Καλησπερα-καλημερα σε ολους.Να ρωτησω κατι ρε παιδια..Ειναι δυνατον να τοποθετηθει το εργοστασιακο παρκτρονικ μεταγενεστερα σε ενα Ε46?Σκεφτομαι να το βαλω αλλα θα μου αρεσε περισσοτερο το γνησιο και εχει πολλαααα στο ebay.Καμια ιδεα κανεις????????
Καλησπερα-καλημερα σε ολους.Να ρωτησω κατι ρε παιδια..Ειναι δυνατον να τοποθετηθει το εργοστασιακο παρκτρονικ μεταγενεστερα σε ενα Ε46?Σκεφτομαι να το βαλω αλλα θα μου αρεσε περισσοτερο το γνησιο και εχει πολλαααα στο ebay.Καμια ιδεα κανεις????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη YAz : 14-03-10 στις 23:27
Εγκεφαλακι,αισθητηρες και καλωδιωση δεν ειναι???Δε θελει κατι αλλο σωστα???
Αν πας για γνήσιο θα σου στοιχίσει πολλά λεφτάκια...
Αν το κάνεις όμως, εδώ ένα diy
https://www.tmk.com/transient/3381en.pdf
για να μπει το γνησιο...πρεπει κ ο προφυλακτηρας σου να χει τις αναλογες εγκοπες-τρυπες......αν δεν κανω λαθος...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Το ίδιο θέμα είχα και γω. Δεν μ αρέσουνε τα after market pdc και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία νέος προφυλακτήρας κτλ.
Επειδή κάνω και στενές μανούβρες όμως για μπω γκαράζ (έχει κολώνες πίσω) έπρεπε να βάλω κάτι για να μη το βάφω κάθε βδομάδα.....
Πήρα αυτοκόλλητη ταινία pdc η οποία τοποθετείται από μέσα από τον προφυλακτήρα και δεν φαίνεται καθόλου. Στέκεται με ταινία διπλής 3Μ (εγώ της έβαλα και παραπάνω), κάνει πολύ διακριτικό μπιπ, ενώ ήταν πολύ και οικονομικό σε σχέση με άλλα.
Vasilis (24-02-10)
φιλε μονστα...εχω ακουσει οτι ειναι μπαρουφα αυτη η αυτοκολλητη ταινια...κ οτι χτυπαει μερικες φορες κ χωρις να χεις εμποδιο....
συγκεκριμενα σκεφτομουν να την παρω για το αυτοκινητο της γυναικας μου...αλλα πολλοι ηταν αυτοι οι οποιοι με αποθαρρυναν...
εσενα ολα οκ?ειναι καποιας συγκεκριμενης μαρκας?
ποσο πηγε αν επιτρεπετε?
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!