Παιδια δεν καταλαβε τιποτα, εκανε 5 λεπτα να βγει απ'το αμαξι και αφου με κατηγορησε οτι φταιω εγω, τον πηρα απ'το χερι και του εδειξα τα στοπ που παραβιασε και τα κοιτουσε καλα-καλα...Αν ηταν αντρας στη θεση μου ισως και να τον χτυπαγε και να εχανε το δικιο του.
Κανε του καταγγελια για επανεξεταση,ισως γλυτωσεις τους δρομους απο εναν τετοιο οδηγο....ισως...Εγω βρηκα προσφατα ενα τετοιο κ@λογερο αναποδα στην Ε.Ο. Αθηνων-Κορινθου!!!Του κορναρα,το καταλαβε,εκανε αναστροφη και συνεχισε στην ορθη πορεια αυτη τη φορα...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Αν ηρθε τροχαια και εφοσον υπηρξαν τραυματισμοι και εφοσον κατεληξες στο νοσοκομειο,λογικα θα του κανει μηνυση αυτεπαγγελτα η τροχαια.Αυτο που πρεπει να δωσεις σημασια ειναι να παρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα τη δικογραφια απο την τροχαια για να μπορεσεις να αποζημιωθεις και γρηγορα.
Οσον αφορα τον παππου,τι να πω.Οι νουμερο 1 κινδυνος!!!!
Περαστικα σου και σιδερενια!!
καλα Σασα ασε τις μηνυσεις, γιατι θα σου κανει καμια αρνητικη, επειδη και καλα ετρεχες και θα παλευεις με τα δικαστηρια...
παιζει ρολο μεχρι και που τον χτυπησες! αν τον χτυπησες στο πισω μερος αντε βρες ακρη!
αυτα ισχυουν αν επεσες εσυ πανω του!
oldcarskickass (04-07-12)
Καταρχην περαστικα.Ασε τις μυνησεις στην άκρη μέχρι να δεις αν θα αποζημιωθείς ικανοποιητικα ΄μύνηση μπορείς να του κάνεις σε χρονικό διάστημα μέχρι και 3 μήνες.Συμβουλέψου ένα φαρνατζή καλό που έχει άκρη με τις ασφαλιστικές για να δεις καταρχήν τη ζημια του αυτοκινήτου και εαν δεν φτιαχνεται να το βγάλεις ολική και εάν είσαι τυχερή να πάρεις ίσως λέω ίσως τα λεφτά που το πούλαγες.Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις είσαι συναισθηματικά φορτισμένη ηρέμησε και πράξε βάση λογικής.
120ie87 (05-07-12)
Σασα η τροχαια ηρθε? Αν οχι μπορεις εστω και εκ των υστερων να το δηλωσεις? Καλο θα ηταν να ρωτησεις κανενα φιλο ασφαλιστη και δικηγορο. Φιλο ομως....
Nino (24-06-12)
περαστικά, και μην στεναχωριέσαι για τις λαμαρίνες.
φυσικά θα μου πείς...έξω απ'το χορό εύκολα το λές, και θα'χεις και δίκιο.
sympether with chiefτης
Eννοειται βρε παιδια οτι ηρθε, αφου ηρθε και ασθενοφορο και εκανα ολες τις εξετασεις. Αυριο θα παρω το χαρτι απ'την τροχαια. Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι οτι δεν εχω τοσα χρηματα να το φτιαξω γιατι ειμαι σιγουρη οτι ειναι πανω απο 3.οοο το κοστος και θα απευθυνθω σε εναν θειο φανοποιο μηπως το φτιαξει(αν φτιαχνεται) και παρει αυτος τα χρηματα απο την ασφαλεια.
Kostas_1 (25-06-12)