Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: [E46] PDC

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ίδιο θέμα είχα και γω. Δεν μ αρέσουνε τα after market pdc και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία νέος προφυλακτήρας κτλ.

Επειδή κάνω και στενές μανούβρες όμως για μπω γκαράζ (έχει κολώνες πίσω) έπρεπε να βάλω κάτι για να μη το βάφω κάθε βδομάδα.....

Πήρα αυτοκόλλητη ταινία pdc η οποία τοποθετείται από μέσα από τον προφυλακτήρα και δεν φαίνεται καθόλου. Στέκεται με ταινία διπλής 3Μ (εγώ της έβαλα και παραπάνω), κάνει πολύ διακριτικό μπιπ, ενώ ήταν πολύ και οικονομικό σε σχέση με άλλα.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Vasilis (24-02-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο θέμα είχα και γω. Δεν μ αρέσουνε τα after market pdc και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία νέος προφυλακτήρας κτλ.

Επειδή κάνω και στενές μανούβρες όμως για μπω γκαράζ (έχει κολώνες πίσω) έπρεπε να βάλω κάτι για να μη το βάφω κάθε βδομάδα.....

Πήρα αυτοκόλλητη ταινία pdc η οποία τοποθετείται από μέσα από τον προφυλακτήρα και δεν φαίνεται καθόλου. Στέκεται με ταινία διπλής 3Μ (εγώ της έβαλα και παραπάνω), κάνει πολύ διακριτικό μπιπ, ενώ ήταν πολύ και οικονομικό σε σχέση με άλλα.
    φιλε μονστα...εχω ακουσει οτι ειναι μπαρουφα αυτη η αυτοκολλητη ταινια...κ οτι χτυπαει μερικες φορες κ χωρις να χεις εμποδιο....

συγκεκριμενα σκεφτομουν να την παρω για το αυτοκινητο της γυναικας μου...αλλα πολλοι ηταν αυτοι οι οποιοι με αποθαρρυναν...

εσενα ολα οκ?ειναι καποιας συγκεκριμενης μαρκας?
    ποσο πηγε αν επιτρεπετε?
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μονστα...εχω ακουσει οτι ειναι μπαρουφα αυτη η αυτοκολλητη ταινια...κ οτι χτυπαει μερικες φορες κ χωρις να χεις εμποδιο....

συγκεκριμενα σκεφτομουν να την παρω για το αυτοκινητο της γυναικας μου...αλλα πολλοι ηταν αυτοι οι οποιοι με αποθαρρυναν...

εσενα ολα οκ?ειναι καποιας συγκεκριμενης μαρκας?
    ποσο πηγε αν επιτρεπετε?
    Φϊλε αυτό είναι γεγονός....καμιά φορά το κάνει, δε ξέρω γιατί.

Όταν λοιπόν δεν έχει εμπόδιο και φωνάζει χωρίς λόγο, στιγμιαία βγάζω όπισθεν και ξαναβάζω - της κάνω reset δηλαδή - και μετά όλα οκ.

Πάντως καλύτερα να κολλάει και να σε ειδοποιεί χωρίς λόγο, παρά να κολλάει και να μη σε ειδοποιεί καθόλου και να χει πραγματικά εμπόδιο....

Τιμή ήταν ξεφτίλα 50 ευρώ + μεταφορικά & αντικαταβολή.....+ ότι σου πάρει ο μάστορας για τοποθέτηση.

Το πήρα από εδώ https://www.saveltrade.gr/prd_details.php?id=149&cybe=

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP