Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 61

Θέμα: CSL info and random questions

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aγριεμενος οχι.....θα ελεγα διαβασμενος

Το σπαρα μονο μη μου φερεις...αυτον το καντεμη...
    Σίγουρα θα τον φωνάξω... Να μας κλέψουν κανα κινητο, να χαλάσει κανένα σασμαν κλπ

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

manos///3 (14-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το αυτοκινητο αυτο ειναι μοναδικο, ΟΠΛΟ.

Οταν πηγα στη Κυπρο προχθες μετα τη πιστα καθομουν και το χαιδευα.....της Λουγκρας Με γεμισε τεστοστερόνη παλι!
    Ειναι ζωντανο το γ@μημενο
    Θενκς Λουγκρα.

Εχω αλλαξει αρκετα αμαξια. Και πολλα απ αυτα ηταν γρηγορα.
    Ο λογος ηταν οτι μετα απο κανα χρονο τα βαριομουνα και παντα ζητουσα κατι που δεν το ειχε το αμαξι. Με επιανε μια μανια, να το δωσω να φυγει και να παρω αλλο.
    Το ιδιο επαθα και με το Μ3, αν και ηταν πολύ καλό αμαξι. Κατι πιστευα οτι ελειπε για να το κρατησω και ετσι το εδωσα και αυτό.

Το CSL το εχω δυο χρονια και του εχω κανει 30 χιλιαδες χιλιομετρα περιπου.
    Καθε φορά που θα το ξεκινησω, νομιζω οτι ειναι η πρωτη μερα που το αγόρασα.
    M3 CSL

4. The Following 10 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Akis 330Ci (14-06-12), alexk (14-06-12), aristent (14-06-12), BILL007 (14-06-12), bill_m3 (14-06-12), gant (14-06-12), joseph (14-06-12), manos///3 (14-06-12), Panos 316T (14-06-12), Thomelef (14-06-12)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω δοκιμάσει σε πίστα κανένα από τα δύο αυτοκίνητα. Σε συνθήκες γρήγορης οδήγησης δρόμου οι διαφορές τους δεν μου είχαν φανεί σημαντικές, όταν το 2008 είχα την ευκαιρία να οδηγήσω ένα csl στους αγγλικούς δρόμους. Η άποψη που έχω σχηματίσει συμφωνεί με αυτή του Βρετανικού Car:

"Regular M3s were, and still are great, but the CSL is better; just not the £20k better BMW seemed to think when it set the price at close to £60,000 in 2003.", Car Magazine, Feb. 2007.

Φυσικά δεν αμφισβητώ ότι σε track day τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά υπέρ του csl και εκεί να δίνει αυτή την άρδην διαφορετική αίσθηση που αναφέρετε οι περισσότεροι ιδιοκτήτες.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ας με συγχωρήσουν οι φιλοι κατοχοι μ3 ε46 με αυτο που θα γραψω....

Οταν οδηγησα του Θωμα στις Σερρες απογοητευτικα εντελως...ενα εργοστασιακο Μ3 ,πλην φρενων / βηματος, με βαρος κοντα στα 1600 κιλα.
    Δε μπορουσα να πιστεψω τη διαφορα αισθησης και αποτελεσματικοτητας μεταξυ αυτων των δυο αυτοκινητων.
    Φαινομενικα μοιαζουν τοσο πολυ ,ομως ουσιαστικα διαφερουν οσο η μερα με τη νυχτα. Δεν ειμαι υπερβολικος....Και δε εκανα συγκριση σε μια απλη βολτα αλλα μες στη πιστα, στο οριο.

Απο την αλλη βεβαια αν μπαξεις καποια πραγματακια στο Μ3 και αφαιρεσεις βαρος η διαφορα μειωνεται αισθητα.
    εγώ να δείς τι έπαθα και πόσο απογοητεύτικα όταν οδήγησα το δικό σου. βέβαια τότε το αμάξι μου έιχε την μαμά ανάρτηση. η διαφορά πλέον είναι χαοτική με την ΤΕΙΝ.
    όπως και να'χει, δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο ΠΟΥΘΕΝΑ.
    αν η δουλειά τσουλίσει σε νορμάλ επίπεδα και σταθεροποιηθούμε κάπως, θα σουτάρω το Μ-τρίο, και θα πάρω και εγώ ένα σι ες ελ...αν πάει και πιάσει παλαιότερα επίπεδα, θα πάρω το γκε τε 3. τέλος.
    και μετά έκλεισα αυτοκίνητιστικά...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 14-06-12 στις 15:00
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

manos///3 (14-06-12)

Stradale Guest

Προεπιλογή

Κράτα το Μ3 και πάρε ένα X-bow.Respect.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ θέλω κάρμπον οροφή - επενδύσεις - κεντρική κονσόλα - εισαγωγή, ρεκάρο καθήσματα, αλκαντάρα, και όλα αυτά στο σκάφος της 46άρας.
    γενικά με τα σκληροπυρηνικά άτμο, έχω μεγάλη μούρλα...η μεγαλύτερη μου στεναχώρια όταν πείρα το Μ-τρίο, ήταν που δεν μπορούσα να δώσω διαφορά επιπλέον για να πάρω ένα σι ες ελ...αφού το 2007 εξάντλησα σχεδόν όλες τις γερμανικές επιλογές, τότε κατέληξα στο απλό Μ3.
    μάλιστα τον επόμενο χρόνο κάπου στο 2008, είχα δεί στον αδαμίδη το σι ες ελ του αλέξη, του οποίου η τιμή τότε ήταν στα 63.000
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ γνωρίζω 3 γκρι και ένα μαύρο (ένα γκρι του Στάθη Ξηντ.(εισαγωγή), ένα γκρι του Αλέξη(εισαγωγή), ένα γκρι που είχε ο Κορφιάτης (BMW) και το πήρε ο ... και ένα μαύρο που είχε ένα μαντράς(εισαγωγή)).
    Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις πως και τι.
    Είχα δει στον Φλασκή ένα γκρι εισαγωγής σε κατάσταση βιτρίνας(18.000 χιλιόμετρα κτλπ) με εξάτμιση-φρένα αν θυμάμαι σωστά.
    Το είχε φέρει κάποιος για service για λογαριασμό του ''αφεντικού'' του γιατί είχε track day το ΣΚ εκείνο όπως μου είπε. Είχε γερμανικές πινακίδες ή zoll αν θυμάμαι σωστά.

11. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

alexk (26-08-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2573997/

ριξε ρε θεε ενα τζοκερ...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2573997/

ριξε ρε θεε ενα τζοκερ...
    Κώστα πόσα έχεις ; Και το κανονιζουμε... Έτσι γίνονται οι δουλειές σήμερα !

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ετσι μου ρχεται να παω να αφησω το ματρακα στο μενιδι με ανοιχτα παραθυρα και το κλειδι στην μιζα,την επαυριο θα το αγοραζα αυτο το λουκουμι και θα του βαζα στον καθρεπτη αυτο το ματι που χει ο προεδρας στο σκαφος
    αντε γεια...

15. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

alexk (14-06-12), gant (14-06-12), Ptboul (15-06-12), Thomelef (14-06-12)

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP