Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Δεν νομίζω οτι πάει 6.000 το δικό μου. Κάπου στα 5.5+ κόβει και ελάχιστα το τραβάω εκει πάνω με την 5η γιατι ειναι πολύ ενοχλητικό. Λογικά τα ίδια ακριβώς θα κάνει και τώρα, απλά η 6η Ευχομαι να με κατεβάζει 1.000 στροφές τουλάχιστον και να μην γανώνει το κεφάλι μου η 5η Κόφτη 6500 πρέπει να έχεις. Το είπα από άποψη πόσο μακρύ είναι, γιατί νομίζω είναι μακρύ. Έχεις θεωρητική τελική ταχύτητα 280 φεύγα. Εγώ λέω να το αφήσεις όπως είναι και να σέβεσαι τα όρια ταχύτητος
www.clubcsl.com
Stamatis (20-06-12), Stathis (20-06-12)
Αρχικό μήνυμα απο alexk Κόφτη 6500 πρέπει να έχεις. Το είπα από άποψη πόσο μακρύ είναι, γιατί νομίζω είναι μακρύ. Έχεις θεωρητική τελική ταχύτητα 280 φεύγα. Εγώ λέω να το αφήσεις όπως είναι και να σέβεσαι τα όρια ταχύτητος Τότε κάτι δεν πάει καλά γιατι στις 5.500+ η πέμπτη κόβει... πρέπει να το κοιτάξω... (τα όρια τα σέβομαι.... σχεδόν πάντα....σχεδόν)
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Τότε κάτι δεν πάει καλά γιατι στις 5.500+ η πέμπτη κόβει... πρέπει να το κοιτάξω... (τα όρια τα σέβομαι.... σχεδόν πάντα....σχεδόν) Κανονισε να αλλαζεις προγραμματα παλι ε?
Κανονισμός του Φόρουμ