Για γέλια, για κλάμματα, ή και για τα 2?
Εγώ ψηφίζω το τρίτο.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
tmilatos (22-06-12)
Leonidas_E39 (25-06-12), PANOS-E60 (22-06-12), Stathis (22-06-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 23-06-12 στις 01:44
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
https://www.zougla.gr/kosmos/article...ous-trapezites
ωραιο σλογκαν...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Stathis (23-06-12)
δλδ??
Τοσος κοσμος που εχει προβλημα και φωναζει ενοχλει την ομορφη κοινωνια μας και ειναι λαικιστες???
Η ο ζουγκλας υπερβαλει και τετοια αρθρα ειναι καταπτυστα,αισχρα για την πυρα ???
Ναι ο κοσμος ειναι ο λαος και λαικιζει, τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι τραπεζικοι ουτε μας ενοχλουν ολους αν κατηγορουν τον κλαδο εργασιας μας ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Driver M (23-06-12)
Γιωργο κάνεις σύγχυση δύο εννοιών.
Πρωτον ταυτίζεις τον τραπεζουπαλληλο με τον τραπεζίτη.
Δευτερον ταυτίζεις τα λαικά αιτηματα με τον λαικισμό.
Το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας, προφανώς λαικίζει. Καμμία ευρωπαική ένωση δεν στηρίξε κανέναν τραπεζίτη μέχρι σήμερα. Στηριξε Τράπεζες, δηλαδή τις λαικές αποταμιεύσεις, τίποτα παραπάνω.
Οι τραπεζίτες, ελληνες, ισπανοί, ιρλανδοί, πορτογάλοι, έχουν δει τις περιουσίες τους να εξανεμίζονται στα χρηματιστηρια και δεν έχουν πάρει μισό ευρώ έναντι φυσικά. Σκασίλα μας και συμφωνώ. Το Psi ομως είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες δις από τις Τράπεζες και όχι από τις τσεπες των τραπεζιτών. Αρα τα λεφτά που δίνει η ΕΕ είναι γιά να μην χαθούν οι καταθέσεις του κοσμάκη. Τα υπόλοιπα σχόλια που γίνονται επ αυτού είναι λαικισμός.
Μην μου πει κανείς ότι οι Τραπεζίτες είχαν κάνει τις περασμένες 2 δεκαετίες δισεκατομμύρια κέρδη, διότι την απάντηση την εδωσα ηδη. Τα έχασαν όλα και ακόμα περισσότερα μέσα στα τελευταία 3 χρόνια. Σκασίλα μας ξανά. Το ομως λαικισμό δεν τον αντέχω.
Φυσικά το σχόλιό μου αφορά όσους δημοσιογράφους που τα αναπαράγουν και όχι εσένα. Αν θέλεις λοιπόν, ακούω τα επιχειρήματά σου, χωρίς προσωπικά σχόλια παρακαλώ.