Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Θέμα: Πρόβλημα με Ασφαλιστική εταιρεία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή είμαστε στην λογική ότι κάποιος μου έκοψε το χέρι αλλά επειδή το χέρι μου είχε γρατζουνιστεί σε κάποιο σύρμα πριν μου το κόψει δεν πρέπει να μου ξαναενώσουν το χέρι ή να μην πληρώσει τα νοσήλεια και να μην πάει φυλακή αυτός που το έκανε
    Λογική του παραλόγου...
    Δεν σου είπα ότι είναι λογικό. Εξάλλου η λογική από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει. Σου εξηγώ πως έχει το πράγμα, και σου δίνω μιά οπτική για να μην σπάζεσαι.
    Αν στο αμάξι βάλεις bbs lm θα φωναξεις τον ασφαλιστή να του τις δείξεις. Και θα περιμένεις να σε καλύψει γιατί το γνώριζε. Τώρα που γνώριζε την γρατζουνιά (απο δικό σου λάθος ) να μην σου κόψει κάτι;
    Και στην τελική εσένα είναι αμάξι σου και το βλέπεις γρατζουνια. Για την εταιρεία είναι 150 ευρα.

Το παράδειγμα για το χέρι ψιλοάτοπο.

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (19-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το θέμα όμως είναι ότι ο προφυλακτήρας με την γρατζουνιά δεν έχριζε αντικατάστασης όπως είδε και ο πραγματογνώμονας όταν το φωτογράφισε, ενώ έκρινε ότι έχριζε αντικατάστασης μετά το ατύχημα, η οπτική γωνία της ασφαλιστικής λέει λοιπόν ότι είτε έπρεπε να βρω προφυλακτήρα με την ίδια γρατζουνιά για να τον αντικαταστήσω είτε να πληρώσω τα 50 ευρώ για το νέο προφυλακτήρα επειδή δεν έιχε την γρατζουνια
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

4. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

m-power_01 (19-06-12)

Προεπιλογή

Ακριβώς αυτό που είπες τώρα!
    Αν τράκαρες εσυ εμένα και είχα την γρατζουνιτσα, και έπρεπε να με πληρώσεις απο την τσέπη σου ένα 500αρικο θα έβλεπες την γρατζουνιτσα και θα έκανες παζάρια. Αν τράκαρες τον Γιάννη που εναι φίλος σου , θα έλεγες πόσα είναι να σε πληρώσω να βάλεις καινούριο.
    Η ασφαλστική δεν έχει φίλους όμως ...

Υπάρχει και η τρίτη περίπτωση , όπου τρακαρεις τον Θωμά . Εκεί βάζεις όπισθεν για να ξανά πάρεις φόρα!!!

6. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω ξερω ενα πραγμα και αν κανω λαθος διορθωστε με.
    οταν παει ενας πραγματογνωμονας στο συνεργειο ( ασε που συνηθως τα "βρισκουν")
    εγκρινει την αντικατασταση και την εργασια που κοστολογει το συνεργειο, μετα κανει εκθεση στην εταιρεια και με τα τιμολογια αποζημιωνεσαι.
    Εκ των υστερων εκπτωσεις στο ποσο λιγο περιεργες μου κανουν...

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12), Panos 316T (20-06-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω ξερω ενα πραγμα και αν κανω λαθος διορθωστε με.
    οταν παει ενας πραγματογνωμονας στο συνεργειο ( ασε που συνηθως τα "βρισκουν")
    εγκρινει την αντικατασταση και την εργασια που κοστολογει το συνεργειο, μετα κανει εκθεση στην εταιρεια και με τα τιμολογια αποζημιωνεσαι.
    Εκ των υστερων εκπτωσεις στο ποσο λιγο περιεργες μου κανουν...
    Οι ασφαλιστικές ανέκαθεν ήταν καχύποπτες και κοίταζαν το ιστορικό του αυτοκινήτου.

Rides
    0

Προεπιλογή

Κανε διακοπη του συμβολαιου και παρε πισω τα υπολοιπα ασφαλιστρα.

11. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12), m-power_01 (19-06-12), Panos 316T (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτή είναι μια πάγια τακτική που ακολουθούν οι ασφαλιστικές. Εδώ καινούργια αμάξια έχουν το θράσος και τα φορτώνουν "παλαιότητα". Ετσι ο κόσμος εχει αναγκαστεί να υπερτιμολογεί τις επισκευές για να αντισταθμίσει τη λαμογιά των ασφαλιστικών.

13. The Following User Says Thank You to viper For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι το αυτοκίνητο έπρεπε να το πάω στην αντιπροσωπεία για επισκευή να τους χρεώσουν τον κούκο αηδόνι και να χοροπηδάνε.
    Απλά τα δικά μου 700 τόσα ευρώ τον χρόνο τα χάνουν από εδώ και πέρα.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

15. The Following 4 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

m-power_01 (21-06-12), Nino (20-06-12), oldcarskickass (22-06-12), Panos 316T (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
    Η έννοια της αποζημίωσης έχει αποκαταστατικό χαρακτήρα,δηλ.έχει σκοπό την αποκατάσταση της ζημίας και την επαναφορά των πραγμάτων στην κατάσταση που υπήρχε πριν το ατύχημα (εν προκειμένω, θεωρητικά να σου προσφέρουν έναν ίδιο προφυλακτήρα αντίστοιχης κατάστασης και παλαιότητας με τον προφυλακτήρα που είχες, ο οποίος είχε το προυπάρχον χτύπημα). Επειδή,όμως, είναι αδύνατο να βρεθεί ένας τέτοιος προφυλακτήρας, σου κόβουν το 50ρικο για την προυπάρχουσα ζημία. Στην πράξη,αν δεν είχες αναγγείλει το προηγούμενο κτύπημα στην ασφαλιστική σου,το πιθανότερο είναι ο πραγματογνώμονας να μην το πρόσεχε και να μη σου έκοβαν το 50ρικο. Εάν ήθελαν να σου κόψουν το 50ρικο πιο κομψά,μπορούσαν να σου επικαλεστούν παλαιότητα και ίσως να σου κόψουν περισσότερα. Εάν θέλεις να το κυνηγήσεις, ζήτα τους να σου δείξουν την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, όπου θα φαίνεται εάν ο πραγματογνώμονας κατέγραψε την προηγούμενη ζημιά (εάν όχι, πες τους ότι στο μεταξύ,από τότε που τους το ανήγγειλες μέχρι το τρακάρισμα, το είχες επισκευάσει τοπικά) καθώς και το χρηματικό ποσό που ενέκρινε για τη ζημιά. Εάν το ποσό είναι αυτό που συμφωνήθηκε με το συνεργείο,κανονικά δεν μπορούν να σου κόψουν το 50ρικο.Σε κάθε περίπτωση, είναι δικαίωμά σου να θεωρήσεις τη συμπεριφορά τους αντισυμβατική και να διακόψεις την ασφάλεια,εισπράττοντας μάλιστα και την αναλογία των μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Εάν χάσουν το 500ρικο,ίσως ξανασκεφτούν το 50ρικο.

17. The Following 4 Users Say Thank You to Ε91 For This Useful Post:

m-power_01 (20-06-12), Panos 316T (20-06-12), Stunt Mike (20-06-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (19-06-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οπως στα λενε ο Mpower01 και ο Ε91 ειναι φιλε μου....Το δικιο σου δεν θα το βρεις,γιατι απλουστατα εσυ εκανες το λαθος και δηλωσες τοτε την γρατζουνια...Να κανεις καταγγελια για 50 ευρω δεν αξιζει,ασε που σιγουρα θα χασεις κιολας και θα πληρωσεις 50 ευρω+δικαστικα εξοδα=εντελως μ@λ@κια!!Το μονο που μπορεις να κανεις(και πρεπει να το κανεις) ειναι να τιμωρησεις την ασφαλιστικη σου για την γυφτια της να σου κοψει 50 ολοκληρα γιουρο!Ασφαλισου αλλου!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 20-06-12 στις 01:43
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

19. The Following 4 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (20-06-12), m-power_01 (20-06-12), Panos 316T (20-06-12), Ε91 (21-06-12)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP