωμένα απο μπρούκληδες του κώλου που πάνε κάθε βδομάδα στα μπουζούκια με το σινιέ πουκάμισο, με την πιατελα ρολόι, με το πενβέ πρώτη μούρη, θα σου έλεγα καλά εγώ αν θα είχες και εσύ την ίδια απέχθεια για όλους τους αρχοντόβλαχους που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφται σεντ, και κάθε σαββάτο συνεχίζουν να κάνουν ντόλτσε βίτα.
    μάλον δεν τα'χεις δεί αυτά τα έργα σπυράκο, γι'αυτό και σου φαίνονται παράξενα.
    ο άλλος δεν έχει να δώσει 300 ευρά την εβδομάδα για χρέος 20 χιλιάδων πλέον, αλλά κάθε παρασκευή κανονίζει την βραδυνή του έξοδο.
    Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έμπλεξα με γραμμάτια και επιταγές. Τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Η δουλειά σου βέβαια είναι τέτοια που δεν μπορείς να μείνεις έξω απο τον χορό. Άρα ίσως έχεις συγκεκριμένες καταστάσεις στο μυαλό σου. Εγώ πάντως την τελευταία φορά που πήγα στον Μητροπάνο , λίγο πριν "φύγει" χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έφεραν 720ευρω απόδειξη πριν καν την ζητήσω.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έμπλεξα με γραμμάτια και επιταγές. Τα αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Η δουλειά σου βέβαια είναι τέτοια που δεν μπορείς να μείνεις έξω απο τον χορό. Άρα ίσως έχεις συγκεκριμένες καταστάσεις στο μυαλό σου. Εγώ πάντως την τελευταία φορά που πήγα στον Μητροπάνο , λίγο πριν "φύγει" χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα ότι έφεραν 720ευρω απόδειξη πριν καν την ζητήσω.
    ναι ναι καλα... κ γω μαζι με τον Θωμα ειμαι, αντε με τα @@ πια...
    δανεικα αμαξια, ρουχα, χρηματα για ενα βραδυ..... οι μεγαλοποιασμενοι ολοι...
    Σπυρο ξερεις πολυ καλα την ιστορια...χααχαχαχχααχαχαχ
    ου ρε!

5. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

joseph (01-07-12), Thomelef (30-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι θεμα του τι θες απο τη ζωη σου.
    Ο διπλανός μου εχθες (σε τραπέζι "ευκαιρίας" γιατι πήγαμε απρογραμμάτιστα) φόραγε ρούχα που έκαναν ολο το σετ, όσο το σώβρακό μου.
    Εριξε όμως 1.500 ευρώ λουλούδι.

- φύγαμε στις 3 καίγανε τα μάτια μας απο τον καπνό-
    Εμειναν συνεχίζοντας τη μπουζουκοδιασκέδαση γκαρίζοντας - αρρρρρρρρώστια- και -δωωωωωωωσεεεεε-

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

και φωναζε φερτε λουλουδια να ριξω για την τανα την γιουρομπανκ που τη δευτερα μου παιρνει το σπιτι.....
    ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ.... ΕΧΩ ΠΙΕΙ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ...

8. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

katsaraios (30-06-12), m-power_01 (01-07-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο λόγος που ποτέ δεν γούσταρα τα μπουζούκια, ήταν γιατί δεν μου άρεσε το όλο σκηνικό, + του ότι δεν γούσταρα να κάθομαι σε εκείνο το καρεκλάκι του κώλου, στριμωγμένος σαν σαρδέλα, και κάθε τρείς και λίγο να καθαρίζω γαρύφαλλα απο την καζάνα μου.
    το ότι δεν πατούσαμε το πόδι μας στα μπουζούκια εδώ και αρκετά χρόνια, είναι το μεγαλύτερο παράπονο της γυναίκας μου.
    πάμε όπου θές της λέω, εκτός απο μπουζούκι.
    όσο γι'αυτά που λέμε τώρα. λόγο δυλειάς στις άπλα εποχές, υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πώ όχι σε κάποιους που μου έκαναν πρόταση για μια έξοδο. το αποτέλεσμα ήταν να μετανοιώνω κάθε φορά που πήγαινα.
    ειδικά με τους βλάκες απο το συνάφι μας έχω δεί πολλά. έχω δεί τυπάδες που δουλεύουν σε υπόγεια των 100 τετραγωνικών, με μια κορδέλα και μια πλάνη, να τον έχουν για μεγαλο εργοστασιάρχη, να τον πάνε κάθε παρασκευή πρώτο τραπέζι, και να πληρώνει διχίλιαρα και πάνω με πιστωτική.
    σπυράκο...αν θές να δείς τους ντεμέκ άπλες, κάνε μια γύρα στα μπουζουκζίδικα. οι μισοί που είναι μέσα, τέτοιοι είναι...ο κόσμος των κλάμπ με τον κόσμο που μαζεύουν τα μπουζούκια δεν έχουν καμμία σχέση.
    sympether with chiefτης

/

10. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (01-07-12), Eleni (30-06-12), joseph (01-07-12), Kostas_1 (30-06-12), Monsta (01-07-12), Κωνσταντίνος (30-06-12)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ο καθενας οπως διαλεγει ξοδευει τα λεφτα του ειδικα αν τα εχει βγαλει με τον ιδρωτα του.
    Δλδ αν καποιος δουλευει 15 ωρες τη μερα καθε μερα και θελει ενα σαββατο να παει να τα σπασει στα μπουζουκια με την γκομενα εμας τι μας κοφτει?
    Μαγκια του τα δουλεψε τα φαγε.
    Οπως αλλοι εχουν καψουρα στα αυτοκινητα και στις μηχανες υπαρχουν και καποιοι που εχουν καψουρα τα μπουζουκια.
    Σε οποιον δεν αρεσει μπορει απλα να μην πηγαινει δεν χρειαζεται να κρινουμε τους αλλους που πηγαινουν

12. The Following User Says Thank You to mitsos_chania For This Useful Post:

Driver M (01-07-12)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή Park Avenue, NYC

L L Bean Boot .....
    LL Bean's 100th Anniversary!
    Attached Images Attached Images
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

14. The Following 5 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (02-07-12), Monsta (01-07-12), Panos 316T (30-06-12), PANOS-E60 (30-06-12), Vassilis ///M (30-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν μιλάμε για τη νορμάλ κατηγορία ανθρώπων, που όπως πολύ σωστά λές φίλε μήτσο καλά κάνουν και ξοδεύουν τον ιδρώτα τους όπως γουστάρουν.
    επειδή εδώ θεσσαλονίκη απο παλιά γνωρίζω πολύ κόσμο και με ξέρει πολύς κόσμος, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στα μπουζούκια της θεσσαλονίκης, τουλάχιστον απο τότε που αλήτευα και έβγαινα τακτικά και ανελληπώς έξω, μαζευόταν όλη η αρχοντοβλαχιά της πόλης.
    sympether with chiefτης

/

16. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (01-07-12), Monsta (01-07-12), oldcarskickass (30-06-12)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε εξέλιξη γάμος στο deepblue ....
    Attached Images Attached Images
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

18. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Panos 316T (30-06-12), zaharias (30-06-12)

Σελίδα 187 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 87137177185186187188189197 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP