Το αμαξι το αγορασα με αναρτηση AST αλλα αγορασα και την εργοστασιακή οπως και τα μαμα φρενα.
Για ενα χρονο ειχα την εργοστασιακη αναρτηση με ρυθμιζόμενα top mounts της Turner για να μπορω να δινω κάμπερ στα track days που πηγαινα. Κυκλοφορουσα σχεδον καθημερινα και εκανα και 25 track days με την μαμα αναρτηση.
Εδω και ενα χρόνο περιπου εχω βάλει την AST και εχω πειραματιστει παρα πολυ οσον αφορα το σετ απ του αυτοκινητου με διαφορες ρυθμισεις και αλλαγες ελατηριων.
Το ποστ του Αλεξανδρου τα λέει σχεδόν όλα.
Η αναρτηση του CSL ειναι κορυφη. Πολλοι δινουν μεγαλη σημασια στο μοτερ, στα καθησματα και στο βαρος του CSL αλλα ξεχνανε την αναρτηση. Η αναρτηση αυτη εχει σχεδιαστει οπως εγραψε και ο Αλεξανδρος να κανει τα αψογα τα 9 απ τα 10. Ακομα και track day και το αμαξι συναγωνιζετε πολυ δυνατοτερους αντιπάλους.
Ο μονος λόγος που εχω την aftermarket αναρτηση στο αμαξι μου ειναι διοτι το αμαξι μπαινει 20 φορες το χρονο σε πιστα και κυνηγάω και το τελευταιο δεκατο. Εκει υπερτερει μια αναρτηση ρυθμιζομενη αφου εχει ολες τις δυνατοτητες ρυθμισης σε πιστα και πουθενα αλλού. Ομως η ανεση πάει περιπατο.
Οταν πριν τρεις μηνες εβγαλα την coilover για να την κανω σερβις και κυκλοφορουσα για μια εβδομαδα με την εργοστασιακη, καταλαβα οτι η μαμα αναρτηση ειναι αλλού! Ειναι πολυ μελετημενη αναρτηση. Δεν ειναι τυχαία.
Ομως ειπαμε, ερχοταν ο αγωνας και επρεπε να χαμηλωσω, να δωσω καμπερ, να σφιξω κλπ...
Οσον αφορα τις ζαντες, εγω προσωπικα τις βρισκω πολυ ομορφες και ελαφριες.
Αν είχαν τα 19αρια λάστιχα την ποικιλία την τιμη των 18αριων, με τις μαμα ζαντες θα ετρεχα.