Ενταξει λοιπον ας κανει το παιδι οτι θελει εγω δεν ξαναμιλαω εδω. Αφου οι ειδικοι δεν εγκρινουν αυτο που λεω υποτιμωντας τη νοημοσυνη μου αφου λεω οτι το εχω κανει πολλες φορες ή με εχουν για κακοηθες ατομο αφου νομιζουν οτι θελω να κανω κακο στον αλλον, δεν υπαρχει λογος να μιλαω.......![]()
Σασα γιατι τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα? αυτο που λες οτι δεν ξαναμιλας ειναι "παιδικο", λοιπον το οινοπνευμα που λες ισως κανει δουλεια, αλλα παιζει να θαμπωσει το χρωμα, οποτε οταν ρωταει καποιος εδω μεσα πρεπει να του δωσουμε μια απαντηση με 5% περιθωριο λαθους, οποτε πρεπει να παρει μια απαντηση που θα ειναι δοκιμασμενη σωστη και πρακτικα και θεωρητικα.
Εγω ξερεις με τι βγαζω ξενο χρωμα απο προφυλακτηρες με σπρει καρμπιρατερ(ακρως καυστικο) αν του εδινα αυτην την απαντηση ισως να θαμπωνε το χρωμα του, γιατι βλεπεις οτι το αυτοκινητο ειναι καινουριο...
οποτε γιατι να μπλεξεις εσυ εγω ο αλλος? αφου μπορει να παρει μια αλοιφη να δωσει 20+ευρο και αν του θαμπωσει το χρωμα να βρει ακρη ο ανθρωπος με την 1ζ και οχι με σενα.
Αν ηταν στο αμαξι του Μ-παουερ θα του εβγαζα το χρωμα με ρεμουβερ αλλα να σου πω κατι στα παπακια μου!
spar@ (22-06-12)
Φιλε spar@ οταν μιλαμε σοβαρα μιλαμε σοβαρα κι οταν κανουμε πλακα κανουμε πλακα, δεν εχω κανενα προβλημα...ειναι παιδικο που ειπα πως δεν ξαναμιλαω; πρεπει να συνεχισω για να τσακωθω στο τελος; Ειναι πιο ηθικο να του πω αντε πηγαινε δωσε 20 ευρω κι να βγει βγηκε, κι αν δε βγει κοψε το λαιμο σου; Τι να πω ρε παιδια, βρειτε τα.
τι ειναι πιο ηθικο Σασα να δωσει 20 ευρο να βαλει κατι επωνυμο που εχει πιθανοτητες να βγει και δεν δημιουργει κανενα προβλημα ή να βαλει οινοπνευμα ή σπρει καρμπυρατερ και αν του θαμπωσει το χρωμα να κανει ζημια 200+ευρο??
ειναι "παιδικο" να λες δεν ξαναμιλαω εδω μεσα κλπ, λεμε την γνωμη μας και συζηταμε ομορφα με επιχειρηματα...
και στο ξαναλεω εγω σου ειπα τι χρησιμοποιω εσυ ειπες, αλλα επειδη αν το ψαξεις εστω και θεωρητικα ειναι λαθος καλυτερα να μην το προτεινουμε...
Kostas_1 (22-06-12)