Σελίδα 21 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 236

Θέμα: [E30] έρευνα αγοράς

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο arci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι το BMW που οδηγώ είναι δυνατό με μπλόκε αναρτήσεις ζαμφορ κλπ κλπ... Και επειδη το ίδιο το είχα σε 316 κατι ξέρω. Και στο φιναλε αν κάποιος εχει τον πήχη της σπορ οδήγησης και συμπεριφοράς τόσο χαμηλά ώστε να το καλύπτει μια 316 τότε οκ. Εγω δεν είμαι σ αυτούς πάντως. Δικαίωμα μου..
    πολυ ωραια...δυνατο?οκ...ροπατο απλα...και το 316 με αναρτησεις και ζαμφορ παει αρκετα γρηγορα...αν μπορεις και εχεις την καλη διαθεση παντα...αν παλι δεν μπορεις..τι να πω..δικαιωμα σου...κανεναν δεν καλυπτει μαλλον το 316 αλλα σπορ οδηγικα μπορει να γινει οποιοδηποτε αυτοκινητο με τα καταλληλα πραγματα...δεν τα κανει ολα η δυναμη του κινητηρα ξερεις...ολοι απο καπου ξεκινησαν...δεν διαθετουμε ολοι το ιδια ανεση οικονομικων...αλλα μαλλον θα μας αφαιρεθει και το δικαιωμα να μιλαμε εμεις με τα 316 τα επικινδυνα...απλα γελαω!!!

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πες μου σε παρακαλω που είμαι επιθετικός και ποιον προσεβαλλα. Εξ αρχής είπα το αυτοκίνητο είναι τέλειο μπράβο κ συγχαρητήρια αλλα κατα τη γνωμη μου είναι εκτός έποχης η τιμη. Κατα τη γνωμη μου έπισης είπα ότι δεν καλύπτει τις οδηγίες ανησυχίες μου. Αυτα τα υποκειμενικΑ. Αντικειμενικά διόρθωσα την αιωρούσα άποψη ότι είναι ιστορικό η συλλεκτικο για να προστάτευσω κάποιον απο δω
    Που μπορει να αγοράσει ένα πιστεύοντας του βγάζει ιστορικές. Επίσης αντικειμενικό είναι το πόσο πωλείται κατι γιατι οι αγγελίες ελεύθερες είναι..
    Και δεν είπα οι μόνο εγω έχω κατι... Ίσα ίσα απλα ΟΤΑν ο άλλος σου λέει πισοκινητο σημαίνει υπέρ στροφή και οποίος φοβάται πέφτει και Κοιμάται.. Διευκρίνησα ότι δε θεωρώ επικίνδυνο το πισοκινητο απο μόνο του γιατι κ γω τέτοιο έχω. Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις ολα τα πόστ μου πιστεύω θα αναθεωρήσεις...
    Πολλοι ειπαν τη γνωμη τους και διαφωνησαν με την τιμη αλλα το ειπαν μια φορα και σταματησαν...Εσυ σε καθε ποστ βρισκεις και απο ενα μειονεκτημα του αυτοκινητου και το συγκρινεις με αλλα αυτοκινητα...Και δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που σου ειπα οτι εισαι επιθετικος...Αλλα μαλλον ολοι οι αλλοι ειμαστε για δεσιμο...Τεσπα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε φίλε δε προσβαλα κανέναν, ξεκολλατε! Κακώς πήρε τέτοια τροπή το πράγμα.. Διαφωνούμε για να διαφωνούμε νομίζω... Το αν εχει κάποιος αργό η πιο αργο, παλιό η πιο παλιό αυτοκίνητο απο κάποιον αλλο δεν είναι προσβολή για το άτομο..ούτε καν για το αυτοκίνητο...Επι της ουσίας κανεις δεν είπε ότι η ε30 316 εινι Γρηγόρη.. Άλλος λέει για την ένοχη του καλα παει, άλλος ότι παει καλύτερα απο 316 ε46 και διάφορα τέτοια.. Άλλωστε ακόμα δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορει να εχει άποψη..

4. The Following User Says Thank You to arci For This Useful Post:

m-power_01 (21-06-12)

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε φίλε δε προσβαλα κανέναν, ξεκολλατε! Κακώς πήρε τέτοια τροπή το πράγμα.. Διαφωνούμε για να διαφωνούμε νομίζω... Το αν εχει κάποιος αργό η πιο αργο, παλιό η πιο παλιό αυτοκίνητο απο κάποιον αλλο δεν είναι προσβολή για το άτομο..ούτε καν για το αυτοκίνητο...Επι της ουσίας κανεις δεν είπε ότι η ε30 316 εινι Γρηγόρη.. Άλλος λέει για την ένοχη του καλα παει, άλλος ότι παει καλύτερα απο 316 ε46 και διάφορα τέτοια.. Άλλωστε ακόμα δημοκρατία έχουμε ο καθένας μπορει να εχει άποψη..
    Nαι ΟΚ εχεις δικιο...

Προεπιλογή

Έτσι... ας μείνουμε σε αυτό.
    Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Ο καθένας έχει την γνώμη του, δεν χρειάζεται να πείσουμε και τους άλλους.

Εξάλλου το αυτοκίνητο είναι και συναισθηματικό θέμα...δεν είναι καθαρά λογική.
    Μπορώ εγώ να πω την γκόμενα σου (όχι την δικιά σου Αργύρη) μπαζόλα? Όχι... σου λέω ότι δεν είναι του γούστου μου και τελειώνει.

Και μιας και τον Αργύρη τον έχω γνωρίσει, έχουμε μιλήσει στο τηλ και έχουμε συναντηθεί κιόλας, σας λέω ότι είναι πολύ καλό παιδί και μάλλον παρεξηγήσατε τον τρόπο γραφής του.
    Μια κουβέντα στον ΤΑΜΤΑΜ με μπύρες θα ήταν καλύτερη

7. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12), Lambros46 (21-06-12), NS-conv (21-06-12), Ptboul (22-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο μένα ολα οκ πάντως... Και το ξαναλέω αν κάποιος παρεξηγηθηκε απο κατι ας το ξανα διαβάσει νηφάλια και αν πάλι είναι παρεξηγησιμο, εδω είμαι να διευκρινίσω- επανόρθωσω...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NS-conv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nαι ΟΚ εχεις δικιο...
    Ευχαριστώ...

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

απο new στην οικογενεια ειχαμε E30 318 μοντελο 1988 με Μ40 μοτερ 113ps καταλυτικο , χωρις αντιστρεπτικη πισω και με μονους δισκους μπροστα + ταμπουρα πισω, μονο σπορτ δεν το ελεγες!

για χαλαρες εως σβελτες βολτες το αμαξι ηταν πολυ καλο! εαν τωρα ηθελες να πας ΓΡΗΓΟΡΑ! ηθελε ΧΕΡΙΑ για να κατσει στο δρομο! φρενα δεν ειχες, ο κωλος εκανε οτι ηθελε, ειτε απο αδρανεια στο αφημα του γκαζιου , ειτε στο πατημα και η φοβερη κραμαριερα των 4,8 στροφων απο ακρη σε ακρη , σε εκανε να κανεις μπρατσα! οχι αστεια!!! οποτε ας μην λεμε οτι τα απλα Ε30 316-318 εστριβαν καλα, γιατι μονο ως αστειο το λαμβανω!

η παρεα οταν ειμασταν πιτσιρικια ειχε ενα AUDI 80 1,8 και μια ALFA 75 1,6 115ps , το ποσο ξυλο ετρωγα σε δρομο με στροφες στο χωριο, ακομα το θυμαμαι, παλεβα με την λαγουδιερα και προσπαθουσα να μαζεψω τα αμαζευτα! μην πω για τους εργοστασιακους τροχους με 195/65/14 , οποτε για τι κρατημα μηλατε ρε παιδια?

οπως σωστα ειπωθηκε με μια αντιστρεπτικη πισω, ενα καλο σετ ελατηρια-αμορτησερ και μια 15αρα, το αμαξι απλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ διαφορετικο! εαν σου κλεισουν τα ματια , θα πεις ΟΧΙ δεν εχω μπει σε Ε30 αλλα σε αλλο αμαξι!
    ΕΚΕΙ καταλαβαινεις το χαρακτηρα του αυτοκινητου! δεν σε τρομαζει πλεον, βαζει μουτρα μεσα, και οταν το μαθεις , και εχεις και δυνατο μοτερ, κανει παπαδες το αμαξι! ετσι ναι! αλλα μαμα ειναι βαρκα παιδες! μην τρελαθουμε!

11. The Following 3 Users Say Thank You to Bassakos For This Useful Post:

E30M40D (21-06-12), m-power_01 (21-06-12), Ptboul (22-06-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bassakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    απο new στην οικογενεια ειχαμε E30 318 μοντελο 1988 με Μ40 μοτερ 113ps καταλυτικο , χωρις αντιστρεπτικη πισω και με μονους δισκους μπροστα + ταμπουρα πισω, μονο σπορτ δεν το ελεγες!

για χαλαρες εως σβελτες βολτες το αμαξι ηταν πολυ καλο! εαν τωρα ηθελες να πας ΓΡΗΓΟΡΑ! ηθελε ΧΕΡΙΑ για να κατσει στο δρομο! φρενα δεν ειχες, ο κωλος εκανε οτι ηθελε, ειτε απο αδρανεια στο αφημα του γκαζιου , ειτε στο πατημα και η φοβερη κραμαριερα των 4,8 στροφων απο ακρη σε ακρη , σε εκανε να κανεις μπρατσα! οχι αστεια!!! οποτε ας μην λεμε οτι τα απλα Ε30 316-318 εστριβαν καλα, γιατι μονο ως αστειο το λαμβανω!

η παρεα οταν ειμασταν πιτσιρικια ειχε ενα AUDI 80 1,8 και μια ALFA 75 1,6 115ps , το ποσο ξυλο ετρωγα σε δρομο με στροφες στο χωριο, ακομα το θυμαμαι, παλεβα με την λαγουδιερα και προσπαθουσα να μαζεψω τα αμαζευτα! μην πω για τους εργοστασιακους τροχους με 195/65/14 , οποτε για τι κρατημα μηλατε ρε παιδια?

οπως σωστα ειπωθηκε με μια αντιστρεπτικη πισω, ενα καλο σετ ελατηρια-αμορτησερ και μια 15αρα, το αμαξι απλα ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ διαφορετικο! εαν σου κλεισουν τα ματια , θα πεις ΟΧΙ δεν εχω μπει σε Ε30 αλλα σε αλλο αμαξι!
    ΕΚΕΙ καταλαβαινεις το χαρακτηρα του αυτοκινητου! δεν σε τρομαζει πλεον, βαζει μουτρα μεσα, και οταν το μαθεις , και εχεις και δυνατο μοτερ, κανει παπαδες το αμαξι! ετσι ναι! αλλα μαμα ειναι βαρκα παιδες! μην τρελαθουμε!
    Αδυνατώ να πιστέψω ότι έτρωγες ξύλο απο το 80αρι τουλάχιστον...
    Σε όλα τα άλλα συμφωνω

13. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Ptboul (22-06-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω ενα πραγμα θα πω γινανε ολα ιστορικα και συλλεκτικα! και καθεστε και μαλωνεται!
    ενα 4πορτο ε30 με ηλιοροφη και 90 000κμ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με ολα του τα χαρτια, ηλιοροφατο, και σε αψογη κατασταση και 318 αυτοματο ποσο το κοστολογειται?

Σελίδα 21 από 24 ΠρώτηΠρώτη ... 111920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP