Αυτα τα ποστ πρεπει να ξαναδιαβαζονται:
Γαμώ τις μέρες η σημερινή.
Βγαίνω με καθαρό αυτοκίνητο και με πιάνει ψιλόβροχο πίσω από 42 νταλίκες και 37 λεωφορεία χωρίς λασπωτήρες.
Πηγαίνω στην Πολεοδομία και οι μακάκες κάνουν απεργία ως διαμαρτυρία για τον αυξημένο φόρτο εργασίας.
Καταλήγω στο γραφείο να κάνω μελέτες 5 ώρες σερί, απαντώντας και σε κάτι κουλά τηλεφωνήματα που έπεφταν κάθε 10 δευτερόλεπτα.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, φεύγοντας 10 παρά από το γραφείο, με οδοντογλυφίδες να κρατούν ανοιχτά τα βλέφαρά μου, βάζω μπροστά τη BMW κι αυτή τρεμοπαίζει πιο πολύ κι από παλάμη αυνανιζόμενου εφήβου. Μετά από λίγο ανοίγει το CEL, ενώ μια φωτεινή ένδειξη με προειδοποιεί πως έχω μειωμένη ισχύ κινητήρα. Την οποία εξ' αρχής δε θα τη χαρακτήριζες και άφθονη...
Αύριο έπρεπε να 'μαι στη Βουλιαγμένη κατά τις 8.00, αλλά αφού πήρα τα @@ μου πρέπει να σταματήσω πρώτα σε κάποιο συνεργείο να τσεκάρει πολλαπλασιαστές, injectors, μπουζί, αισθητήρα στροφάλου ή ό,τι άλλο μπορεί να ψήθηκε.
Όπως το βλέπω, ή στον Νταγκουνάκη θα πάω ή στον Σφακιανάκη στη Λαυρίου, αφού αυτοί είναι στον δρόμο μου.
Είμαι περίεργος να δω αν έχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά καθώς και το πόσο θα τσούξει.
Όπως είπα και στην αρχή, γαμώ τις μέρες σήμερα αλλά η αυριανή προβλέπεται εξίσου συναρπαστική. Καληνύχτα σε όλους.
Good news: Πήγα το πρωί στον Νταγκουνάκη και εξυπηρετήθηκα αμέσως ως προς τη διάγνωση.
Bad news: Θέλω 4 μπεκ, πολλαπλασιαστή 1ου κυλίνδρου και μπουζί 1ου κυλίνδρου.
Good news: Τα μπεκ θα τα περάσουν στην εγγύηση χαριστικά.
Bad news: Τα υπόλοιπα θα τα πληρώσω από την τσέπη μου.
Good news: Τους είπα να αντικαταστήσουν όλους τους πολλαπλασιαστές και τα μπουζί και δέχθηκαν.
Bad news: Και γιατί να μη δεχθούν, αφού εγώ θα τα πληρώσω.
Good news: Τα ανταλλακτικά θα είναι αύριο το πρωί εκεί, οπότε θ' αφήσω και το έπιπλο.
Bad news: Σήμερα γύρισα τη μισή Αττική σε ρυθμούς Driving Miss Daisy.
Good news: Πήγαν να μου κάνουν και επαναπρογραμματισμό!
Bad news: Ο οποίος κόλλησε στο sport κιβώτιο που έβαλα, οπότε έφαγαν Χ.
Good news: Πρόλαβα να πάω και στην Πολεοδομία Γλυφάδας!
Bad news: Είχαν στάση εργασίας οι υπάλληλοι, με τη βοήθεια του ΠΑΜΕ.
Good news: Η Βάρης-Κορωπίου δεν είχε κίνηση!
Bad news: Είχε όμως μια τάφρο και σα ******* που είμαι έπεσα μέσα.
Good news: Πήγα βρίζοντας σε βουλκανιζατέρ να τσεκάρουν τις ζάντες, οι οποίες ήταν ok.
Bad news: Έφυγα 20 ευρώ φτωχότερος.
Good news: Στο γυρισμό με πήρε τηλ. ο αδερφός μου να μου πει πως ήρθαν τα φρένα της 545 από τη Γερμανία, και πως τα άφησε στο πατρικό μου.
Bad news: Έφαγα παντόφλα ΚΑΙ από τη μάνα μου.
Good news: Με λένε Άρη...
Bad news: ... και η BMW μου εξακολουθεί να ρετάρει.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 13.00:
- Καλησπέρα, βρήκα κάποιον να με πετάξει έως εδώ οπότε δεν περίμενα τηλεφώνημά σας, υπάρχει πρόβλημα?
- Όχι βέβαια, καθίστε στο σαλονάκι και σε λίγο θα το ανεβάσουμε.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 14.00 (μετά από 3 γαλλικούς καφέδες):
- Συγνώμη, θ' αργήσουμε πολύ? Ρωτώ γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ανέβει ακόμη και πρέπει να ειδοποιήσω τη γυναίκα μου που με περιμένει.
- Όχι, όπου να'ναι ανεβαίνει! Πρέπει να δηλωθούν τα καινούργια μπεκ και να γίνει δοκιμή. Θα σας ειδοποιήσω εγώ!
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 14.30 (μετά από 5 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar και άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW):
- Λοιπόν, κ. Σταρχιδουλάκη: Αντικαταστήσαμε τα μπεκ στην εγγύηση και θα επιβαρυνθείτε τα 4 μπουζί και τους πολλαπλασιαστές, στα οποία σας κάνουμε έκπτωση. Αυτή τη στιγμή θα το πάει για δοκιμή ο υπεύθυνος και μόλις επιστρέψει θα σας δώσω τα δελτία για να πάτε στο λογιστήριο.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 15.30 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW και 2.347.179 κλεφτές ματιές στον πισινό μιας πελάτισας):
- Κ. Σταρχιδουλάκη, ο υπεύθυνος επέστρεψε από τη δοκιμή και όλα είναι ok. Mπορείτε να περάσετε στο λογιστήριο.
- Πρέπει να ήταν εξοντωτική δοκιμή πάντως, αν κρίνω από τη διάρκεια. Στην Τσουκούμπα το πήγε?
- ... (κάτι τραύλισε αλλά δεν κατάλαβα τι).
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 16.00 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW, 4.985.029 κλεφτές ματιές στον πισινό της ίδιας πελάτισας και 455 ευρώ φτωχότερος):
- Αντίο και σας ευχαριστούμε! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανάρθετε!
- Να μην το ελπίζετε. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΕΣΤΕ.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 16.05 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW, 4.985.030 κλεφτές ματιές στον πισινό της ίδιας πελάτισας και 455 ευρώ φτωχότερος):
- Ντιιιινγκ!
- Ω να σου μαμήσω. Τι έπαθες πάλι?
- Ντιιιινγκ!
- Βενζίνη? Πάλι καλά! Για να δω, μου έμεινε τίποτα? Α, ωραία: 7 ευρώ. Πόσο έχει την απλή αυτός εδώ? 1,73!4 ολόκληρα λίτρα, να τ' αφήσω?
![]()

Απάντηση με παράθεση