Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Πρόβλημα με Ασφαλιστική εταιρεία

Rides
    1

Angry Πρόβλημα με Ασφαλιστική εταιρεία

Οι Θεσσαλονικείς θα ξέρετε ότι στην οικογένεια εκτός από το δικό μου αυτοκίνητο υπάρχει και ένα Mercedes B170. Το εν λόγω όχημα το οδηγεί η μητέρα μου και μόνο. Στις 3 Μαΐου του 2012 καθώς η μητέρα μου είχε ένα ατύχημα, όπου μετά από φρενάρισμα κάποιος έπεσε πάνω της από πίσω και κατάστρεψε τον πίσω προφυλακτήρα.. Ο άνθρωπος έκανε φιλική δήλωση πέρασε από τις ασφαλιστικές εταιρείες και ξεκινήσαμε την διαδικασία επισκευής-αντικατάστασης του προφυλακτήρα. Επισκέφτηκε λοιπόν ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής τον λαμαρινά μου και έκρινε ότι ο προφυλακτήρας χρίζει αντικατάστασης. Να σημειώσω ότι ο προφυλακτήρας είχε μια αμυχή σε μέγεθος 10λεπτου από όπου είχε φύγει το χρώμα μετά από αποτυχημένη προσπάθεια ενός γείτονα να παρκάρει και το οποίο είχε δηλωθεί στην ασφαλιστική χωρίς να έχει επισκευαστεί ποτέ μιας και ο αγαπητός γείτονας αρνήθηκε το γεγονός.
    Ο προφυλακτήρας αλλάχτηκε λοιπόν και το αυτοκίνητο ξαναβγήκε στην κυκλοφορία και εδώ αρχίζει η περιπέτεια. Όταν μετά από εξουσιοδότηση μας πήγε ο μάστορας να πληρωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία του είπαν ότι θα κόψουν 50 ευρώ από τα χρήματα που τιμολόγησε διότι λέει ο προφυλακτήρας είχε ήδη χτύπημα και βγαίνει επωφελούμενος ο πελάτης από την αντικατάσταση του μιας και με την αντικατάσταση «επισκευάστηκε» κατά κάποιον τρόπο και η προηγούμενη ζημιά (η αμυχή που αναφέρω παραπάνω).
    Έχω ξεκινήσει διαδικασίες για διακοπή ου συμβολαίου με την εταιρεία αλλά σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά, όχι για τα 50 ευρώ, αλλά γιατί δεν ανέχομαι από κανέναν απατεώνα ασφαλιστή-ασφαλιστική εταιρεία αυτή την συμπεριφορά και την κοροϊδία.
    Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία και αν ναι πως κινηθήκατε και τι χρειάστηκε;

ΥΓ. Δεν αναφέρω το όνομα της ασφαλιστικής αλλά όποιος θέλει μπορώ να τον ενημερώσω με PM.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following 8 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

aristent (19-06-12), BILL007 (19-06-12), giannis_compact (19-06-12), Leonidas_E39 (19-06-12), nikos valvetronic (19-06-12), Panos 316T (19-06-12), Thomelef (19-06-12), zaharias (20-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Από την μύγα ξίγκι ,τι να πω...

μακάρι να βρείς άκρη και με αυτή τη φάρα !
    τούρμπο και πράσινα άλογα

4. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

δεν ξερω εαν αξιζει ο κοπος να μπλεξεις ή οχι (γιατι ειναι και το γαμωτο).
    μαλλον θα το αφηνα!

6. The Following User Says Thank You to super duper For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν θα βγαλεις ακρη.
    Μην κανεις κατι.
    Δυστυχως, ο νομος ειναι τοσο απιθανα πολυπλοκος σε αυτο το θεμα επιτηδες καθως τις πιο πολλες φορες οι ασφαλιστικες εχουν επηρρεασει τον νομοθετη προς δικο τους κερδος.
    Μονο η μεικτη σε καλυπτει αλλα ακομα και εκει υπαρχει απαλλαγη ελαχιστου ποσου.
    Μια καλη "ξηγα" με τον ασφαλιστη σου, μπορει να βοηθησει, ειδικα αν εχεις και αλλα ασφαλισμενα σε αυτον.
    Τις "χρυσες" εποχες η προμηθεια εφτανε μεχρι και 10% οποτε αρκετα γραφεια προτιμουσαν να "φανε ζημια" ενα κατοσταρικο παρα να χασουν τον πελατη τους.
    Τωρα πια δεν ξερω τι δινουν στους πρακτορες και τι στους ασφαλιστες οποτε δεν ξερω ποσο αντεχει να σε καλυψει ο δικος σου.
    Παντως στο ξαναλεω, ακρη δεν βρισκεις.
    (εδω δεν εχω βρει εγω με "φεσι" με πεντε μηδενικα και δικηγορικο γραφειο -δικο μου-"

8. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (19-06-12), DaywalkeR (19-06-12), Panos 316T (19-06-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θα βγαλεις ακρη.
    Μην κανεις κατι.
    Δυστυχως, ο νομος ειναι τοσο απιθανα πολυπλοκος σε αυτο το θεμα επιτηδες καθως τις πιο πολλες φορες οι ασφαλιστικες εχουν επηρρεασει τον νομοθετη προς δικο τους κερδος.
    Μονο η μεικτη σε καλυπτει αλλα ακομα και εκει υπαρχει απαλλαγη ελαχιστου ποσου.
    Μια καλη "ξηγα" με τον ασφαλιστη σου, μπορει να βοηθησει, ειδικα αν εχεις και αλλα ασφαλισμενα σε αυτον.
    Τις "χρυσες" εποχες η προμηθεια εφτανε μεχρι και 10% οποτε αρκετα γραφεια προτιμουσαν να "φανε ζημια" ενα κατοσταρικο παρα να χασουν τον πελατη τους.
    Τωρα πια δεν ξερω τι δινουν στους πρακτορες και τι στους ασφαλιστες οποτε δεν ξερω ποσο αντεχει να σε καλυψει ο δικος σου.
    Παντως στο ξαναλεω, ακρη δεν βρισκεις.
    (εδω δεν εχω βρει εγω με "φεσι" με πεντε μηδενικα και δικηγορικο γραφειο -δικο μου-"

Συμφωνω απολυτως, δν θα βγαλεις ακρη.
    αδικα θα χασεις χρονο και τη ψυχραιμια σου

10. The Following User Says Thank You to StratosZ4 For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων

διότι λέει ο προφυλακτήρας είχε ήδη χτύπημα και βγαίνει επωφελούμενος ο πελάτης από την αντικατάσταση του μιας και με την αντικατάσταση «επισκευάστηκε» κατά κάποιον τρόπο και η προηγούμενη ζημιά (η αμυχή που αναφέρω παραπάνω).

Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις είναι ρουτίνα και το βλέπω και γω κάθε μέρα με τους πραγματογνώμονες.

Προτιμώ να το φτιάξουμε τσάμπα για το πελάτη (την 'προηγούμενη' ζημΝιά), παρά να δώσω οποιαδήποτε μίζα στα λαμόγια.

12. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12), katsaraios (19-06-12), Kostas_1 (19-06-12), Panos 316T (19-06-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θοδωρη καλα ξεμπερδεματα ρε φιλε... Για στειλε ενα πμ να μου πεις το ονομα της ασφαλιστικης

14. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

DaywalkeR (19-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Το κακό είναι ότι η ψυχραιμία μου είναι ήδη χαμένη εδώ και καιρό δεν ξέρω πως μπορώ να συγκρατηθώ
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Προεπιλογή

Μόνο τα τηλέφωνα που θα ξοδέψεις είναι το 50αρικο σε αυτήν την περίπτωση. Χώρια τα νεύρα. Δεν πρόκειται να δικαιωθείς γιατί δεν έχεις δίκιο.
    Το λάθος είναι δικό σου που τότε και άκρη δεν εβγαλες με τον γείτονα και βιάστηκες να πας να το δηλώσεις.
    Λυπάμαι που σε στεναχωρώ , αλλά για να σε προστατέψω τα λέω.
    Εσύ για μία γρατζουνίτσα θα απαιτούσες 150 ευρω βάψιμο στοκαρισμα. Αυτοί για την ίδια γρατζουνίτσα σου ζητάνε 50 για άλλο προφυλακτηρα.
    Δες το σαν ευκαιρία και μην τσαντίζεσαι.
    Δικό σου λάθος είναι που το δήλωσες. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη.

17. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (19-06-12), Stunt Mike (20-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή είμαστε στην λογική ότι κάποιος μου έκοψε το χέρι αλλά επειδή το χέρι μου είχε γρατζουνιστεί σε κάποιο σύρμα πριν μου το κόψει δεν πρέπει να μου ξαναενώσουν το χέρι ή να μην πληρώσει τα νοσήλεια και να μην πάει φυλακή αυτός που το έκανε
    Λογική του παραλόγου...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP